• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار Anim-FX v3.5 Full کرک شده

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
توضیحات فارسی :

نرم افزاری فوق العاده برای ساخت بنرهای متحرک با افکت های بسیار زیبا و متنوع.;) عمرا جای دیگه کرک شدش گیرتون بیاد:D

37.jpg

توضیحات انگلیسی :

Create Flash intros , Flash banners , and text effects with Flash templates from Anim-FX for your web site - fast and easy. Anim-FX is a very compact Flash tool based on a wide range of Flash templates. The unique thing about Anim-FX Flash intro and banner builder is that the positioning of the text and the number of text lines is flexible.

* Up to 5 lines of animated text effects
* Unlimited number of characters
* 69 great Flash intros for US$27
* Easy to use and to make changes
* Sound effects
* User-friendly interface
* All upgrades are FREE o
* 3 to 4 FREE updates annually.

WHAT'S NEW

* Haloween Animation
* Easter Flash animation
* Christmas Balls Animation
* Christmas Gift Animation
* Christmas Star Animation
* Christmas Snow animation
* Chaos Flash intro and Banner
* Football flash intro and Banner
* Longflare Flash intro and Banner
* Canadian Flag Flash Banners
* Technoburst Flash Intro
* Lightning Flash Banners
* US Stars Flash Intro
* St. Patrick's Day
* Fireworks Flash intro
* Flash intro effect
* Doublewave Flash banner
* Butterflies Flash intro
* Bang Flash intro
* Cybertrick Flash intro
* Valentine's Day
* Technoballs Flash Intro
* Festive Flash Intro
* World Map Flash intros
* Globe Flash Banner
* Fire Flash Banner
* Boxes Flash banner
* Anim-FX in Flash MX
* Spooky Flash banner​

:: لینک دانلود ::

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عجب برنامه خوبيه دستت درد نكنه . فقط حيف كه با فارسي مشكل داره وگرنه عالي ميشد .

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

دست شما درد نكنه. برنامه جالبي بود. اما صرفنظر از اين موضوع كه براي دانلودش يه خورده دردسر كشيدم، دو تا مشكل با اين برنامه دارم:

1- هر چي ميگردم گزينه Save كه بتونم باهاش فايل Gif بسازم پيدا نميكنم. فقط save settings و save textile هست كه هيچ كدوم كار خاصي انجام نميده.

2- گزينه اي براي تغيير فونتها پيدا نميكنم.

اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سلام

دست شما درد نكنه. برنامه جالبي بود. اما صرفنظر از اين موضوع كه براي دانلودش يه خورده دردسر كشيدم.
دردسر!:blink:

1- هر چي ميگردم گزينه Save كه بتونم باهاش فايل Gif بسازم پيدا نميكنم. فقط save settings و save textile هست كه هيچ كدوم كار خاصي انجام نميده.
والا من خودم هم زیاد باهاش ور نرفتم ، ولی فکر کنم فایلها رو با پسوند swf و در همون جایی که برنامه رو نصب کردید ذخیره میکنه.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

دست شما درد نكنه. برنامه جالبي بود. اما صرفنظر از اين موضوع كه براي دانلودش يه خورده دردسر كشيدم، دو تا مشكل با اين برنامه دارم:

2- گزينه اي براي تغيير فونتها پيدا نميكنم.

اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
شما وقتي مشخصات رو دادي save textfile رو بزن بعد شما برو تو فلدر اصلي برنامه فايل SWF مورد نظر رو با يه فايل text به همون نام فايل فلش, هرجاي ميخواي كپي كن فقط فايل فلش بايد حتما با فايل text در يك فلدر باشد حالا فايل swf رو ميتوني راحت با مشخصاتي كه دادي اجرا كني.

بالا