• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نسخه فارسي شده پلاگين اطلاع رسان

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
دوستاني که با پلاگين اطلاع رسان ام تي يا MT-Notifier آشنايي ندارند، بايد براشون توضيح بدم که اين پلاگين امکان اطلاع رساني در هنگام ارسال نوشته ها و نظرات جديد را براي افرادي که در اطلاع رساني مشترک يا عضو مي شن را فراهم مي کنه. يا به گونه ساده تر، بعد از نصب اين پلاگين و قرار دادن فرم ثبت نام اون در صفحات خودتون، مي تونيد براي وبلاگ ها، دسته ها، نوشته ها و يا نظرات اطلاع رساني ايجاد کنيد. به اين شکل که به عنوان مثال بعد از ثبت نام کاربر براي نوشته ها، هر بار که نوشته جديدي در وبلاگ شما قرار مي گيره، يک ايميل از طرف شما به کاربري که ثبت نام کرده ارسال ميشه.
براي نصب اين پلاگين کافيه بعد از دريافت فايل فشرده شده را استخراج و محتويات اون را به پوشه اصلي ام تي بر روي سرور انتقال بديد. سپس براي مديريت و تنظيم پلاگين بعد از ورود به سيستم ام تي از قسمت پلاگين ها در پايين صفحه بر روي لينک اطلاع رسان ام تي کليک کنيد تا وارد قسمت تنظيمات مربوط به پلاگين بشيد. ضمنا بايد خاطر نشان کنم که اين پلاگين بر روي نسخه 3 به بالاي ام تي قابل اجرا مي باشد. براي دريافت نسحه فارسي شده پلاگين از اين لينک استفاده کنيد. در صورت مشاهده هر گونه مشکل در فارسي سازي با من از طريق اين ايميل تماس بگيريد.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از میلاد :
سلام
دوستاني که با پلاگين اطلاع رسان ام تي يا MT-Notifier آشنايي ندارند، بايد براشون توضيح بدم که اين پلاگين امکان اطلاع رساني در هنگام ارسال نوشته ها و نظرات جديد را براي افرادي که در اطلاع رساني مشترک يا عضو مي شن را فراهم مي کنه. يا به گونه ساده تر، بعد از نصب اين پلاگين و قرار دادن فرم ثبت نام اون در صفحات خودتون، مي تونيد براي وبلاگ ها، دسته ها، نوشته ها و يا نظرات اطلاع رساني ايجاد کنيد. به اين شکل که به عنوان مثال بعد از ثبت نام کاربر براي نوشته ها، هر بار که نوشته جديدي در وبلاگ شما قرار مي گيره، يک ايميل از طرف شما به کاربري که ثبت نام کرده ارسال ميشه.
براي نصب اين پلاگين کافيه بعد از دريافت فايل فشرده شده را استخراج و محتويات اون را به پوشه اصلي ام تي بر روي سرور انتقال بديد. سپس براي مديريت و تنظيم پلاگين بعد از ورود به سيستم ام تي از قسمت پلاگين ها در پايين صفحه بر روي لينک اطلاع رسان ام تي کليک کنيد تا وارد قسمت تنظيمات مربوط به پلاگين بشيد. ضمنا بايد خاطر نشان کنم که اين پلاگين بر روي نسخه 3 به بالاي ام تي قابل اجرا مي باشد. براي دريافت نسحه فارسي شده پلاگين از اين لينک استفاده کنيد. در صورت مشاهده هر گونه مشکل در فارسي سازي با من از طريق اين ايميل تماس بگيريد.
آقا تشكر ! :)

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
واقعا خسته نباشی میلاد جان.
کار ترجمه MT-Notifier یکی از واجب ترین و در عین حال سخت ترین کارها بود. حجم متن و نوشته های این پلاگین خیلی زیاده و واقعا زحمت زیادی واسش کشیدی. ممنون.

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قابلی نداشت... از لطف شما ممنونم...

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
آقا میلاد اینکاره تشریف دارن... فک کردین...ای ول...ای ول...!!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از میلاد :
سلام
لینک دادم بهش.

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aminweblog :
در راهنمایی که نوشتی باید می‌گفتی که premission را 755 کنند.
اين پلاگين روي نسخه نهايي ام تي 3.2 هم جواب ميده؟ :rolleyes:

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خیر، این نسخه فقط بر روی ام تی 3.1 جواب میده برای نسخه 3.2 باید از ورژن 3 این پلاگین استفاده کنید که دارم فارسیش می کنم...!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
راستی، یک صفحه‌ی اختصاصی با یک سری توضیحات کامل در مورد این پلاگین نیز بساز. همه این کار را می‌کنند.

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم منتظرم.
لينك لاتينش چي هست؟
من از پلاگين هاي فارسي شده زياد خوشم نمياد.ميشه لينك خود پلاگين رو بدي؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از میلاد :
خیر، این نسخه فقط بر روی ام تی 3.1 جواب میده برای نسخه 3.2 باید از ورژن 3 این پلاگین استفاده کنید که دارم فارسیش می کنم...!
اوه ! ایول !
لینک لاتینشو داری؟
داریم میمیریم از کف !

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
خوب من نصبش كردم ... حالا چي ميشه ؟؟؟ Config هم كردم .حالا هر مطلبي پست كنم خودش ميل ميكنه به ليست؟ ( تست كردم ميل نكرد !! )

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نسخه 3 اون كي مياد؟
عجب غلطي كرديم ام تي 3.2 رو نصب كرديم همه پلاگين ها باهاش مشكل دارن و حداقل بايد چند ماهي صبر كرد تا رديف بشه.

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من نسخه 3 اين پلاگين رو نصب كردم ولي نميدونم ايميل هايي كه در اون ثبت ميشن كجا ميرن نميشه اونا رو مثل بخش نوتيفيكيشن ام تي مشاهده كرد؟
يعني فقط نصب ميكنيم و اون كار خودشو اتوماتيك تنجام ميده! هيچ تنظيماتي يا كنترل پنلي نداره؟:blink:

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بله نصب میکن!
فرم عضویتش را تنظیم میکن و به یکی از هزار روش ممکن توی صفحه قرار میدی!
بعد هر کس عضو بشه موقع ارسال نوشته یه پیغام با یه لینک براش فرستاده میشه!

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اكه نخوام اين عمل رو اتوماتيك انجام بده چي بايد چه كارش كرد؟
مثلا من ميخوام هفته اي يك خبرنامه ارسال كنم. در حالي كه در هفته 5 بار سايت آپديت ميشه!
من چطوري ميتونم ايميل هاي ثبت شده در خبرنامه سايتمو باهاش چك كنم؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از ali. :
اكه نخوام اين عمل رو اتوماتيك انجام بده چي بايد چه كارش كرد؟
مثلا من ميخوام هفته اي يك خبرنامه ارسال كنم. در حالي كه در هفته 5 بار سايت آپديت ميشه!
من چطوري ميتونم ايميل هاي ثبت شده در خبرنامه سايتمو باهاش چك كنم؟
نميشه !:(
ايميلهارو نشون نميده !

بالا