• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب گرافیک و عدم اجرای ویندوز

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
سلام
اگه از دوستان محترم کسانی هستند که بعد از نصب گرافیک لپتاپ ، ویندوز لپتاپ بالا نمیومد، یا صفحه سیاه نشون میداد لطفا در رابطه با حل این مشکل تجربشونو بیان کنن . و میخوام بدونم مشکلشون نرم افزاری بود یا سخت افزاری و اگه هزینه کردن برای تعمیر ، مبلغشو بیان کنن . این مشکل خیلی جاها بحث شده اما جواب درست و حسابی براش پیدا نکردم .
(لپتاپ دوستم به تازگی این مشکل براش پیش اومده - ویندوز 7- لپتاپ اچ پی - دارای گرافیک اینتل و amd) .

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
من دو سه بار این مشکل برام توی سیستم خونگی پیش اومد.اونم این بود که ویندوز خودش گرافیک رو نصب میکرد و بعد از نصب دوباره گرافیک توسط من قاطی میکرد! یا باید دوباره ویندوز عوض کنی و یا بری توی سیف مود و گرافیکو پاک کنی یا ویندوزو برگردونی به زمان قبل نصب گرافیک.

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
من دو سه بار این مشکل برام توی سیستم خونگی پیش اومد.اونم این بود که ویندوز خودش گرافیک رو نصب میکرد و بعد از نصب دوباره گرافیک توسط من قاطی میکرد! یا باید دوباره ویندوز عوض کنی و یا بری توی سیف مود و گرافیکو پاک کنی یا ویندوزو برگردونی به زمان قبل نصب گرافیک.
وقتی گرافیک دوباره نصب میکردید درست میشد ؟
کسی هست که لپتاپش اینجوری شده باشه ؟

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
نه دیگه! وقتی منم گرافیک نصب میکردم قاطی میکرد و دیگه سیستم بالا نمیومد.
بعد مجبور میشدم برم از سیف مود برگردونمش به قبل نصب و دوباره که ویندوز اومد بالا، درایور گرافیکی رو که ویندوز نصب کرده بود حذف میکردم و بعد ورژن جدیدشو نصب میکردم.

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
دیگه هیچ کس این مشکل براش پیش نیومده ؟

بالا