از اونجایی که من چشمام یکم مشکل داره، سریع خسته میشه و درد می گیره و به نور حساسه، اما لازمه که کلی وقت پشت کامپیوتر سپری کنم ، راهکار های خودم رو به شما میگم باشد که یه صوابی بکنیم و یه حالی به دوستان بدیم که مثه ما چشاشون درد نگیره.
چند تا نرم افزار مفید رو معرفی می کنم که می تونید از اونها استفاده کنید :
1- break reminderاین نرم افزار رو می تونید تنظیم کنید که هر 5 دقیقه یکبار صفحه نمایش رو سیاه کنه به مدت 20 ثانیه تا به چشماتون استراحت بدید. فکر می کنم رایگان هستش.
2- مطالعه مقالات pdfدر تنظیمات نرم افزار آدرس زیر را دنبال کنید:
edit->prefrences->accessibility
در اونجا رنگ پس زمینه رو می تونید خاکستری انتخاب کنید تا دیگه چشماتون اذیت نشه
3- نرم افزار magic lens max
نرم افزاری بسیار عالی هست که می تونید تنظیمش کنید تا یک لایه کنتراست جلوی تصویر مونیتورتون بندازه . به یک عکس از صفحه ای که من دارم همین الان توش می نویسم نگاه کنید:
http://www.************/files/n0aum0d6w3r2l77f1s63.jpg
همون طور که می بینید، مقدار نور سفید مانیتور بسیار کم هست و مطلقا چشماتون مشکل نخواهد داشت.
4- نرم افزار eye protectorاطلاعات میده بهتون که چقدر نشستید پشت کامپیوتر و یه سری نرمش برای چشمتون میاره که خستگیش رفع شه.
امیدوارم مفید بوده باشه. روی بنر های امضام هم کلیک کنید یه صوابی ببرید. مرسی
چند تا نرم افزار مفید رو معرفی می کنم که می تونید از اونها استفاده کنید :
1- break reminderاین نرم افزار رو می تونید تنظیم کنید که هر 5 دقیقه یکبار صفحه نمایش رو سیاه کنه به مدت 20 ثانیه تا به چشماتون استراحت بدید. فکر می کنم رایگان هستش.
2- مطالعه مقالات pdfدر تنظیمات نرم افزار آدرس زیر را دنبال کنید:
edit->prefrences->accessibility
در اونجا رنگ پس زمینه رو می تونید خاکستری انتخاب کنید تا دیگه چشماتون اذیت نشه
3- نرم افزار magic lens max
نرم افزاری بسیار عالی هست که می تونید تنظیمش کنید تا یک لایه کنتراست جلوی تصویر مونیتورتون بندازه . به یک عکس از صفحه ای که من دارم همین الان توش می نویسم نگاه کنید:
http://www.************/files/n0aum0d6w3r2l77f1s63.jpg
همون طور که می بینید، مقدار نور سفید مانیتور بسیار کم هست و مطلقا چشماتون مشکل نخواهد داشت.
4- نرم افزار eye protectorاطلاعات میده بهتون که چقدر نشستید پشت کامپیوتر و یه سری نرمش برای چشمتون میاره که خستگیش رفع شه.
امیدوارم مفید بوده باشه. روی بنر های امضام هم کلیک کنید یه صوابی ببرید. مرسی