• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار چسباندن فایل های MKV

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
دنبال نرم افزاری هستم بتونم چند تا فایل mkv رو به هم بچسبونم و convert هم نکنه فقط بچسبونه از چندتا برنامه استفاده کردم نشد از جمله از boilsoft تو این برنامه وقتی میخواست فایل هارو بچسبونه میگفت یکی از فایل ها 47000 فریم داره و کار نمیکرد.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
وقتی میگی یکی از فایل ها 47000 فریم داره یعنی با بقیه فرق داره . پس باید تبدیل بشه یکسان سازی بشه

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
وقتی میگی یکی از فایل ها 47000 فریم داره یعنی با بقیه فرق داره . پس باید تبدیل بشه یکسان سازی بشه

نه خوب ممکنه مثلا 2تا پارت یه فیلم باشن.پارت اول مثلا 1ساعت باشه و پارت دوم 2ساعت(بفرض).خوب طبیعتا پارت دوم چون 2ساعته تعداد فریم هاش هم بیشتره.ولی مشخصاتشون یکیه.

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
نه خوب ممکنه مثلا 2تا پارت یه فیلم باشن.پارت اول مثلا 1ساعت باشه و پارت دوم 2ساعت(بفرض).خوب طبیعتا پارت دوم چون 2ساعته تعداد فریم هاش هم بیشتره.ولی مشخصاتشون یکیه.

درسته اما همشون تقریبا 1 ساعته سه تای اول 24000 فریم هست فقط نمیدونم چرا چهارمی فریمش زیادتر در اومد
بهترین برتامه برای این کار همون boilsoft video joiner هست که میگه آخری 47000 فریم هست.

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
داستان اینجوریه که من یه فیلم دانلود کردم اما صدا با تصویر نمیخوند اونم تو چند بخش ثانیه های اختلاف متفاوت بود به خاطر همین من فیلمرو به چهار بخش تقسیم کردم و صدا های هر قسمت رو درست کردم اما حالا که میخوام بهم وصل کنم این مشکل به وجود اومده.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

درسته . فریم رو با چه چیز اشتباه گرفتم :دی

داستان اینجوریه که من یه فیلم دانلود کردم اما صدا با تصویر نمیخوند اونم تو چند بخش ثانیه های اختلاف متفاوت بود به خاطر همین من فیلمرو به چهار بخش تقسیم کردم و صدا های هر قسمت رو درست کردم اما حالا که میخوام بهم وصل کنم این مشکل به وجود اومده.

Aiseesoft MKV Converter رو هم امتحان کن

امکان تکه تکه کردن داره پس احتمالا میتونه بدون تبدیل بچسبونه

بالا