من با جونو دل نظارت می کنم و بعد بهت خبر می دم که چه کسی رو 1 هفته محروم کنی...به نقل از fotocopy :خوبیش که خوبه ..
کی میخواد نظارت کنه ؟!
به نقل از afshin_electronic :خوب من اوليشو خبر ميدم : نظرتون درباره تاپیکهای به درد نخور( شوخي )
حالا جدي : فكر خوبيه .. انقدر تاپيك الكي و تكراري و در پيت باز شده كه ديگه آدم رغبت نميكنه بياد اين ورا ...
اين تاپيك هم اولين اعتراض نيست .. و آخري هم نيست ...
ولي بايد توجه داشت كه اينجا يه مكان عموميه و هر كسي حق داره هر تاپيكي بزنه .. اينه كه كار رو براي مديران مشكل كرده ... چون يه جورايي بايد همه رو راضي نگه دارن ..
به نظر من كه پي تي مدير كم داره ...
بدیه کار اینه که وقتی کسی تاپیک بی محتوی بزنه , خودمون هم میریم یه پست میزنیم توش.به نقل از mdibmehr2 :سلام.
بابا جان مادرتون یه فکری برای این تاپیک زدن الکی بچه ها بکنید...
به نظر من هر کی بیشتر از 2 بار تاپیکش قفل شد 1 هفته نتونه پیام بده...
اینجا شده منبع تاپیک های قفل شده...
پس دیگه جای سوال باقی نمی مونه...به نقل از fotocopy :من موافقم
- * در صورت ایجاد تاپیک در بخش نامناسب تاپیک شما بدون هیچ اخطاری حذف میشود.
به نقل از mdibmehr2 :این لیست دوستانی که یک بار تاپیکشون قفل شده...
bami14
pool
mrdollar90
SuperElectric
persian-earning
egoldiran.biz
egoldiran.biz*****
yaghob
2FUN
mehdi gol
****bami14
مثلا دوستانی که جلوشون ستاره زده شده باید 1 هفته بن شن...
اینجوری کار می کنیم...
نظرتون چیه ؟؟؟
به نقل از mdibmehr2 :پس دیگه جای سوال باقی نمی مونه...
می خوای این تاپیک رو اسمش رو عوض کن بهتر بزار بعد بزارش تو تاپیک های مهم که همه بخوننش.
من از امروز نظارتم رو شروع می کنم ... اسامی متخلفین رو بهت تو همین تاپیک می گم و تو بنشون کن...
اینجارو سرو سامون می دیم... حتی اگه خودم هم تاپیک قفل شده بزنم که نمی زنم اسمم رو تو لیست قرار می دم اگه باز تکرار کردم برای 1 هفته بنم کنید....
لیست دوستان متخلف .... (در صورت تکرار 1 هفته بن می شوید...)
bami14 - سورف یانکی بشتابید
pool - این سایت سورف خیلی خوبه پلن جالبی داره.
mrdollar90 - یه اسکریپت برای فرستادن میل فروشی
SuperElectric - لپ تاپ رایگان
persian-earning - اسکریپت سند ایمیل با سرعت عالی!!!!
egoldiran.biz - چهارهزار تا ایمیل افرادی که هایپ کار می کنند فقط $10 - به فروش می رسد [email protected] ایمیل
yaghob - فروش اکانت secret-mails.net با موجودی 32$ فقط 22$
2FUN - چطوري يك ليست ايميل تعداد بالا پيدا كنم؟
mehdi gol - دابلر ایرانی و تازه کار..
البته به دو تا از این آقایان تخفیف دادیم . چون قبل از این قانون این کارو کردن پس از این به بعد حساب می کنیم... فوتوکپی جان شما باید فقط بن کنید اسمی رو که من می گم..