• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نسخه اصلي GamePort 4

gameport

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در بيش از 500 کافي نت و گيم نت ايراني از نرم افزار فوق العاده مفيدي به نام Gameport استفاده مي شود. گيم پورت اين امکان را به مديران کافي نت ها و گيم نت ها مي دهد تا بتوانند بدون دردسر تمامي امکانات خود را مديريت کنند.
تحقيقات ما نشان داد كه بدليل ناكارآمد بودن سيستم مديريت انساني، مراكز كامپيوتري كه برنامه اي مانند GamePort را در اختيار ندارند، 10 تا 20 درصد از درآمد ماهيانه خود را از دست مي دهند. به همين دليل، شركت Interactive Studio تصميم گرفت كاملترين سيستم كنترل را كه به شما در محافظت از اطلاعات درون كامپيوترهاي شما كمك مي كند، ايجاد نمايد. همچنين GamePort شما را قادر مي سازد از برنامه هاي خود كه بر اساس پرداخت اعتباري كار مي كنند استفاده نماييد، بطوريكه اين برنامه پس از اتمام ميزان اعتبار، كل سيستم را مسدود مي كند.

GamePort امكان مديريت حداكثر 500 مشتري با يك سرور را ارائه مي كند.

ويژگيها

● سيستم سرور مستقل. در كمتر از 30 ثانيه پس از شروع مجدد Windows، شما مي توانيد همه مشتري هاي وصل شده را شناسايي نماييد. بدين ترتيب اطمينان حاصل مي كنيد كه هيچ اطلاعات مربوط به مشتري هاي متصل و وضعيت اعتباري فعلي را از دست نمي دهيد. اين مساله زماني كه اشكالي در Windows بوجود مي آيد و يا مجبور مي شويد كامپيوتر مركزي خود را مجددا روشن كنيد، بسيار مفيد است. هنگاميكه GamePort را دوباره فعال مي كنيد، شروع به شمارش معكوس همه مقادير اعتبار مي نمايد. در عين حال كه فعاليت مشتريهاي شما متوقف نمي شود، در 30 ثانيه GamePort همه آنها را شناسايي مي كند.

● محافظت از ديتا و كامپيوتر. GamePort دسترسي به درايوهاي كامپيوترهاي شما را غير ممكن مي سازد و از تغيير دادن و يا جايگزيني اطلاعات جلوگيري مي نمايد. با كمك اين برنامه فقط برنامه هايي كه شما انتخاب كرده باشيد روي كامپيوتر مركزي شما فعال مي شوند.

سرور GamePort
Gamepo2.jpg

مشتري GamePort
Gamepo3.jpg

● گروههاي مشتري. به راحتي مي توان از ميان چند گروه، تعدادي را انتخاب نمود تا مشتريهاي شما در گروههاي متفاوت كودكان، بزرگسالان، افراد ويژه و يا افراد متفرقه قرار بگيرند. بدين ترتيب مي توان با توجه به اختلاف سني و ساير تفاوتهاي مشتريان، زمان استفاده از كامپيوتر و قيمتهاي مختلف براي گروههاي سني متفاوت را تعيين نمود.

● عملكردهاي آماري. GamePort يك روش آسان براي بدست آوردن مهمترين اطلاعات و آمار از جمله كل اعتبار پرداختي، مجموع زمان صرف شده، برنامه هاي نصب شده روي مركز، بهترين روزها از نظر كاري و اطلاعات مربوط به يك روز و يا مدت زمان خاص، مي باشد.

گيرنده صفحه نمايش. اين عملكرد به شما كمك مي كند هر صفحه نمايشي را در محدوده شبكه محلي خود و كامپيوترهاي مشتريان خودتان دريافت كنيد و كارهايي را كه در هر زمان، مشتريهاي شما روي كامپيوترها انجام مي دهند، مشاهده نماييد و حتي آنها را بصورت فرمت هاي گرافيكي (PNG, TIFF, BMP, JPEG) براي استفاده در آينده ذخيره كنيد.

