• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب دو CPU روي يك مادربورد

doctorsinohe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

آيا در بازار ايران مادربوردي هست که بتوان 2 تا CPU را روي آن نصب نمود؟! حدود قيمت آن چقدر است؟

با تشكر

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آره پیدا میشه
برای اینتل می خوای یا ای ام دی ؟
قیمتش از دویست تومن شروع می شه

بهترین مادربوردهای دوال رو این شرکت پایین که لینکش رو دادم می زنه و مادربوردهاش هم تو بازار کم و بیش پیدا می شه
http://www.tyan.com/products/html/tigermpx.html
اگر هم نشد باید سفارش بدی برات بیارن

البته مادربردهای سوپر مایکرو آمریکای هم هست ولی خیلی خیلی گرونن

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو که مایه داری پس بورو این مادربورد پایین رو بخر
http://www.tyan.com/products/html/thunderk8qsdpro.html
قیمتش که مناسبه همش 1400 دلار
روش هم چهار تا سی پی یو amd 875 dual core بزار
هر cpu هم قیمتش تقریبا 2600 دلار میشه
چهار تا رم 2 گیگ ECC می خواد اینم بزن هر کدوم هزار دلار
چهار تا هارد ساتا می خواد که ریدش کنی
دیگه دلم واسط بگه همین دیگه چون سیستم خونگی نیست کارت گرافیک هم نمی خواد خودش آن بورد داره

جمعش ناقابله می شه تقریبا 16000 دلار بدوم مخلفات
;)

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی وقتی جمعش کردی به ما هم یه ندا بده بیایم ببینیمش
:)

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
دیگه دلم واسط بگه همین دیگه چون سیستم خونگی نیست کارت گرافیک هم نمی خواد خودش آن بورد داره

;)
من همش 15999 دلار دارم.نمي دونم يه دلار ديگه رو از كجا گير بيارم.برا همين نمي تونم بخرمش! ;) :p

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همیشه پول بیشتر و سخت افزار بهتر حرف اول رو نمیزنه. البته درسته که سخت افزار بهتر باعث سرعت بیشتر و کیفیت بهتر در کار میشه ولی مهمتر از سخت افزار خوب استفاده خوب از نرم افزار هست که احتیاجی به محاسبات پیچیده نداشته باشه. چون اگر این طوری باشه کارهای گرافیک ما به خواهد 16000 دلار خرج برداره( که تازه 16000 تا که چیزی نیست!!) اون وقت شرکت دریم ورکز یا پیکسار باید تمام پولی رو که از فروش انیمیشن هاشون در میارند خرج سخت افزار هاشون بکنند

پس پیش به سوی ساخت شرک 3و 4و5و..... با پنتیوم 2!!!!!!!!

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از artin :

;)

خداییش پایه هستید که یک با هم پول بزاریم یک همچین سیستمی جمع کنیم
:rolleyes: :blink:

ولی فقط وایستی و کنار همچین سیستمی عکس بگیری!!!!!!! :rolleyes:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از vmf :
خداییش پایه هستید که یک با هم پول بزاریم یک همچین سیستمی جمع کنیم
:rolleyes: :blink:

ولی فقط وایستی و کنار همچین سیستمی عکس بگیری!!!!!!! :rolleyes:
ابول 1 دلارشو من ميدم ! راستي ميان كلامتون وحيد جان شما تبريز نمياي ؟:(

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
vmf
حالا ما که نگفتیم این واسه بازی کردنه
و دوم کی پوله اینو داره که تازه بیایم بحث کنیم به درد چی می خوره
;)

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از artin :
vmf
حالا ما که نگفتیم این واسه بازی کردنه
و دوم کی پوله اینو داره که تازه بیایم بحث کنیم به درد چی می خوره
;)
یادم نمیاد که گفته باشم که این سیستم برای بازی کردن خوب باشه. وگرنه همه می دونند این مجموعه ایی که شما تعریف کردید خیلی بیشتر از بازی میرزه و به درد کار های محاسباتی یا گرافیکی حجیم می خوره

در مورد پول که باید که گفت همه این جا مایه دارند و فقط رو نمی کنند :p :blush: :blush:
اما خوب با این وضع که ما یک قرار توی پرشین تولز میزاریم و بعدش یکی میاد و یکی نمیاد نمیشه همچین گروهی رو راه انداخت
وگرنه اگر همه با هم متحد بودیم همچین طرحی به نفع همه بود. چون این کامپیوتر می شد کامپیوتر محاسباتی و اعضایی هم که پول گذاشته بودند می تونستند ازش استفاده بکنند و مجبور نباشند که هر کدوم چنیدین ساعت وقتشون رو صرف کنند
نمونه اش خود من هر وقت که یک رندر دارم باید کلی خدا خدا بکنم که برق نره و کامپیوتر وسط کار هنگ نکنه و ... هزار تا چیز دیگه تا همش چند دقیقه از کارم رو رندر بکنم در صورتی که اگر همچین سیستمی رو داشتیم کافی بود یک محل برای این سوپر کامپیوتر!!!!! تعیین بکنیم و باقی دوستان هم از طریق اینترنت و یا ..... هزار راه دیگه برنامه های فایل هایی که باید روش پردازش و محاسبات انجام بشه رو بفرستند به همون محل سوپر کامپیوتر و در آخر هم نتیجه اش رو به هر صورتی دریافت بکنند

