• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون درباره ی سامسونگ چیه ؟

نظذتون چیه ؟

• Total voters
    19

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
یادم میاد یکی - دو سال پیش اینجا تقریبا 90 % افرادی که فعالیت داشتند اگر از سامسونگ متنفر نبودند حتما منتقد
خیلی سفت و سختش بودند :D البته حق هم داشتند .
سیاست سونی اریکسونٍ آن زمان تولید گوشی جاوا و یا تولید سیمبین بدون دوربین خوب بود . سیاست نوکیا هم کمبود
های جزئی روی هر گوشی بود و پایه ی این سیاست گذاریهای مالی این بود که مبادا گوشی All in Oneـی تولید شود
و فروش سایر محصولات افت کند .
اما جالبترین سیاست به سامسونگ مربوط می شد . 5 اصل همواره وجود داشت :
1 - عدم وجود چیزی بنام بلوتوث !
2 - گوشی حتما باید تاشو باشد ( یا در نهایت کشویی ! )
3 - کارت حافظه ممنوع !
4 - ما چیزی بنام mp3 نداریم !
دقیقا همه ی اینها را اضافه کنید به نبود یک تکه سیم به اسم کابل !
البته یک سیاستی که نسبتا درست هم بود استفاده از جاوا

این 5 اصل با تولید D500 و گوشیهای نظیر آن به 2 اصل تبدیل شد : نبودن حافظه - استفاده از جاوا
پس از آن شاهد تولید سیمبین سری 60 و حتی ویندوز موبایل بر روی سامسونگ ها بودیم و در نتیجه فقط می ماند
حافظه که آن هم با ورود D600 یا X700 از بین رفت . به علاوه سامسونگ همیشه هوای پسران دنبال هدیه برای زید !!!
رو هم داشته و انصافا گوشیهای زیبا و کارآمدی هم برای خانمها تولید می کند . طرح های آن کم کم از تاشوی مطلق
به انواع مدل ها ارتقائ یافت و بلوتوث و mp3 در آن رو به پیشرفت است
برای ما ایرانیها هم که خوب امکاناتی مثل زبان - تقویم و پیغام گیر مهمه ( که اینها هم در سامسونگ موجود است ) همه ی
اینها رو به قیمت مناسب و خدمات پس از فروش فراوان اضافه کنید یک نتیجه می گیرید => سامسونگ هنوز هم دیوانه
بازیهایی ! سر تولید گوشی ( مثل مدل 7 مگاپیکسلی ! ) در می آورد ولی دیگر آن سامسونگ دو سال پیش نیست که
کارش صرفا تولید گوشیهایی به اصطلاح عقب مانده بود
دو مدلی که در بالا مثال زدم واقعا جای تامل دارند :
D600 یک رقیب کاملا جدی برای k750 - w800 و سایر جاواهای سونی اریکسون است
دوربین قوی ( بخصوص در فیلمبرداری : حتما به سایت موبایل ریویو سری بزنید ) - تمامی امکانات مورد نیاز - زیبایی - خروجی
tv که یک چیز نوین است و ... از چکیده ی امکانات این گوشی هستند
یا X700 که واقعا چیزی از 6230 کم ندارد
دوربین - رادیو - مموری - بلوتوث و .....

اگر چه مدلهای خیلی متوسط هنوز هم در برند سامسونگ هستند ولی بنظر من این کمپانی پیشرفت های قابل توجهی داشته
شما هم نظر بدین و در رای گیری شرکت کنید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جناب tin tin عزیز اگه یادتون باشه من 3-4 ماه قبل یه topic زدم با عنوان : سامسونگ همه رو بیچاره میکند

که توش راجع به گوشیهای 7 مگا دوربین و همین d600 هم بحث شد وخیلی ها اومدن گفتم که سامسونگ فلانه و انتن نمیده و...