● تنظيم هاي خودكار فايل هاي تنظيم. يكي از جالبترين عملكردهاي GamePort، پشتيباني فايل هاي تنظيم است. اين عملكرد براي ذخيره اطلاعات فايل تنظيم همه مشتريهاي شما و كپي مجدد آنها به يك دستگاه براي استفاده مشتري مورد استفاده قرار مي گيرد. بدين ترتيب، مشتري تنظيم هاي بازي خود (صفحه كليد، نام، ...) را فقط اولين مرتبه كه از كامپيوتر استفاده مي كند، انجام مي دهد. آن تنظيم ها روي سرور ذخيره مي شوند و دفعه بعد براي وارد شدن به برنامه مورد استفاده توسط مشتري روي دستگاه استفاده مي گردند.

● ارتباط با برنامه از راه دور. مسلما همه مديران ارزش ارتباط از راه دور سرور را مي دانند. از اين عملكرد مي توان براي كامپيوتر برخي از مشتريان يا براي همه استفاده نمود.

● رديابي اتصال و ورود به سيستم. با اين برنامه شما مي توانيد همه ورود و خروج به سيستم هاي شبكه محلي خود را مشاهده كنيد و اطلاعاتي را درباره زمان و افرادي كه از كامپيوترهاي شما استفاده كرده اند، بدست آوريد.

براي خريد به سايت www.gameport.ir مراجعه کنيد

gameport

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shifte shab :
قيمتش به تومن چنده؟؟؟ براي 20 تا سيستم
سلام :D
ما براي 20 Package اول گيم پورت يه تخفيف در نظر گرفتيم كه با توجه به اين تخفيف قيمت نرم افزار براي يك سرور و 20 سيستم ( اصطلاحا 20 Licenses ) ميشه 168.000 تومن ( 1.680.000 ريال ). كه اين مبلغ تقريبا نصف :eek: قيمت اصلي گيم پورت هست ( قيمت اصلي براي 20 Licenses ميشه : 3.325.000 ريال ).
* توي پست بعديم مزاياي خريد نسخه ي اصل Gameport 4.0 رو براتون مي گم.
موفق باشين. :D

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اتفاقا سی دی کاملش رو بقالی سر کوچه ما دونه ای 500 تومن می فروخت :lol:

Hercule Poirot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گيم پورت كيلويي چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم با يه برنامه ديگه حال ميكنم
هر كي خواست بگه :blink:

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از Hercule Poirot :

مي دي ما هم حالشو ببريم :lol:

Naser_mx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
و همیمطور من .

ناصر

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
نه بابا مثل اينكه اين رفيق ما نم پس نميده :wacko:

Naser_mx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله
حتی پی ام هم زدم جواب نداد

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از Hercule Poirot :

تو که مال اين حرفها نيستي پس چرا الکي تز ميدي

:( :( :(

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
شايد تازکيا به هرکي که دروغ بگه پول بدن

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wacko:

Hercule Poirot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بر و بچ
من مدتي بود اين ورا آفتابي نشده بودم
اون برنامه Easy Caffe هست
خيلي هم كار كردن باهاش راحته
از اينكه دير جواب دادم شرمنده

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
آقا بدو که این رفیقمون آتیش زده به مالش
آی خونه دار و بچه دار زنبیل رو بردار و بیاد گم پورت 4 ببر
قیمت هم اصلا نمی خواد حرفش رو بزنی
مرام گیر شده داره مجانی میده

aka

Registered User
لایک‌ها
0
چرا انقد زياده روي كرده .. خوب بدون اينكارا هم ميشد مفتي داد !!!!
کرکش مثه شیر کار میکنه !
:D

masood_y

Registered User
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه آقا.
نمی دونی چقد دنبالش گشتم.
ایول!!!

بالا