• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون درباره سرمایه گذاری تو دنیای مجازی کشور های عربی ؟؟

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
موضوع کاملا واضحه
بیشتر از تجربتون اگه ممکنه بگین
حالا من بیشتر رو موضوع وبتولز زوم دارم که یچیزایی دستگیرم بشه مثلا فروش قالب سایت یا افزونه یا نرم افزار حالا پی سی یا موبایل یا بازی موبایل و از این قبیل چطور هست ؟
اینکه فروشش چطوره بازار رقابت چجوریه ؟
و اینکه دردسر هاش چجوره ؟
ممنون میشم دوستان نظراتشون و تجاربشون رو بگن این ممکنه سوال و دغدغه خیلیا باشه که با سرچ تو گوگل پیدا نمیشه
گوگل همه چیو میگه ولی تجربه رو نه

با احترام

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
تو فکرش بودم کشورای عربی رو.

نت ایران دیگه سخته کار داخلش.
یا باید ژن خوب باشی یا فیلتری.

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
کلا نکه بخوای نت ایران رو بیخیال بشی ولی گزینه ای حتی بهتر از نت ایرانه
منتها یه با تجربه و البته بامرام این وسط از تجربش بگه خیلی خوب میشه ماجرا رو فهمید
گزینه های زیادی برا سرمایه گذاری هست که خیلیا ایده های خیلی خوبی هم دارم . من به شخصه ایده هایی که دارم رو یادداشت میکنم و خیلی از اونا برای همین موضوع کشور های عربیه
امیدوارم به نتیجه خوبی برسیم

تو فکرش بودم کشورای عربی رو.

نت ایران دیگه سخته کار داخلش.
یا باید ژن خوب باشی یا فیلتری.

hidaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
اگه به عربی تسلط بالایی دارید می تونه کار خوبی باشه
اما فروش افزونه و تم به نظرم من جالب نیت چون اونا مشکل دسترسی و تحریم اونتو و مارکت های معتبر دیگه رو ندارن و چون ثروتمند هستمد ترجیح میدن قالب را با لایسنس اصل از مارکت های معتبر جهانی بخرند باید دنبال ایده بهتری باشید

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
عربا مثل ما نمیان بکلینک برای آفتابه لگن بگیرن, 90 درصد بکلینکهایی که میگیرن اسم شرکت داخلشونه, ثبت شرکت و... پولدارن

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
توی نو بودن ایده و حرفه ای بودنش حرفی نیست چراکه ریسک های زیادی پیش رو میتونه باشه که باعث شکست بشه و وقتتون هدر رفته باشه
موضوع اینه که اگه کسی تجربه ای داشته باشه یه نقشه راه تو دستشه اگه لطف بشه و گفته بشه خیلی خوب میشه درباره این بیشتر بحث بشه خیلی بهتره چون توی کلیات بحث کسی شک نداره که میتونه پیشرفت خوبی باشه

اگه به عربی تسلط بالایی دارید می تونه کار خوبی باشه
اما فروش افزونه و تم به نظرم من جالب نیت چون اونا مشکل دسترسی و تحریم اونتو و مارکت های معتبر دیگه رو ندارن و چون ثروتمند هستمد ترجیح میدن قالب را با لایسنس اصل از مارکت های معتبر جهانی بخرند باید دنبال ایده بهتری باشید

بالا