• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون درباره Cyber-Shot H1 sony چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin1us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بدونم سنسور های سونی H1 و Conan S2 IS و Lumix ZF5 کدوم یکی بهتره؟؟
اصلا کدوم یکی رو پیشنهاد می کنین:wacko:

farshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
This is a very long story. in short, I can say that although there is a lot of interest around FZ5 and many reviewers suggest this one, pictures taken with this model show more than average nise even in low ISO.
Overally I can say H1 is the best choice in this price range. the only drawback of H1 is purple fringe which can only be seen in very bright scences with high contrast of colors.
At the end I suggest that NEVER trust reviews.
The best strategy to choose a camera is to see sample pictures. Even knowing this fact is not always helpful because many websites and magazines show you a sample which is not really taken by a particular camera.
I have found this gallery and as far I have seen, you can fine genuine samples here.

http://www.digital-photography-resource.com/gallery/index.php?cat=1

amin1us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
thanks
حالا چرا فارسی نگفتی؟:)

farshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Sorry for that. I live in the UK and I have to use the computer in the library which I cannot install farsi keyboard on it.

اردشير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر عمري باشه مي خوام يه دوربين سايبر شات سوني بخرم...نظر خودم ابتدا بر روي DSC-T7 بود.ولي روي سايت سوني آمريكا ديدم كه DSC-H1 دقيقا هم قيمت DSC-T7 بود.(400 دلار)
از آنجايي كه زوم DSC-H1 قوي تر است (هر چند كه T7 مزيت داشتن لنز Carl Ziess رو داره) ترجيح مي دم اگر واقعا در كشور ما هم اين دو مدل هم قيمت باشند اوني رو بخرم كه زوم بهتري داره!
بر طبق كاتالوگ ها و تبليغات هاي سوني در ايران دوربين T7 دقيقا 331000 تومان قيمت داره.در همين انجمن ديدم كه يكي از بچه ها قيمت H1 رو 450000 تومان اعلام كرده بود.كسي اطلاعاتي راجع به قيمت اين دو تا دوربين داره؟آيا در ايران هم مثل آمريكا اين دو دوربين با هم همقيمت هستند؟

amin1us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مرسی جواب دادین

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوستان سوني و پاناسونيک خودشون سنسور نميسازن . الان امير مياد ميگه نه خودشون ميسازن . سوني برا همين با کونيکا مينولتا ادقام شد . کيفيت سوني خيلي بالاست و واقعا" راضي کننده و همينشور خيره کنندس . اما من ميگم کانن بخريد که در کنار تصاوير عالي و واقعي (سوني رنگهاش غير واقعي و اغراق شدس) امکانات خوبي هم داشته باشيد . اگه بدون تعصب نگاه کنيد به اين برندها متوجه ميشيد که سوني مثل سياستش در فروش لپتاب يا tv هاي پلاسما و يا ام پي تري پلير و دوربين ديجيتال هيچ وقت تفاوت نميکنه و هميشه بيشترين پول رو ميگيره و کمترين امکانات رو در اتيارت ميذاره . تنها مزيتش داشتن يه دوربين خوشکله که مارکشو هر کسي ميشناسه. ديگه تصميم با خودتون.

MCP

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من نمیدونم چرا اینقدر پافشاری ؟ من نه گیر دادم به چیزی! و نه رو هوا حرف میزنم. دفعه قبل هم چند لینک گذاشتن براتون. هم از مجله و هم از وب سایت. اما مورد توجه واقع نشد!!
هیچ تعصبی ندارم. دوربین بعدیم هم کانن 350 دی هست. چون امکاناتش به قیمتش می ارزه و اصلا اهمیتی نداره که کانن هست یا نیکون یا سونی ...

در این لینک که معرفی دوربین حرفه ای نیکون 200 دی است. روبروی گزینه Sensor manufacturer که به معنی کارخانه سازنده سنسور است توجه کنید. لطفا توجه کنید!!!

آیا سونی بعد از خرید مینولتا شروع به ساخت دوربین کرده؟
آیا همه خریداران ( کل محصولات سونی اعم از تلویزیون ، صوتی و .. ) بی توجه به کیفیت هستند؟ و فقط به مارک توجه میکنند؟ همه سرشون کلاه رفته؟ چرا بقیه شرکت ها نمیان مثل سونی گرون بفروشن و زیاد بفروشن؟!!!!!!

انصاف داشته باشیم ...

amin1us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MCP :
من نمیدونم چرا اینقدر پافشاری ؟ من نه گیر دادم به چیزی! و نه رو هوا حرف میزنم. دفعه قبل هم چند لینک گذاشتن براتون. هم از مجله و هم از وب سایت. اما مورد توجه واقع نشد!!
هیچ تعصبی ندارم. دوربین بعدیم هم کانن 350 دی هست. چون امکاناتش به قیمتش می ارزه و اصلا اهمیتی نداره که کانن هست یا نیکون یا سونی ...

