1)25pp
نسبت به آیتونر این هست که…
خوبی نرم افزار ۲۵pp نسبت به آیتونر این هست که با استفاده از IDM ( اینترنت دانلود منیجر ) و با سرعت بیشتر می توان اپ ها را دانلود کرد. حسن دیگر این نرم افزار اینست که می شود گفت که تقریبا نصف اپ های پر طرفدار آیتونر در آن وجود دارد .
اما این نرم افزار بدی نیز دارد و آن این است که زبان برنامه چینی هست.
نکته : برای استفاده از این نرم افزار باید حتما Itunes روی کامپیوتر شما نصب باشد.
معرفی بخش های مختلف نرم افزار ۲۵pp :
از آن جا که این نرم افزار به زبان چینی هست بنابراین در اینجا بخش های مختلف آن را برایتان معرفی می کنم :
نحوه ی کار با این نرم افزار :
۱- ابتدا آخرین ورژن ۲۵pp را از
این لینک دانلود کنید.
۲- پس از نصب برنامه را باز سپس دیوایس خود را به PC متصل کنید.
۳- به قسمت اپ استور برنامه بروید و بروی همان قسمتی که در عکس گفتم که برای نصب اپ ها ضروری است ( و بدون آن اپ های این نرم افزار نصب نمی شوند ) کلیک کنید . ( توجه کنید که ۲۵pp دیوایس را می شناسد این گزینه آبی رنگ است ) . سپس صبر کنید که دوباره به رنگ آبی درآید.
۴- دیوایس خود را یک بار Restart کنید.
۵- حالا به راحتی هر اپی که دوست دارید را دانلود کنید و نصب کنید.
نحوه دانلود اپ ها با IDM :
1- idm را باز کنید و به قسمت : Download >Options بروید.
۲- در همان قسمت Add Brower , General را بزنید سپس به محل نصب ۲۵pp بروید و ihelper را باز کنید.
۳- در آن کادر بالای Add brower باید ??PP را مشاهده کنید که تیک خورده است .
۴- سپس در همان قسمت option به File Types بروید و در همان کادر اولی بعد از کلمه ی Zip یک فاصله بگذارید و IPA را وارد کنید :
۵- در آخر Ok را بزنید و به راحتی اپ ها را با IDM دانلود کنید.
آموزش نصب اپ ها توسط ۲۵pp :
1- بعد از دانلود اپ ، به محل دانلود آن بروید و آن را به ۲۵pp باز کنید.
۲- مانند شکل بروی گزینه مشخص شده کلیک کنید :
فقط برنامه های پولی باید کرک بشه که از همون دکمه سمت چپ بالا ابی استفاده میکنیم
معایب از نظر من: وقتی با ایتونز سینگ کنی یا از App store برنامه بگیری باید دوباره کرک کنی نرم افزار هایی که 25pp گرفتی