در صورتی که من خودم به شخصه نظرم راجع به سامسونگ تو این یکی دو ساله بکل عوض شده.

سامسونگ یه شرکت خیلی بزرگ و موفق هست . حالا این سیاست هم که به قول شما راجع به گوشیهاش داشته الان واقعا دیگه اینجوری نیست

ببینید از همین D600 که من خودم 1 هفته دستم بود شروع میکنم:
گوشی خیلی خوش دست و کوچیک هست. مکانیزم کشویی عالی عمل میکنه.انتن گوشی خیلی خوب و بدون مشکل هست. راجع به دوربین گوشی باید بگم خیلی عالی هست هم از نظر عکس هم از نظر فیلم. عکسهای توی روز که واقعا نقص ندارن و توی شب هم فقط یکم نسبت به K750 ضعیف تر هست اونم تو نور کم. چون فلاشش به قدرت k750 نیست. ولی.. ولی فیلم برداری گوشی عالیه یعنی واقعا هم توی موبایل هم توی کامپیوتر بسیار خوب و بدون Pixel pixel شدن و پرش هست. به اضافه اینکه با وجود خروجی تلویزیون و وجود کابل مربوطه تو جعبه گوشی بلافاصله میشه فیلمها رو توی تلویزیون دید وانصافا توی تست من روی تلویزیون 29 اینچ فیلم گوشی خیلی خوب دیده میشه تمام صفحه و با کیفیت خیلی خوب نسبت به مثلا N90 یا W800 البته بگذریم که انها اصلا همچین قابلیتی ندارن...

خوب من خودم k750 دارم:happy: . کیفیت فیلم توی k750 یا حتی w800 اصلا قابل مقایسه با d600 نیست و حتی N90 هم همین طور

در بحث mp3 گوشی هم مشکل خاصی نیست . گوشی دو تا speaker داره برای گوش دادن به mp3 ( بدون هندزفری) و واقعا هم صداش خوب و شفاف درمیاد .با هندزفری هم گوشی خوب عمل میکنه و هندزفریش به نظر من نسبت به w800 چیزی کم نداره حالا یکم ضعیف تر البته نه انقدر که محسوس باشه:happy:

خب گوشی مموری هم میخوره . جاوا هست. 80 مگ مموری داخلی. با ورژن فارسی که خود pars qaem میریزه روش هم منوش فارسی میشه و هم منشی داره.

با این اوصاف من فکر میکنم مثلا خرید d600 به قیمت 340 تومن الان نسبت به خرید k750 با قیمت 320 تومن خیلی بهتر هست حتی نسبت به w800,...:blush:

در مورد گارانتی هم باید بگم تنها گارانتی که تو ایران به نظر من خوب و واقعیه هست همین سامسونگه ( یا pars qaem یا سام سرویس) . یعنی واقعا برای ادم کار انجام میدن و هزینه اش هم اگه شامل گارانتی بشه نمی گیرن در صورتی که بقیه با بهانه های واهی و... بلاخره یه چیزی میگیرن

همون طور که همه شاهد بودیم همین جا بارها بحث شد ه که مثلا گوشی سونی اریکسون رو با کدوم گارانتی بگیرم؟
در این حالت خریدار شانس زیادی نداره چون تمامی شرکتهای گارانتی دهنده سونی اریکسون واقعا نه نمایندگی اون هستن نه اینکه در بعضی حالات اصلا با گوشی اشنایی زیادی دارن . همین مساله رو میشه به نوکیا هم تعمیم داد. صرف اینکه یه نفر میاد مثلا 2 میلیارد میزاره میگه من نمایندگی نوکیا هستم که نمیشه اونو نماینده واقعی نوکیا دونست .حالا اسم بردن شاید صحیح نباشه ولی یکی از همین به قول معروف نمایندگیهای گردن کلفت نوکیا چیزی جز یک دروغ تبلیغاتی نیست. اقایون گوشی رو گارانتی میکنن در طول مدت گارانتی 5% از گوشیها مثلا مشکل بوجود میارن خب شما میری گارانتی نوکیا!!! گوشی رو میگیرن میگن باید تست بشه و ... حالا اگه تونستن که درستش میکنن واگه نه چون تعهد تعویض دادن و با بوق و کرنا تو گوش فلک کردن مجبور به عوض کردن گوشی میشن البته قاب گوشی رو برمیدارن و قاب خودتون رو میدن که ممکنه خط داشته باشه و...:f34r:

