سلام به روي هميشه خندانت! tack عزيزم
پارتيشن ها رو دستكاري نكردم ( توضيح بديد يا لينك بديد چه طوري بايد دستكاري كنيم )
. براي دستكاري پارتيشنها
اين eBook را به دقت و كامل بخوانيد. به ايننكته توجه نماييد كه با دستكاري پارتيشنها، پارتيشن Recovery خود لپتاپ را از دست خواهيد داد. اگر برايتان مهم نيست آن را حذف كنيد. در همان تاپيك كامل اين موضوع را توضيح دادهام. به پستها نگاهي بيندازيد.
اكس پي سرويس پك 2 ميخوام نصب كنم
اصلان ارور در كارش نيست بوت نميشه كه ارور بده ( از سالم بود سيدي ها اطمينان دارم )
. خوب منم گفتم شايد ميخواستيد XP نصب كنيد (كه قصد داشتيد) و اما XP به طور عادي روي اين سيستمها نصب نميشه! كه خوب مشكل شما اصلن قبل از اين حرفهاست!
. با فشار كليد F12 يا F2 در ابتداي بوت سيستم منوي بوت ظاهر ميشه: يه چيزي تو مايههاي اين:
. بعد سي دي را انتخاب كن و زماني كه يه نوشته مياد كه "يه كليد را براي بوت شدن از روي سي دي فشار دهيد..." سريع كليدي را فشار بده!
. آيا اين سي دي XP را روي يه سيستم ديگه تست كردي كه ببيني سالمه و بوت ميشه! بعدش ممكنه درايو لپتاپت خراب باشه؟ آيا اون را تازگي تعويض نكردي؟!
. حاا فرض كنيم كه مشكلات حل شد و توانشتي كه بوت كني ولي وقتي مراحل اول نصب XP مياد يه حو مينويسه كه شما هاردديسك نداريد!!!!
. علت
را در اينجا توضيح دادهايم! (چند نفري باهم توضيح دادهايم!!!)
پ.ن.: (الان رفتم بخوابم فردا ساعت 3 نگاه ميكنم نتيجه كارهايتان را....شب خوش)
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
87/11/20