• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب openx روی VB

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
با تحقیقی که انجام دادم متوجه شدم بهترین برنامه مدیریت آگهی روی وی بی برنامه openx هست.حالا دنبال اطلاعات بیشتری ازش هستم. استفاده از اون برای وی بی رایگان هست یا پولی ؟. نصبش کار برنامه نویس هست ؟ یا افرادی که تجربه کار با وی بی دارن هم می تونن نصب و راه اندازی کنن ؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
نصب openX که ارتباطی خاصی با ویبی نداره. در یک شاخه سایت نصب میکنید.

حالا اون به شما کد میده که باید در برنامه مدیریت آگهی در ویبی قرارش بدید تا بنرها بصورت رندوم نشون داده بشه.

یک برنامه نویس میتونه openX رو به سادگی نصب و تنظیم کنه. البته یک مقدار تجربه کار با اونم باید داشته باشه.

رایگان هم که هست....

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
رایگان که هست ولی خب php هست دیگه ، مختص ویبلوتین تنها نیست ، روی هر سایتی میشه نصبش کرد.. نصب openx هم هیچ کاری نداره ، روی هاست آپلود میکنید بعد دسترسی فولدر ها رو تنظیم میکنید و بعد فایل install رو run میکنید.

البته شاید مثلا اینا یه سری هک و پلاگین مخصوص ویبولتین داشته باشند ، اینجا رو نگاه کنید :

http://www.openxservices.com/openx-install-pack11.php

مثلا گفته :

you install this plug-in, after you can manage all campaigns and banners in your VBulletin administrator login

که نسخه پیشرفته و معمولی این پکیج هم اونجا هست ، که باید بگردید ولی بعید میدونم رایگان باشه.

اینجا هم بد نیست یه نگاه کنید :

لینک

مگه قرار نشد از همون هک Rotating Banner System استفاده کنید ، هک بدی بنظر نمیومد.:rolleyes:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
ممنون برای اطلاعات خوبتون

یک نفر هست که صمیمانه و رایگان کارهای وی بی منو انجام میده...اون Rotating Banner System هم نصب کرد و
دوتا فایل راهنما برای یادگیری اون هم برام فرستاد.

چون انتخاب اول وی بی openx هست و چون شنیدم p30 world داره از این برنامه برای مدیریت آگهی هاش استفاده می کنه گفتم فعلا بد نیست یه اطلاعاتی تو این زمینه بدست بیارم.

یه دلیل اینکه 4 سال پیش یه برنامه نویس که بعضی قسمت های سایتو برنامه نویسی کرده بود به سفارش خود من openx رو روی انجمن قبلی من که phpbb بود و همینطور روی قسمت های دیگه سایت نصب کرد خیلی هم پول گرفت. ولی مدت کوتاهی بعد از اون مجبور شدم انجمنو تبدیل به وی بی کنم و همینطور مشکلات دیگه پیش اومد که اصلا نشد از برنامه openx و اونهمه خرجی که کرده بودم استفاده کنم. الان openx داره برای خودش روی قسمت های دیگه سایت کار میکنه و بنر هایی که خیلی وقته update نشدن و نیازی به تبلیغشون ندارمو بطور رندوم نشون میده و هر چند وقت یکبار گزارش میده.

من خیلی دوست دارم یه برنامه قوی داشته باشم که هم به آگهی دهنده سرویس خوب بده هم به من .می خوام بطور رندوم تو position های مختلف نمایش بده و بر اساس pageview از اکانت آگهی دهنده کم کنه و مرتب گزارش بده.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
اره پیسی ورد هم از Openx استفاده میکنه ، چون php هست نصبش کاری نداره ، ولی برای اینکه روی ویبولتین این سیستم رو پیاده کنید باید یه نفر براتون تنظیم کنه ...

این مورد آخری که گفتید توی ویبولتین هنوز چنین هکی با این قابلیت ها نیومده ، مگر اینکه از همین سیستم های جانبی استفاده کنید .

در مورد سوالاتتون هم ممنون میشم تو اینجا مطرح کنید و تاپیکهای جدید نزنید :

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

red%20rose.gif

بالا