تازه همه این ها یک روی سکه بود . چون با چنین سیستم هایی ( البته نه فقط این سیستم) میشه کلی سفارش کار گرفت و کار کرد و درآمد زایی هم کرد. چون خیلی ها هستند که در به در دنبال چنین سخت افزار هایی هستند ولی چون اکثرا گرون هستند همگی منصرف میشوند

در هر صورت برای کسانی مثل ما که در اوایل راه هستیم چنین فعالیت های گروهی به نفع هممون هست اما متاسفانه نمیدونم چرا خیلی از ما ها به خیلی از چیز های خطرناک یا افراد.... اعتماد می کنیم ولی پای اینترنت که میشه دست و پامون میلرزه( البته منظورم شما نیستید و کلی گفتم)

:rolleyes: ;) :) :happy:

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هر وقت جایی فعالیت گروهی می بینم یاد کتاب خونه پرشین تولز میفتم!!!!!!!!!! یادش به خیر چه قول هایی که اولش داده نشد ولی همون وسط راه همه جا زدند

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از vmf :
هر وقت جایی فعالیت گروهی می بینم یاد کتاب خونه پرشین تولز میفتم!!!!!!!!!! یادش به خیر چه قول هایی که اولش داده نشد ولی همون وسط راه همه جا زدند
خودتون که نتونستید! من هم که به هزینه خودم رفتم جلو هیشکی از تو پرشین تولز نیومد و من یه دوستم از خارج از پرشین تولز یواش یواش داریم میریم جلو تو amozesh4persian
همین لینک سوم تو امضام! حتی براش یه فروم رو فارسی هم کردم

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
vmf
خوب حالا که اینجوری شد این لینک رو نگاه کن تا واقعا پشمات بریزه

http://www.extended64.com/photos/article_screenshots/category1028.aspx

این یک سری بنچ مارک از یک سیستمه با 8 تا cpu dual core amd !
یعنی 16 تا cpu !
با 128 گیگ رم

حالا نظرت چیه ؟ اینو بخریم ؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از artin :
vmf
خوب حالا که اینجوری شد این لینک رو نگاه کن تا واقعا پشمات بریزه

http://www.extended64.com/photos/article_screenshots/category1028.aspx

این یک سری بنچ مارک از یک سیستمه با 8 تا cpu dual core amd !
یعنی 16 تا cpu !
با 128 گیگ رم

حالا نظرت چیه ؟ اینو بخریم ؟
بمب اتمی مگه می خواهی بسازی!!!وی ام اف گمونم الان عین مرغ پرکنده و سر کنده شده
90.gif
90.gif

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
mehrdad1355
مهرداد پول این سیستم از پول یه ماکسیما هم بیشتره !
ولی اینجوری که جلو میره فک کنم تا دو سه سال همه یه همچین چیزی تو خونه داشته باشن

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از artin :
mehrdad1355
مهرداد پول این سیستم از پول یه ماکسیما هم بیشتره !
ولی اینجوری که جلو میره فک کنم تا دو سه سال همه یه همچین چیزی تو خونه داشته باشن
خوب سطح توقع ها و فشار کاری اون موقع از الان خیلی بالاتر رفته
یه نگاه به 10 سال قبل تو ایران و سیستم های 128 ب8مگاهرتز سرعت رو به یاد بیار!10 سال دیگه هم به همین صورت به الان نگاه میکنی

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1- مهرداد جان امیدوارم که ناراحت نشی و به دل نگیری ولی من هر وقت که رفتم توی سایتت از بس که از لحاظ گرافیکی نا مرتب بود و پر از لینک های جور واجور آدم رو به یاد کمد پروفسور بالتازار می ندازه :blink: :lol:

من هیچ وقت حال و حوصله نداشتم که بهت شاخصا این رو بگم و تذکر بدم که سایتت از لحاظ رابط کاربر ( یوزر اینترفیسی) ایراد داره. اما خوب خوشبختانه این تاپیک سبب خیر شد و .....
البته در مورد سایتت جداگانه بحث می کنیم . ولی اگر من نظراتت رو در مورد کتاب خونه می دونستم ( البته اگر تغییرش نداده باشی) که خوب اگر یادت باشه بهت گفتم چون نظرت به شکل آن لاین نیست خیلی به درد نمی خوره و جواب نمیده. البته اگر واقعا نظرت رو عملی بکنی و ازش جواب بگیری که خیلی خوب میشه. ولی من حال و حوصله نظر تو رو ندارم.

