• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب هم زمان دو تانگو در اندروید

assa_912004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی میدونه آیا میشه دو تا تانگو را در یک گوشی نصب کرد یا خیر؟
اگر مسیر پیشفرض نصب تغییر کنه چی میشه؟
در تانگو عکس و پست و دوستای زیادی دارم اگه تانگومو پاک کنم پاک میشه ؟
من میخوام شماره تلفن تانگومو عوض کنم اما نمی خواهم پست ها و دوستام پاک بشن؟
اگر تانگومو توی یک گوشی دیگه نصب کنم دوستان و پست ها میمونه؟

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
سلام

چقدر سوال!!!

از هر برنامه، فقط یکی میشه روی گوشی نصب کرد و وقتی شما تانگو رو نصب کردین،
دیگه نمیشه یکی دیگه نصب کنین!

اگه تانگو رو پاک کنی و دوباره، با همون شماره قبلی، نصبش کنی، پیغام هات بازیابی میشن و چیزی حذف نمیشه!

اما اگه با شماره جدید نصبش کنی، چون بعنوان یه کاربر جدید حساب میشی، پس معلومه که همه پیغام هات یاک میشن!

دقیقاً مثل اینکه شما یه ایمیل داری که کلی برات ایمیل فرستادن و تو هم برای بقیه ایمیل فرستادی،
حالا اگه بری یه ایمیل جدید دیگه بسازی، معموله که ایمیل های قبلی تو این جدیده نمیاد!
چون دو تا حساب متفاوت هست!

اگه روی یه گوشی یا تبلت دیگه با همون شماره قبلی نصب کنی، پیغام هات بازیابی میشن.

بهتره شما، یه تبلت ارزون قیمت مثلاً تبلت 7 اینچی دیموی ایرانی که قیمتش حدود 250 تومن هست رو بخری،
بعدش روی اون تبلت، تانگو رو با شماره جدیدت نصب کنی.

ولی مکه فقط با واتس آپ حال میکنم.

محیط و امکاناتش، نسبت به همه برنامه های مشابه دیگه بهتر و عالی تر هست
و بیشترین کاربرها رو هم داره!

assa_912004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

چقدر سوال!!!

از هر برنامه، فقط یکی میشه روی گوشی نصب کرد و وقتی شما تانگو رو نصب کردین،
دیگه نمیشه یکی دیگه نصب کنین!

اگه تانگو رو پاک کنی و دوباره، با همون شماره قبلی، نصبش کنی، پیغام هات بازیابی میشن و چیزی حذف نمیشه!

اما اگه با شماره جدید نصبش کنی، چون بعنوان یه کاربر جدید حساب میشی، پس معلومه که همه پیغام هات یاک میشن!

دقیقاً مثل اینکه شما یه ایمیل داری که کلی برات ایمیل فرستادن و تو هم برای بقیه ایمیل فرستادی،
حالا اگه بری یه ایمیل جدید دیگه بسازی، معموله که ایمیل های قبلی تو این جدیده نمیاد!
چون دو تا حساب متفاوت هست!

اگه روی یه گوشی یا تبلت دیگه با همون شماره قبلی نصب کنی، پیغام هات بازیابی میشن.

بهتره شما، یه تبلت ارزون قیمت مثلاً تبلت 7 اینچی دیموی ایرانی که قیمتش حدود 250 تومن هست رو بخری،
بعدش روی اون تبلت، تانگو رو با شماره جدیدت نصب کنی.

ولی مکه فقط با واتس آپ حال میکنم.

محیط و امکاناتش، نسبت به همه برنامه های مشابه دیگه بهتر و عالی تر هست
و بیشترین کاربرها رو هم داره!
ممنون از پاسختون ولی من نمی خواهم که اطلاعات اون تانگو توی یک تانگو دیگه بیاد فقط میخواهم اطلاعاتش یعنی عکس هایی که گذاشتم لایک ها و فرند ها پاک نشن؟

بالا