خب تا حالا فکر کردین چه بلایی سر اون گوشی خراب که به فرض از من گرفتن میاد؟؟ با خوش خیالی یه عده میگن که میدن شرکت نوکیا خودش درست میکنه در صورتی که درحقیقت اون گوشی رو با قاب نویی که از تعویض قبلی در اختیار دارن دوباره میدن مغاره دار و اونم میفروشه به یه بدبخت از همه جا بی خبر و خوب دوباره گوشی مشکل داره
دوباره میاد به اصطلاح نمایندگی و همون حرفهای همیشگی: باید تست بشه و... همین کار چند باز تکرار میشه و در حقیقت شرکت ..... داره با پول مردم کار میکنه و در نهایت بعد از چند بار اون گوشی لوازمش به عنوان ارجینال میاد تو بازار و قطعاتش هم مصرف میشه توی گوشیهای دیگه ولی در نظر داشته باشین تو این مدت شرکت ... چند برابر پول گوشی باهاش کار کرده و به قول معروف اش دراورده یعنی این براشون ضرر حساب نمیشه فقط یه پول زیاد می خواد تا هرکی از راه رسید بگه من نمایندگی نوکیا یا زیمنس یا ... هستم ;)

خب از این که بگذریم به نظرم سامسونگ خیلی زود میتونه جای خیلی خوبی برای خودش تو بازار ایران پیدا کنه با این گوشیهای جدید و همین طور گوشیهای جدیدتری که تو راه هستن چون علاوه بر اینکه بسیار امکانات خوبی براشون داره قایل میشه از یه نمایندگی رسمی و خوب هم برخوردار هستن که حداقل خریدار می تونه بره اونجا و انتظار داشته باشه بهش خدمات خوبی ارایه بشه

و مثلا تو همین سایت mobile-review خود Eldar murtezain که همه فکر کنم قبولش دارن میگه که مثلا بلوتوث D600 خیلی بهتر از نوکیا هست ولی به سونی اریکسون نمیرسه خب حقیقت هم همینه

نوکیا از 4 سال قبل رو گوشیهاش بلوتوث بوده ولی سامسونگ 1 ساله که گوشیهاش بلو توث دارن ولی چه بلوتوثی؟

بلوتوثی که من توی D600 و E720 هرگز ندیدم باعث هنگ کردن گوشی بشه ولی برای نوکیا بارها دیدم

Eldar میگه که سیستم عامل گوشی خیلی stable و پایدار هست و منم تا حالا نه توی D600 نه E720 نه E730 ندیدم که گوشی یکبار هم هنگ کنه( با هر سه گوشیها کار کردم). ولی تو نوکیا و سونی اریکسون بارها و بارها دیدم و خیلی موارد دیگه هست که از بحث ما خارجه....

کلا عیب ما ایرانی ها اینه که وقتی یک مارک خاصی اسمش میوفته سر زبونها دیگه به هیچ قیمتی حاضر نیستیم اصلا به برندهای دیگه نگاه کنیم که این اصلا صحیح نیست :)

اصلا تو همین سایت mobile-review که خیلی هم معتبر هست اگر دقت کنید اگه مثلا 1 review از نوکیا یا سونی اریکسون باشه به جاش سه تا review از سامسونگ و حتی LG هست

خب اونجا رو مارک خاصی تعصب نیست همه رو در نظر میگیرن و همه رو هم میخرن یعنی هر کدوم بهتر بود نه اینکه کورکورانه فقط دنبال نوکیا بدوند...