2- در مورد خریدن همچین سیستم هایی باید بگم که
اولا : خدا رو شکر اگر پول این سیستم ها به اندازه یک ماکسیما هم بشه ( یکی که هیچ اگر چند تا هم باشه) وضعیت مایه تیله من میتونه جوابش رو بده. (یک وقتی برای دوستان اشتباه نشه. چون من نمی خواستم پز پولدار بودنم رو بدم و فقط به خاطر این گفتم که اگر به خواهم می تونم بخرمش)
ثانیا : مگه هندوانه یا سیب زمینی هست که این طوری ..... این کاری که آدم هر سیستمی رو که دید و خوشش اومد بره و بخرتش کار بچه کوچولو ها هستش چون آدم نیازش رو در نظر میگیره و بعدا روش سرمایه گذاری میکنه و میره سراغ خریدن تجهیزات لازم.
وگرنه کامپیوتر های قدرتمند تر از اون چیزی که حتی ما تصورش رو هم بکنیم در حال خرید و فروش شدن هستن.

ثالثا ::: چند برابر اون پولی که بابت همچین سیستمی لازم باشه باید به این و اون رشوه و باج بدی تا از مقصدش که آمریکا یا ژاپن باشه بفرستند به ایران و تازه توی خود ایران هم که دیگه همه دوستان میدونند چه خبره!!!
در هر صورت هر کسی که خواست از این مدل خرید های عجیب و غریب بکنه از من بهش نصیحت که اولین جای که اسمش میره توی لیست سیاه سازمان ان اس ای اطلاعات و امنیت آمریکا هستش و خودش رو توی بد دردسری انداخته. این رو همه بدونند که ان اس ای اجازه نمیده دست هر گرگوری و پاپتی مثل ماها به چنین تجهیزاتی برسه

رابعا: چنین کارهایی اگر گروهی نباشه به هیچ وجه توی ایران جواب نمیده . چون اکثر ما ها اطلاعاتمون رو تجربی بدست آوردیم و کمتر آکادمیک بوده و چون چنین فعالیت های اقتصادی یا علمی احتیاج به آدم حرفه ایی داره پس عمرا با جمع شدن چند تا آدم بتونن این کار رو ادامه بدند. و حداقل 20 نفر آدم تحصیل کرده یا متخصص نجربی اما حرفه ایی نیاز داره تا بتونند با دست به دست دادن به یکدیگر کار رو جلو ببرند
پس نتیجه میگیریم چون همچین آدمهایی توی ایران به ندرت کنار هم جمع میشند پس کار سختی خواهد بود( حتی سخت تر از فراهم کردن پول)

3- توی پست اول یا دومم گفتم که خریدن این تجهیزات اصلا کاری نداره و مهم این هست که آدم بتونه با تجهیزات کم یک پروژه بزرگ رو پیش ببره.در واقع مهم نرم افزار هست و نه سخت افزار. وگرنه اگر به آدمی مثل من که تحصیلات آکادمیک در زمینه گرافیک رایانه ایی نداره هر چقدر هم که سیستم خوبی بدهند من چون بلد نیستم که به خوبی ازش استفاده بکنم فورا با پر کردن ظرفیت های ابر کامپیوتر از سرعت بهینه اش میکاهم و نمی تونم اون استفاده بهینه رو ازش بکنم

4- ما که فعلا همچین کاری نمیکنیم و اگر هم پول داشته باشیم پولمون رو توی بانک می خوابونیم یا میریم موبایل ثبت نام می کنیم یا.... پس تا وقتی که کسی ایده عملی نداره بهتره این داستان های علمی و تخیلی رو کنار بزاریم و با پنتیوم های تو و تری و .... لنگان لنگان خودمون رو بکشیم تا اینکه به موقع خودمون رو به یک جایی برسونیم.
:rolleyes: ;) :(

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما اگه 16 تا cpu هم بذاري اگه سيستم عاملت ساپورت نكنه فقط ميره از يكيش استفاده ميكنه !!! بايد سيستم عامل مشخص بشه...اگه ميگين بازي حتما windows xp دارين ديگه .. xp هم همچين قابليتي نداره... linux ميتونه تا 16 cpu داشته باشه... نسخه هاي windows server هم اين قابليت رو دارن..

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
اون (سوپر)كامپيوترهايي كه vmf در مورد نظرش هست كه يكجايي سرمايه گذاري كنه و وقتش رو به ديگران بفروشه (يا خودش استفاده كنه) اگر منظورش كارهاي گرافيكي هست كه اينها بر اساس PC نيست و معمولا از محصولات Silicon Graphics استفاده ميشه. كلا در كارهاي درست و حسابي از فكر PC بيايين بيرون!

بالا