• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب اچ تي ام ال آريا بر روي ام تي 3.14

amozeshonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمامي دوستان عزيز در پرشين تولز
من عضو جديد اين فروم هستم و بنا به مشكلي كه برام پيش اومده مجبور شدم به اينجا مراجعه كنم. در مورد سوالم بايد بگم كه من يه هاست و دامين گرفتم و ام تي 3.14 هم روش نصب بوده و الان كه ميخوام باهاش كار كنم احتياج به يه اديتور خوب دارم كه من در مورد اين مشكلم خيلي مطالب رو پيدا كردم ولي هنوز اديتوري پيدا نكردم كه به طور كامل و بدون هيچ عيب و نقصي رو اين نسخه از ام تي نصب بشه.
مقاله هاي زيادي رو خوندم از جمله مطب زهير عزيز و جناب لاست و چنتا مطلب ديگه كه همينجا بود و توي وبلاگ بلغان تولز.
من ميخواستم يه جواب منطقي بگيرم كه كسي نيست پاسخ گوي من باشه.
تقاضا دارم اگه كسي ميتونه مشكل من رو حل كنه اينجا پيغام بذاره. يادتون باشه Html Aria رو ميخوام روي Movable Type 3.14 نصب كنم ؟
من متظر جواب شما دوستان هستم.
مرسي از توجه خوبتون. :( :( :( :wacko:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مشكلت دقيق چيه؟ اگه ميخواي بدوني كه اچ تي ام ال آريا خوبه يا نه بگم كه كارتو بايد خوب را بندازه ! منم از نسخه فارسيش دارم استفاده ميكنم كه شيفت شب و مزاحم فارسيش كردن . ولي بديش اينه كه فقط تو آي اي اجرا ميشه.
راستي خوش اومدي به پي تي ! :rolleyes:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
گفتم كه. اچ تي ام ال آريا نصب كن. اين ورژني كه برات فرستادم رو خودم رو تمام نسخه هاي سري 3 امتي چك كردم. از 3.1 تا 3.15 جواب ميده. طريقه نصب هم توش به صورت مصور توضيح داده.

ديگه چي؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اگرم كه كلا با اچ تي ام ال آريا لجي ، محمد ميم تو خط سوم اديتور خود امتي رو فارسي كرده. الان ميگردم لينكشو برات ميزارم.

بالا