توی یه جمع بندی کلی میشه گفت که سامسونگ خیلی خیلی پیشرفتش خوب و رو به جلو بوده و میشه در اینده نزدیک ازش شاهد گوشیهای خیلی بهتر و کاملتری بود که جای خیلی از گوشیهای نوکیا یا سونی رو میتونه بگیره :D

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از صحبتت
البته من از طریق موبایل-ریویو ویدیوی دی600 رو دیدم و از اینجا بود که فهمیدم نه سامسونگم آره !
توضیحات خیلی خوبی دادی. البته آقای murtezain ( مرتضوی خودمون دیگه !!! ) گوشی خودش هم سونی اریکسونه
و خیلی هم دوستش داره ولی می بینیم که تعصبی نداره
منم اوایل یکمی تعصب داشتم ولی خوب هی کم و زیاد شد تا الآن که فکر کنم به یک حد تعادل رسیدم
واقعا درود بر شما که در حالیکه گوشیتون از بهترینهای بازاره ولی حاضرین حرف حق رو بزنین

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که در نظرسنجی شرکت می کنند دلیلش هم در پایین بگن

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی خوشحالم که بالاخره تاپیک بدون تعصبی در مورد گوشی های سامسونگ (اونم ازطرف موبایل بازهای اینجا
3.gif
)دیدم.
امیدوارم در اینجا با بیان هر دو جنبه ی مثبت و منفی گوشی های این برند نکات آموزنده ی دیگری از نوشته های هم بیاموزیم. (من که دیگه اسم گوشی سامسونگ رو میشنیدم
25.gif
)

مثلا من الان دنبال گوشی منشی دار میگشتم( با یک سری امکانات دیگه). در ضمن نمیخواستم خیلی هم گوشی کت و کلفت باشه. متاسفانه این گوشی های سمبیان هم نوکیا و هم سونی اریکسون نمیدونم چرا همشون گنده هستند. حالا با مطالبی که سونی اریکسون عزیز فرمودند d600 گزینه ی مناسبی به نظرم اومد.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سامسونگ گوشی خوبیه مخصوصا برای خانمها و کسانیکه زیاد اهل برنامه ریختن نیستند
و از ور رفتن با موبایل زیاد خوششون نمیاد
البته آنتن دهیش هنوز جای کار داره
ولی رقابت فاکتورهای دیگه ای میخواهد که شرکتهای کره ای هنوز به آن نرسیدند نه فقط در موبایل در اتومبیل و لوازم خانگی هم همینطوره

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
12-15-2004
به نقل از xPlod :
به نقل از dr-faust :
حالا يك نصيحت دوستانه هيچ وقت دنبال محصولات سامسونگ نرو.
با اجازه من اصلاحش مي كنم:
فعلا سراغ محصولات سامسونگ نرو. يه چند ماهي دست نگه دار.

01-13-2005
به نقل از xPlod :
اين نكته رو نمي شه انكار كرد كه امروزه سامسونگ يكي از غول هاي صنعت نانو تكنولوژي محسوب ميشه. در مورد صنعت موبايل به طور خاص، قبول دارم كه تا گذشته اي نه چندان دور، محصولات سامسونگ حرفي براي گفتن نداشتند و انگ كپي برداري كاملا بهشون مي چسبيد. ولي من فكر ميكنم كه امروز اين شركت به عنوان يكي از رهبران اين صنعت در جهان، نقش مهمي در ارتقا و پيشرفت تكنولوژي ساخت تلفن همراه رو ايفا مي كنه.
يادمون نره كه اولين سري گوشي هاي داراي دو صفحه نمايش و هم چنين صفحه رنگي توسط سامسونگ عرضه شد و قابليت هايي از قبيل OCR و فرمان پذيري صوتي نيز براي اولين بار توسط اين دو شركت كره اي ارائه شده. همچنين وقتي كه هنوز بحث بر سر گوشي هاي مگاپيكسل در اوج خودش قرار داشت، سامسونگ و ال جي خبر از ساخت گوشي هاي 5 و 6 مگاپيكسل با زوم و فوكوس نوري دادند. و قابليت هايي از قبيل تماشاي برنامه هاي تلويزيوني رو نيز در گوشي ها شون عرضه كردند.

