• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار Advanced Call manger V2.00

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من نرم افزار Advanced Call manager V2.00 را نصب کرده ام.ولی احتیاج به رجیستر کردن دارد و من کد مورد نظر را ندارم. برای پیدا کردن کد ان در اینترنت نتونستم چیزی پیدا کنم. من به این نرم افزار احتیاج مبرم دارم.
آیا کسی نسخه رجیستر شده ان را دارد ؟ یا اینکه سایتی ا میدانید که من بتونم کد ان را پیدا کنم.

Amir Lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اين برنامه بر روي بعضي از گوشيها مشكل داره با اين حال اگر لازم داريد من ميتونم كرك شده اونرو براتون بزارم.
اما برنامه اي كه در اين تاپيك معرفي كردم بهتر و كاملتره:
http://forum.persiantools.com/t45005.html

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Amir Lajevardi :
سلام
اين برنامه بر روي بعضي از گوشيها مشكل داره با اين حال اگر لازم داريد من ميتونم كرك شده اونرو براتون بزارم.
اما برنامه اي كه در اين تاپيك معرفي كردم بهتر و كاملتره:
http://forum.persiantools.com/t45005.html

اول از معرفی نرم افزار بسیار جالب interactive voice caller خیلی خیلی ممنونم.من نصب کردم و تقریبا شبیه همان voice caller manager است. ولی اگه لطف کنی و کرک voice caller manager را بفرستی دیگه عالی میشه.

voice caller کمی راحت تر است.در ضمن بر روی گوشی من هیچ مشکلی ایجاد نکرده و فقط مشکل کرک دارم.
پس منتظر کرک هستم.

Amir Lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين هم برنامه Advanced.Call.Manager.v2.00 بصورت كرك شده براي شما :p

فایل های ضمیمه

• Advanced.Call.Manager.v2.00.cracked-binpda.zip
    89.5 KB · نمایش ها: 56

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا دستت درد نکنه. لطفا اگه امکان داره نسخه کرک شده Qiuck office و نیز Acrobat reader را نیز برایم ارسال کنید.من این دو نرم افزار را نصب کردم ولی بیش از یک ماه کار نکردند.

باز هم ممنونم

Amir Lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhoud :
واقعا دستت درد نکنه. لطفا اگه امکان داره نسخه کرک شده Qiuck office و نیز Acrobat reader را نیز برایم ارسال کنید.من این دو نرم افزار را نصب کردم ولی بیش از یک ماه کار نکردند.

باز هم ممنونم

سلام
مدل گوشيتون رو هم بگين چون Acrobat Reader روي گوشيهاي قديمي كار نميكنه...

بالا