• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب وردپرس و ست کردن قالب

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
سلام دوستان
میخواستم ببینم شما اگه بخواین روی یک هاست وردپرس نصب کنید و یک قالب شرکتی رایگان روی اون ست کنید و چندتا مطلب و توضیحات بهش اضافه کنید و با افزونه صفحه ساز(ویژوال کامپوزر) صفحه اصلی اون رو درست کنید ، چقدر از مشتری میگیرید؟

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ببینید بستگی داره . اکثرا چون من با کسایی کار میکنم که اشنان و به خاطر کمبود وقت یا سر در نیاوردن از یه قسمت کار و میسپارن به من . اون قسمت صفحه سازم البته ندیدم که نوشتین با اون بیشتر میشه قیمت ، نصب قالب و راهندازی گفتم . در ضمن الان شما بگو 200 تومن تو همین انجمن یکی پیدا میشه میگه 20 تومن بده کار کنم ! پس بستگی داره که کجا کارو بگیری و طرفت چقدر اشنایی داشته باشه . ولی حداکثر 150شاید بشه هزینه واقعیش . ولی شما میتونی 1 تومنم بگیری این دیگه به خودت بستگی داره.

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
هزینه واقعی این کار حداقل 300 هزار تومنه . حالا اگر کسی قدر دانش خودشو ندونه ، میتونه همون 50 ، 100 تومن رو بگیره .
شاید برای اونایی که با وبسایت آشنایی دارن این یه کار خیلی خیلی ساده باشه که سیستم وردپرس رو هاست پیاده کنه.
ولی برای قیمت دادن ، ارزش وقتی رو که برا یادگیری این کار گذاشتین روهم در نظر بگیرین .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
هزینه واقعی این کار حداقل 300 هزار تومنه . حالا اگر کسی قدر دانش خودشو ندونه ، میتونه همون 50 ، 100 تومن رو بگیره .
شاید برای اونایی که با وبسایت آشنایی دارن این یه کار خیلی خیلی ساده باشه که سیستم وردپرس رو هاست پیاده کنه.
ولی برای قیمت دادن ، ارزش وقتی رو که برا یادگیری این کار گذاشتین روهم در نظر بگیرین .
اصل کار مشتری هست که نمیده 300 تومن میره سراغ یه نفر دیگه، البته ما هم نیازی به پذیرفتن این کار نداریم

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مشکل از همین جایی شروع شد که افراد قدر کار خودشون رو ندونستن و قیمت بیش از حد پایین دادن
وقتی قیمت رو خراب میکنن مجبوری . برای یه کار من 150 خواستم یارو اومد گفت 30 تومن انجام میدم . ملت هم میپرسن از چند نفر . سایت های فریلنسری هم بری جریان همینه

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
وقتی قیمت رو خراب میکنن مجبوری . برای یه کار من 150 خواستم یارو اومد گفت 30 تومن انجام میدم . ملت هم میپرسن از چند نفر . سایت های فریلنسری هم بری جریان همینه

با این وجود به نظر من توجیهی نداره که ما بخوایم با قیمت پایین کار رو انجام بدیم آدم خودش باید ارزش کار خودش رو بدونه

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
اصل کار مشتری هست که نمیده 300 تومن میره سراغ یه نفر دیگه، البته ما هم نیازی به پذیرفتن این کار نداریم

مگر شما سرباز نیستی ؟ همش پی تی هستی که ؟ همین کارا کردی که فرستادنت سربازی :D آخه 30 تومن !

lham9069

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلااامم من نویسنده بلاگ بیمه بازارم و جدیدا بلاگم که وردپرس یه پیغام میده که اتصال بر قرار نیست و همه چی میپره!!
نمیدونم باید چکار کنم! https://bimebazar.ir/

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
بالا