08-04-2005
به نقل از xPlod :
من که همون اول گفتم D500 گوشی فوق العاده ای ـه.
دوستان هم در اظهارنظر هاشون یه مقدار مراعات کنن چون این پست های اینجا به عنوان سند باقی می مونه :D، گذشت اون زمانی که سامسونگ رو با N100 می شناختن.خیلی زودتر از اون چیزی که فکرشو بکنیم سامسونگ به رقیب سرسخت نوکیا تبدیل خواهد شد.

04-19-2005
به نقل از xPlod :
اگه منظورت D500 باید بگم نه تنها گوشی با کیفیتی ـه بلکه امکانات خیلی خوبی هم داره. اما خب این اولین گوشی سامسونگی هست که در این سطح از کیفیت و امکانات عرضه شد برای همین منطقیه که قیمتش به نسبت سایر محصولات سامسونگ بیشتر باشه.

ولی خب دیگه بازی تموم شده. سامسونگ گوشی های فوق العاده و بی نظیرش رو داره یکی پس از دیگری عرضه میکنه و در مقایسه با نوکیا، موتورولا و زیمنس رشد فوق العاده چشمگیری رو داشته و تقریبا موتورولا رو کنار زده و در جای دوم قرار گرفته. همین گوشی D600 ی که عکسش بالاست ، با توجه به امکانات خوبی که داره به نظر من پس از عرضه کاملا بر 6230i غلبه می کنه و تنها رقیب K750i میشه.
دقیقا به همین علت ـه که نوکیا تمام تلاشش رو به کار برد تا 6230i رو هم زودتر از اون دوتا روانه بازار کنه و هم با قیمت کمتری عرضه کنه چون میدونه عملا شانسی نداره. پیش بینی میشد که 6230i در افتتاح فروشش با قیمتی حدود 500-550$ عرضه بشه ولی همین طور که می بینید ، بعد از کمتر از دو هفته داره با قیمت 320 تومن توی تهران فروخته میشه.

به هر حال شاید دیگه وقتش شده باشه که نظراتمون رو در مورد گوشی های سامسونگ یه مقدار تعدیل کنیم.

:cool:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
يك زماني يادم مي ياد كه خيلي پر فروش بود اما الان من از دوستان گوشي فروشم كه ميپرسم ظاهرا فروشش در بازار ايران كم شده .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
xplod جان از یک طرف خیلی ممنونم که صحبت های خودتون رو جمع کردین
از طرف دیگه نمی دونم باید خجالت بکشم که یک تاپیک تکراری زدم یا نه ؟ در هر صورت خیلی ممنون که صحبت های جامعتون
رو برامون گردآوری کردین :)

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا سامسونگ آخرین مدلش چی هست چه امکاناتی داره؟؟؟

samuraii40

Registered User
لایک‌ها
0
درسته که سامسونگ گوشیهای خوبی با امکانات خوب روانه بازار میکنه ولی در مورد طول عمر گوشیهای سامسونگ باید بگم که هنوز هیچ فرقی با قبل نکردند و پس از مدتی کیفیت گوشی رو به تحلیل میره و این مهمترین نقص در گوشیهای سامسونگ هستش.اگر سامسونگ بروی کیفیت ساخت گوشیهاش هم اندکی تامل به خرج بده و ساعتی یک گوشی بیرون نده میشه به اینده سامسونگ هم امیدوار بود!

بالا