در این لینک که معرفی دوربین حرفه ای نیکون 200 دی است. روبروی گزینه Sensor manufacturer که به معنی کارخانه سازنده سنسور است توجه کنید. لطفا توجه کنید!!!

آیا سونی بعد از خرید مینولتا شروع به ساخت دوربین کرده؟
آیا همه خریداران ( کل محصولات سونی اعم از تلویزیون ، صوتی و .. ) بی توجه به کیفیت هستند؟ و فقط به مارک توجه میکنند؟ همه سرشون کلاه رفته؟ چرا بقیه شرکت ها نمیان مثل سونی گرون بفروشن و زیاد بفروشن؟!!!!!!

انصاف داشته باشیم ...
راستشو بخوای من متوجه نشدم مخاطب شما کیه؟
ولی راستشو بخواین من خودم قصد دارم سونی بخرم .
چون تو اون لینکهای که گذاشته بودم بطور خیلی واضح نشون داده بود 1- میکرو سونی کمتر از کانن و همچونین کیفت عکس های سونی بنظرم تو این عکس ها بهتر اومد.حالا دیگه قضاوت با شما ها؟؟!:wacko:

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
مخاطب امیر خان, ارسلان عزیز بودند. من هم امیرخان رو تایید میکنم, چون اکثر سنسورهای بکار رفته تو دوربینهای نیکون ساخت سونی هستند.

amin1us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب حالا من چی کار کنم سونی؟کانن؟لومیکس؟هیچ کدام؟؟

MCP

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از amin1us :
خوب حالا من چی کار کنم سونی؟کانن؟لومیکس؟هیچ کدام؟؟

این سوال وقتی درسته که این 3 تا دوربین کارایی یکسان و قیمت یکسان داشته باشند!
شما خودتان با توجه به نیازی که از دوربین دارید و نگاه به جیب خودتان ، باید یکی را انتخاب کنید.
مثل انتخاب بین سمند و پژو !
یکی پژو میخره : میگه طراحی ماشینم اصالت داره!
یکی سمند میخره : میگه گارانتی کامل داره!
یکی میره پرشیا مدل پائین میخره : میگه خوشگله! کلاس داره!

اونی هم که پول داره میره لندکروز میخره! به همه اینا هم میخنده!!

شما ابتدا باید ببینی چقدر میخوای پول خرج کنی. بعد میری همه دوربین های در اون رنج قیمت رو لیست میکنی برای خودت. میشینی با دقت داخل اونا میبینی که کدوم امکانات بیشتری داره و سه چهارتا رو سوا میکنی. اونوقت از بین اینا یکی رو که به دلت میچسبه رو انتخاب میکنی.

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام امین تو هم مثل 7ماه پیش من شدی ...ازمن میشنوی از طریق انتخاب دل اقدام کن ..
بعد دل چرکین نمیشی...دراین که کانون s2is دوربین خوبیه شکی نیست ..ولی خوب من خودم اون موقع خیلی تحقیق کردم کیفیت عکس اچ وان بهتره ..ولی یه مزیت کانون چراغ ماکروشه ..فکر کنم تو بقیه چیزاش یکیند ...ببین دلت چی میگه.!!!بعد انتخاب کن

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
MCP عزيز سلام و متشکر از راهنمايتون اگر چه براي دوستمون امين هستش
اگر توان مالي شما طوري بود که هر کدام از دوربينهاي ذکرشده را ميتوانستيد بخريد کدام را انتخاب ميکرديد و اگر براتون ممکنه دلائل اصلي انتخابتون را هم بگوئيد
يک سوال فرعي مگه اين ۳ دوربين در يک کلاس کاري نيستند COMPACT هاي ULTRA ZOOM

MCP

کاربر فعال
لایک‌ها
1
طبق این مشخصات که حتما خودتونم بررسی کردید...

نمیدونم والا! الان بگم سونی ، حرف در میارید! ولی یه نگاهی به مشخصات بکنیم..
برای من فوکوس ماکرو مهم هست. که در بین اینها سونی با فاصله 2 سانتیمتر میتونه عکس بگیره، دارای LCD بزرگتر ، حافظه 32 مگ داخلی و باطری کمتر و شارژ همراه ( نسبت به کانن ) ...
کلا اچ-وان چیزی کم نداره و در چند مورد هم برتری داره. جالب اینه که در نوع SLR-Like نیز طبقه بندی شده!
اما باز هم خودتون باید به نتیجه برسید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا