• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات و پیشنهادات

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام...:happy:

این تاپیک را زدم تا نظراتتان را بگویید و اگر مشکلاتی در این بخش دارید، آنها را مطرح کنید. :)
و اگر لازم بود در اینجا نظر سنجی هایی را برای بهبود وضع اینجا، با نظر دوستان برگزار کنیم. :happy:

اولین موضوع را خودم مطرح می کنم: :D

بعضی دوستان، سوالاتی در مورد ارتقا سخت افزاری و غیره دارند، به نظر شما آیا یک تاپیک جدا با نام "ارتقا سخت افزاری نوت بوک" یا عنوان های دیگر ایجاد کنیم یا اینکه عنوان تا پیک " پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ" یا تاپیک "وسايل جانبي لپتاپ" را به نحوی تغییر دهیم تا سوالات سخت فزاری و ارتقا را هم در آنجا مطرح کنیم.:happy: مثلا عنوانش باشد : "ارتقا لپتاپ و وسایل جانبی" :)

خوب، در ضمن من تا فردا می خواهم تاپیک های خارج از تا پیک های اصلی (بجز تاپیک هایی که خودشان تا پیک اصلی شده اند مثل تاپیک Benchmark و غیره) را به تا پیک های مربوطه منتقل کنم. آیا کسی مخالفتی ندارد و اگر مخالف است دلیلش را بگویید.

بسیار متشکرم

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
(مخالفت نيستا ! نظرمه)
والا وقتي يه تاپيك خيلي بزرگ مي شه. مثلا براي من حدودش 20 صفحه هست. ديگه حس خوندنش نيست !
مثلا يه تاپيك مي زنيد به نام "از لپ تاپ چطور استفاده كنيم !!" ! (مثلا)
وقتي اين تاپيك خيلي بزرگ بشه من ( و فكر كنم خيلي ها ) ديگه حس خوندنش رو نداريم.
اينجور مواقع بايد سرچ كرد كه اونم سرچ و فارسي و ...

مثلا اگه تاپي ارتقاع سخت افزاري ... .. بزنيد ممكنه تا 5 صفحه خوب بره . ولي بعد چت مي شه و بعدش هم به فنا مي ره
مگر
مگر
مگر اينكه خوب مديريت كنيد.

اگه خوب مديريت بشه عاليه
من كه سواد چنداني در اين بخش ندارم ولي يه دوماهي هست لپ تاپ خريدم و تشنه اطلاعات

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
(مخالفت نيستا ! نظرمه)
والا وقتي يه تاپيك خيلي بزرگ مي شه. مثلا براي من حدودش 20 صفحه هست. ديگه حس خوندنش نيست !
مثلا يه تاپيك مي زنيد به نام "از لپ تاپ چطور استفاده كنيم !!" ! (مثلا)
وقتي اين تاپيك خيلي بزرگ بشه من ( و فكر كنم خيلي ها ) ديگه حس خوندنش رو نداريم.
اينجور مواقع بايد سرچ كرد كه اونم سرچ و فارسي و ...

مثلا اگه تاپي ارتقاع سخت افزاري ... .. بزنيد ممكنه تا 5 صفحه خوب بره . ولي بعد چت مي شه و بعدش هم به فنا مي ره
مگر
مگر
مگر اينكه خوب مديريت كنيد.

اگه خوب مديريت بشه عاليه
من كه سواد چنداني در اين بخش ندارم ولي يه دوماهي هست لپ تاپ خريدم و تشنه اطلاعات
این هم مشکل بزرگی است. اما به نظر من از این حالت فعلی بهتر است که پست ها پخش و پلا هستند. اونجوری شما فقط باید در یک تاپیک جست و جو کنید تا در یک بخش!

باید برای این مشکل هم راهی پیدا کنیم.

مثلا بیاییم پست های مفید را در اولین پست آن تا پیک جمع آوری کنیم....
یا اینکه هر جند ماه یک بار برای برای موضوعات اصلی تاپیکی با عنوان ادامه آن باز کنیم. مثلا "مشاوره برای خرید نوت بوک 1" و "مشاوره برای خرید نوت بوک 2" و....
یا اینکه پست های زاید را پاک کنیم....
به هر صورت دوستان باید به کمک بیایند و یک نفری نمی شود! مثلا پست های مفید را جمع آوری کنید و شماره هایش را اعلام کنید و در اول تاپیک درج کنیم.

