• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب vbulltien روي سرور linux و بصورت localhost

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان ميشه يه راهنمايي بفرماييد در مورد كانفيگ كردن mysql روي سرور linux localhost جهت نصب vbulltien در اين موئرد بوق بوق حساب كنيد مارو و توضيحات ريز رو هم بفرماييد قبلا از زحمات شما متشكرم و ممنون

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

برای این کار به برنامه easyphp (شبیه ساز سرور) و یک نسخه از برنامه vbulletin احتیاج دارید.

easyphp رو از لینک زیر بگیر
دریافت

vbulletin رو هم خودت یک سرچ بگیری نسخه نال شدش رو میتونی پیدا کنی
(لینک مستقیم نمیشه داد)

بعد از اینکه هر 2 رو دریافت کردی easyphp رو نصب کن (بعد از نصب یک ایکون به شکل E در تولبار کنار ساعت اضافه میشه)

فایلهای vb رو از حالت فشرده خارج کن config.php.new که درون فولدر includes قرار گرفته رو به config.php تغيير نام بده يعني کلمه new را از آخرش حذف کن و محتویات فولدر upload رو به پوشه www در ادرس c:/program files/easyphp-1 انتقال بده.

حالا مسیر http://127.0.0.1/vbulletin/install/install.php رو در ادرس بار وارد کن (جای vbulletin هر اسم دیگه ای میتونید بزارید یعنی فولدری که به شاخه www منتقلش کردید نامش اختیاری هست)

بعد این کار 13 مرحله نصب رو پیش رو دارید که در واقع سیزده بار باید کلیک کنید :) بعد از اتمام کار فایل install.php رو از فولدر install پاک کنید.

شرمنده اگر خیلی خلاصه بود وقت نبود کاملتر بنویسم

موفق و پیروز باشید

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
لینک easyphp کار نمیکرد

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
از راهنماييتون متشكرم ولي من با mysql مشكل دارم در حقيقت در قدم سوم ديتا بيس رو پيدا نميكنه يعني در حقسقت من نميدونم در قسمت ديتا بيس چيكار كنم البته توي فايل config نام ديتابيس رو مابقي قضايا رو دادم ولي خود vbulltien ديتا بيس رو ايجاد نمكينه مثل اينكه

hosting

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rmb_ali :
از راهنماييتون متشكرم ولي من با mysql مشكل دارم در حقيقت در قدم سوم ديتا بيس رو پيدا نميكنه يعني در حقسقت من نميدونم در قسمت ديتا بيس چيكار كنم البته توي فايل config نام ديتابيس رو مابقي قضايا رو دادم ولي خود vbulltien ديتا بيس رو ايجاد نمكينه مثل اينكه

شما باید این کار رو بکنی
فایل config.php رو باز کنی
تو این قسمت
کد:
$config['Database']['dbname'] = '[COLOR="Red"]vb[/COLOR]';
جای vb که نوشتم اسم دیتابیست رو بزنی
قبلش هم باید یک دیتابیس بسازی
http://127.0.0.1//phpmyadmin
این اسمی که میسازی رو تو کانفیگ بزن
به یوزر و پسوورد تو کانفیگ هم دست نزن
بعد نصب کن

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از hosting :
قبلش هم باید یک دیتابیس بسازی

اخ گفتي مشكل منم همين ساختن ديتا بيس هست چون زياد به لينوكس وارد نيستم (مثل بقيه چيزا)نميدونم چه جوري بايد ديتا بيس بسازم

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
برای نصب vb احتیاجی به ساختن دیتا بیس نیست
اما به هر حال
وارد phpmyadmin بشین (روی ایکون برنامه در تسکبار کلیک راست کنید configuration/phpmyadmin
صفحه ای باز میشه به شکل زیر
untitled.JPG

داخل کادری که نوشته vbulletin وجود داره نام دیتا بیس رو وارد کنید(اختیاری) با زدن کلید creat دیتا بیس ایجاد میشه فقط کافیه نام دیتا بیس رو در فایل config وارد کنید.

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از ali_mojarad :
برای نصب vb احتیاجی به ساختن دیتا بیس نیست
اما به هر حال
وارد phpmyadmin بشین (روی ایکون برنامه در تسکبار کلیک راست کنید configuration/phpmyadmin
صفحه ای باز میشه به شکل زیر
untitled.JPG

داخل کادری که نوشته vbulletin وجود داره نام دیتا بیس رو وارد کنید(اختیاری) با زدن کلید creat دیتا بیس ایجاد میشه فقط کافیه نام دیتا بیس رو در فایل config وارد کنید.
ببين دوست عزيز سرور من لينوكس هست ولي متاسفانه از لينوكس هيچي سر در نميارم و فكر كنم اين راهنمايي كه شما فرموديد روي ويندوز هست يعني mysql تحت ويندوز اگر بتوني در مورد همين ساخت ديتا بيس روي لينوكس هم راهنمايي كني ممنوت ميشم

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
در ضمن در قدم سوم به من اين پيغام رو ميده
The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file.

mehran_p

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ali_mojarad :
سلام

vbulletin رو هم خودت یک سرچ بگیری نسخه نال شدش رو میتونی پیدا کنی
(لینک مستقیم نمیشه داد)
دوست عزیز اگه ممکنه لینک آخرین ورژن نال شده وی بی رو تو پرایوت برای من بفرستید..
اگه قالب هم دارید ممنون می شم ....
ممنونم

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال
یه اسکریپت نال شده دانلود کردم.موقع نصب لایسنس کی میخواد . چی باید بزنم
توی برنامه ای که دانلود کرد یه فایل با پسوند diz هست که ناخوانست !
آیا ربطی به اون مساله داره ؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
ببين دوست عزيز سرور من لينوكس هست ولي متاسفانه از لينوكس هيچي سر در نميارم و فكر كنم اين راهنمايي كه شما فرموديد روي ويندوز هست يعني mysql تحت ويندوز اگر بتوني در مورد همين ساخت ديتا بيس روي لينوكس هم راهنمايي كني ممنوت ميشم
سلام
شرمنده اون local host من و به اشتباه انداخت
این مراحل و دنبال کن

وارد کنترل پنل شو و بعد قسمت MySQL Databases و انتخاب کن.

اسم مورد نظر برای دیتا بیس رو انتخاب کن و روی add db کلیک کن

db1.JPG

داخل این قسمت یوزر و پسورد دیتا بیس و انتخاب کن و روی add user کلیک کن

db2.JPG

حالا یوز و db رو از منو های drop down ای که اونجاست انتخاب کن و روی add user to db کلیک کن

db3.JPG

مشخصات db رو تو فایل config وارد کن

موفق باشی

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
اقا ما از طريق دستورات كامندي ديتا بيس رو ايجاد كرديم و انجمن رو ساختيم

بالا