• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار پیدا کردن وبلاگهای پاک شده رنک دار /نیازمند نظر شما

SaLiXeM

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوستان
من یک ماهی میشه که دارم نرم افزار پیدا کردن وبلاگهای رنک دار پاک شده مینویسم که تو این هفته تقریبا تمومش میکنم.خیلی روش زحمت کشیدم وسرعت جستجوی بالایی هم براش به وجود آوردم.الان جستجو رو انجام میده و وبلاگهای پاک شده رو پیدا میکنه و فقط سیستم چک کردن رنکش مونده.اول قصد داشتم برای استفاده خودم درست کنم بعدش فکر کردم که بهتره بعد از تموم کردن کدنویسیش برای استفاده بقیه هم قرار بدم (البته با شرایط خاصی).
حال سوال من اینه که اصلا چنین نرم افزاری بدرد میخوره؟ (ثبت این وبلاگها ارزش داره؟ و اینکه راهی برای پیدا کردن این وبلاگها در حال حاظر وجود داره؟)
اگر به کار نمیاد که هیچی بگین بدرد نمیخوره و دلیل هم بیارین.
اگر میتونه کاربردی باشه انتظاراتی که از چنین نرم افزاری رو دارید, لطف کنید بگید.
یک دنیا ممنون میشم

Last edited:

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
تویه چه سیستم های بلاگدهی جستجو میکنه ؟؟
واسه بلاگفا که رایگانش موجوده .
واسه سرویسای دیگه بنویس که امکان ثبت وبلاگای حذف شده رو دارند .

starv

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزیز خیلی وقته که چنین چیزی هست ولی فقط برای بلاگفا

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سلام.
آی دی من رو اد کن صحبت کنیم :
safdari_09192562419

SaLiXeM

Registered User
لایک‌ها
42
تویه چه سیستم های بلاگدهی جستجو میکنه ؟؟
واسه بلاگفا که رایگانش موجوده .
واسه سرویسای دیگه بنویس که امکان ثبت وبلاگای حذف شده رو دارند .
دوست عزیز خیلی وقته که چنین چیزی هست ولی فقط برای بلاگفا
سلام.
آی دی من رو اد کن صحبت کنیم :
safdari_09192562419
متشکر از نظراتتون.
اتفاقا قصد دارم برای چندین سیستم وبلاگدهی به صورت همزمان کار کنه.الان وبلاگای بلاگفا و میهن بلاگ را پیدا میکنه ولی محدودیتی برای اضافه کردن بلاگ های دیگر وجود ندارد.کسی میتونه چند تا از وبلاگای دیگه که امکان ثبت وبلاگ پاک شده رو دارن نام ببره؟
ضمن اینکه قصد دارم سیستم پیدا کردن دامنه های رنک دار آی آر هم اضافه کنم.همچین چیزی الان وجود داره؟
دیگه امکانات دیگری هم هست که مدنظرتون باشه؟
ممنون

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
متشکر از نظراتتون.
اتفاقا قصد دارم برای چندین سیستم وبلاگدهی به صورت همزمان کار کنه.الان وبلاگای بلاگفا و میهن بلاگ را پیدا میکنه ولی محدودیتی برای اضافه کردن بلاگ های دیگر وجود ندارد.کسی میتونه چند تا از وبلاگای دیگه که امکان ثبت وبلاگ پاک شده رو دارن نام ببره؟
ضمن اینکه قصد دارم سیستم پیدا کردن دامنه های رنک دار آی آر هم اضافه کنم.همچین چیزی الان وجود داره؟
دیگه امکانات دیگری هم هست که مدنظرتون باشه؟
ممنون
پرشین بلاگ این امکانو داره .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
رز بلاگ اگر باشه خوبه ولی هرچی هست تو بلاگفا گیر میاد چون میهن بلاگ خیلی کم براش گیر میاد

SaLiXeM

Registered User
لایک‌ها
42
اگر امکانش هست دوستان سیستمایی را که میدانند امکان ثبت وبلاگای پاک شده در آنها وجود دارد را معرفی کنند.چون عقلانی نیست اول کدنویسی سیستم موردنظر را انجام بدم تا بتونم وبلاگ پاک شده ای را برای تست ثبت دوباره پیدا کنم!

ویرایش: خب چه کاریه.یک وبلاگ ثبت میکنم بعد پاکش میکنم دوباره ثبت میکنم. امروز فکر کنم خیلی بهم فشار اومده...!

Last edited:

starv

Registered User
لایک‌ها
35
اگر امکانش هست دوستان سیستمایی را که میدانند امکان ثبت وبلاگای پاک شده در آنها وجود دارد را معرفی کنند.چون عقلانی نیست اول کدنویسی سیستم موردنظر را انجام بدم تا بتونم وبلاگ پاک شده ای را برای تست ثبت دوباره پیدا کنم!
خودتون تست کنید .

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
به نظر من به جایی این کار های دور زدنی و بی ارزش به فکر مطالب سایتتون باشید

SaLiXeM

Registered User
لایک‌ها
42
به نظر من به جایی این کار های دور زدنی و بی ارزش به فکر مطالب سایتتون باشید
حرف شما کاملا درست است و متاسفانه در ایران اکثر وبمسترها بیشتر روی تعداد بازدید و درآمدزایی متمرکز شده اند و تولید محتوای مفید بسیار کم شده است.ولی در فضای رقابتی شدیدی که الان وجود دارد, استفاده کردن از بک لینک اجتناب ناپذیر است.

ضمن اینکه دوستان اگر درخواست امکانات به خصوصی دارند, یا پیشنهادی دارند دریغ نکنند.خوشحال میشم بدونم چون کار نرم افزار رو به پایانه.

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
باور کن اینطوری نیست که فکر میکنید من تو 6 ماه تونستم بدون بک لینک بازدید روزی 70000 کلیک و رنک 500 ایران بپیرم همش بخاطر این بود واقعا به نتیجه فکر نمیکردم روزی 5 ساعت کار هدفمند میکردم جوری که بازدیدکننده لذت میبرد از حضور تو سایت و زمان حضور دیلی الکسا 13:50 بود که کمتر سایت میتونه زمان حضور الکساشو به 10 برسونه شما مطالبت چیزی باشه که بازدید کننده بخوا همه چیز حله و یکم زمان میخواد

baxiha

Registered User
لایک‌ها
173
اقا ساختی منم خبر کن خریدارم.:)

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
بالا