از نظرتان بسیار متشکرم.:)
لطف کردید.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چیزی که فعلاً به نظرم می رسه اینه که توی تاپیک ها با پست زیاد بهتره اون replyهایی که مثل پت می مونه و هیچ ربطی به موضوع نداره رو پاک کرد تا بیخودی شلوغ نشه....

ببینم دیگه چی به ذهنم می رسه....:eek:

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من "ارتقا سخت افزاری نوت بوک" موضوع جالبیه و می تونه به عنوان تاپیک جداگانه مطرح بشه.
در مورد جابجا کردن موضوعات مشابه هم موافقم.
کاش می شد یه جوری بازدید کننده های جدید رو تشویق و راهنمایی کرد که موضوعات مهمی مثل "قوانین ..." ، " فروشندگان ..." ، "مشکلات ..." و ... رو در ابتدای ورودشون به بحث مطالعه کنند تا از ایجاد تاپیک های مشابه و پراکنده جلوگیری بشه.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عادل جان من میگم یه سری به بخش ماهواره بزن. اون مدل تقسیم بندی به نظرم خوبه

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
عادل جان من میگم یه سری به بخش ماهواره بزن. اون مدل تقسیم بندی به نظرم خوبه
فعلا امکان ایجاد زیر بخش یا همان child نداریم.
(به نظر من)
مگر اینکه بخواهیم که تاپیک های جدا گانه برای برندهای مختلف بزنیم؟

اگر منظورتان را بد فهمیدم، بگویید.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من یه کار دیگه که میشه کرد اینه که تاپیک های جدا برای قسمت های مختلف لپ تاپ را ایجاد کرد. مثلاً:

مسایل مربوط به CPU و مادربورد (مشکلات، ارتقا و ....)
مسایل مربوط به ذخیره سازی (DVD، combo، هارد، فلاپی، ارتقا و ....)
مسایل مربوط به باتری
مسایل مربوط به دستگاه های جانبی (ماوس، کیبورد، تاچ پد، PCMCIA و ...)
مسایل مربوط به ارتباطات (کارت شبکه، مودم، بلوتوث، وایرلس و .....)
مسایل نرم افزاری
مسایل متفرقه

به نظر شما خوبه؟ فعلاً همین ها به ذهنم می رسه. به نظرم این ها جایگزین مناسبی برای "پرسش و پاسخ ...." هستند

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نظر من یه کار دیگه که میشه کرد اینه که تاپیک های جدا برای قسمت های مختلف لپ تاپ را ایجاد کرد. مثلاً:

مسایل مربوط به باتری
مسایل نرم افزاری
مسایل متفرقه

به نظر شما خوبه؟ فعلاً همین ها به ذهنم می رسه. به نظرم این ها جایگزین مناسبی برای "پرسش و پاسخ ...." هستند
سلام....

ببخشید که این مدت نبودم. :(

چون یکی از نزدیکانم متاسفانه فوت شده بودند و در نتیجه به شهرستانشان رفتم. و آنجا هم دسترسی به اینترنت برایم محدود بود. و روزهای آخر هم سایت پرشین تولز را اون ISP ف-ی-ل-ت-ر کرده بود!!!!!

ولی تاپیک های قبلی را چه کنیم؟ در ضمن هنوز تعداد پستها هم چندان زیاد نیست.
اگر من این کار ها را بکنم، به عنوان کودتا کننده از فروم بیرونم می اندازند! :D

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام....

ببخشید که این مدت نبودم. :(

چون یکی از نزدیکانم متاسفانه فوت شده بودند و در نتیجه به شهرستانشان رفتم. و آنجا هم دسترسی به اینترنت برایم محدود بود. و روزهای آخر هم سایت پرشین تولز را اون ISP ف-ی-ل-ت-ر کرده بود!!!!!

ولی تاپیک های قبلی را چه کنیم؟ در ضمن هنوز تعداد پستها هم چندان زیاد نیست.
اگر من این کار ها را بکنم، به عنوان کودتا کننده از فروم بیرونم می اندازند! :D

اول این که مصیبت وارده را تسلیت می گویم.....

دوم این که این تاپیک های پیشنهادی جایگزین "پرسش و پاسخ...." خواهند شد منوط به این که اگر وقت داشته باشی و بتونی پستها موجود در اون تاپیک رو طبقه بندی بکنی. :cool:

به نظر من اگر این جوری تقسیم بندی بشه باعث میشه که تعداد پیت ها در هر کدوم هم کاهش پیدا کنه. در این صورت یه نفر خواننده دیگر با 35 صفحه مواجه نخواهد بود و در نتیجه سر درد نخواهد گرفت.;)

ممکنه این راه حل هم ایراداتی داشته باشه که بعداً خودشو نشون بده.....:f34r:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اول این که مصیبت وارده را تسلیت می گویم.....

