1- مهرداد جان امیدوارم که ناراحت نشی و به دل نگیری ولی من هر وقت که رفتم توی سایتت از بس که از لحاظ گرافیکی نا مرتب بود و پر از لینک های جور واجور آدم رو به یاد کمد پروفسور بالتازار می ندازه :blink: :lol:
من هیچ وقت حال و حوصله نداشتم که بهت شاخصا این رو بگم و تذکر بدم که سایتت از لحاظ رابط کاربر ( یوزر اینترفیسی) ایراد داره. اما خوب خوشبختانه این تاپیک سبب خیر شد و .....
البته در مورد سایتت جداگانه بحث می کنیم . ولی اگر من نظراتت رو در مورد کتاب خونه می دونستم ( البته اگر تغییرش نداده باشی) که خوب اگر یادت باشه بهت گفتم چون نظرت به شکل آن لاین نیست خیلی به درد نمی خوره و جواب نمیده. البته اگر واقعا نظرت رو عملی بکنی و ازش جواب بگیری که خیلی خوب میشه. ولی من حال و حوصله نظر تو رو ندارم.
2- در مورد خریدن همچین سیستم هایی باید بگم که
اولا : خدا رو شکر اگر پول این سیستم ها به اندازه یک ماکسیما هم بشه ( یکی که هیچ اگر چند تا هم باشه) وضعیت مایه تیله من میتونه جوابش رو بده. (یک وقتی برای دوستان اشتباه نشه. چون من نمی خواستم پز پولدار بودنم رو بدم و فقط به خاطر این گفتم که اگر به خواهم می تونم بخرمش)
ثانیا : مگه هندوانه یا سیب زمینی هست که این طوری ..... این کاری که آدم هر سیستمی رو که دید و خوشش اومد بره و بخرتش کار بچه کوچولو ها هستش چون آدم نیازش رو در نظر میگیره و بعدا روش سرمایه گذاری میکنه و میره سراغ خریدن تجهیزات لازم.
وگرنه کامپیوتر های قدرتمند تر از اون چیزی که حتی ما تصورش رو هم بکنیم در حال خرید و فروش شدن هستن.
ثالثا ::: چند برابر اون پولی که بابت همچین سیستمی لازم باشه باید به این و اون رشوه و باج بدی تا از مقصدش که آمریکا یا ژاپن باشه بفرستند به ایران و تازه توی خود ایران هم که دیگه همه دوستان میدونند چه خبره!!!
در هر صورت هر کسی که خواست از این مدل خرید های عجیب و غریب بکنه از من بهش نصیحت که اولین جای که اسمش میره توی لیست سیاه سازمان ان اس ای اطلاعات و امنیت آمریکا هستش و خودش رو توی بد دردسری انداخته. این رو همه بدونند که ان اس ای اجازه نمیده دست هر گرگوری و پاپتی مثل ماها به چنین تجهیزاتی برسه
رابعا: چنین کارهایی اگر گروهی نباشه به هیچ وجه توی ایران جواب نمیده . چون اکثر ما ها اطلاعاتمون رو تجربی بدست آوردیم و کمتر آکادمیک بوده و چون چنین فعالیت های اقتصادی یا علمی احتیاج به آدم حرفه ایی داره پس عمرا با جمع شدن چند تا آدم بتونن این کار رو ادامه بدند. و حداقل 20 نفر آدم تحصیل کرده یا متخصص نجربی اما حرفه ایی نیاز داره تا بتونند با دست به دست دادن به یکدیگر کار رو جلو ببرند
پس نتیجه میگیریم چون همچین آدمهایی توی ایران به ندرت کنار هم جمع میشند پس کار سختی خواهد بود( حتی سخت تر از فراهم کردن پول)
3- توی پست اول یا دومم گفتم که خریدن این تجهیزات اصلا کاری نداره و مهم این هست که آدم بتونه با تجهیزات کم یک پروژه بزرگ رو پیش ببره.در واقع مهم نرم افزار هست و نه سخت افزار. وگرنه اگر به آدمی مثل من که تحصیلات آکادمیک در زمینه گرافیک رایانه ایی نداره هر چقدر هم که سیستم خوبی بدهند من چون بلد نیستم که به خوبی ازش استفاده بکنم فورا با پر کردن ظرفیت های ابر کامپیوتر از سرعت بهینه اش میکاهم و نمی تونم اون استفاده بهینه رو ازش بکنم
4- ما که فعلا همچین کاری نمیکنیم و اگر هم پول داشته باشیم پولمون رو توی بانک می خوابونیم یا میریم موبایل ثبت نام می کنیم یا.... پس تا وقتی که کسی ایده عملی نداره بهتره این داستان های علمی و تخیلی رو کنار بزاریم و با پنتیوم های تو و تری و .... لنگان لنگان خودمون رو بکشیم تا اینکه به موقع خودمون رو به یک جایی برسونیم.