دوم این که این تاپیک های پیشنهادی جایگزین "پرسش و پاسخ...." خواهند شد منوط به این که اگر وقت داشته باشی و بتونی پستها موجود در اون تاپیک رو طبقه بندی بکنی. :cool:

به نظر من اگر این جوری تقسیم بندی بشه باعث میشه که تعداد پیت ها در هر کدوم هم کاهش پیدا کنه. در این صورت یه نفر خواننده دیگر با 35 صفحه مواجه نخواهد بود و در نتیجه سر درد نخواهد گرفت.;)

ممکنه این راه حل هم ایراداتی داشته باشه که بعداً خودشو نشون بده.....:f34r:
بسیار متشکرم.
اما این کار خیلی وقت می گیرد. باز بگذارید یک بررسی بکنم.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مسایل مربوط به باتری
مسایل نرم افزاری
مسایل متفرقه

به نظر من خوبه!
درسته که ممکنه الآن تعداد پست ها کم باشه ولی وقتی این تاپیک ها وجود داشته باشند، خودشون انگیزه ای برای مشاهده و پاسخ بوجود میارن. ضمن این که بخش های فعلی هم مرتب می شن.
البته بخش های وسایل جانبی و نرم افزار که الآن موجوده ولی برای بقیه موارد هم لازمه.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوستان، من با اسفندیار عزیز هم مشورت کردم و ایشان گفتند که به تقسیم نوت بوک ریویو هم نگاهی بیاندازیم.:happy:

پس بنابر این راه،باید زیر مجموعه(همان بخش یا شاخه) هایی ایجاد کنیم! و در داخل این زیر بخش ها تاپیک های منظم و مروبوطه را قرار دهیم.
البته این کار منوط به قبول کردن ادمین هاست. :) تا برایمان زیر شاخه ایجاد کنند.

حالا دوستان بگویند آیا به نظرشان ایجاد بخش های جداگانه لازم است یا خیر؟ اگر جوابتان بله است عنوان بخش ها را ذکر کنید و بگویید در هر بخش چه تا پیک های اصلی ای مورد نیاز است؟ :happy:

یک مثال فی البداهه (اگر املاش در ست باشه :D) :

بخش ها:
-سخت افزار، نر افزار و لوازم جانبی:
شامل تاپیک های معرفی لوازم جانبی، ارتقاء و تعویض سخت افزاری، معرفی نرم افزار های مرتبط با نوت بوک، شبکه (شامل IR و بلوتوث و LAN و WLAN و....)، درایور ها، firmware ها، لینوکس، مسایل و مشکلات مربوط به CPU و مادربورد، مسایل و مشکلات مربوط به باتری، مسایل و مشکلات مربوط به ذخیره کننده ها، مسایل و مشکلات مربوط به وسایل جانبی

-اخبار، تازه ها، نقدها و Deals )معادل گویایی برای این واژه نیافتم! :blush: )
شامل تاپیک های اخبار و تازه ها، نقد ها، حراجی ها(یا نعرفی نوت بوک هایی با افت قیمت زیاد)،

-مشاوره و راهنمایی در خرید نوت بوک
شامل تاپیک های مشاوره در خرید نوت بوک های سبک، مشاوره در خرید نوت بوک های جایگزین دسکتاپ، کدام رده نوت بوک برای من مناسب است و تاپیک های قفل شده یا یا راهنما یا غیره موجود و ثابت در بخش لپتاپ و.....

باز تاکید می کنم که این یک مثال است، برای بیان منظورم، حالا دوستان نظراتشان را بگویند. :happy:

با تشکر از همه ی دوستان
عادل

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عادل خان!
شما این تاپیک منو ندیدی؟!!
Benchmark

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس عادل جان هر وقت که صلاح دیدی یه پست توی "پرسش و پاسخ..." بزن که کاربران سئوالات خود را در تاپیک های مربوط قرار دهند و دیگه در اون تاپیک رو ببند....

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
منظورم اینه که من نمی بینمش!
میشه بگی کجاست؟
خوب آرشیو شده بود!
این هم لینک:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=54348

هر وقت دچار چنین مشکلی شدید به لینک زیر بروید و از این صفحهتاپیکتان را انتخاب کنید و در آنجا View Full Version را انتخاب کنید تا تاپیک مورد نظر بیاید.:)

http://forum.persiantools.com/archive/index.php/f-74.html

بالا