• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون در مورد این سایت هایپ که تازه باز شده؟

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این مطلب وب لاگمه که اینجا کپی پس کردم

یک فرصت خوب .این سایت تازه شروع به کار کرد (۳ روز) و سایت دارای اسکریپ منحصر به فردی می باشد به نظر ساایت خوبی می یاد

حداقل دی پوست ۱ دولار

سود روزانه ۲.۵ درصد

رفرال ۱۰ درصد

سایت همچنین دارای سیستم compound بوده که شما می تونید با فعال کردن ان سود روزانتون را به مبلغ سرمایه اصلیتون اضافه کرده و این یکی از حسن های سایت به حساب می اید مثلا

Day Balance
1st $100 + 2.5% = $102.5
2st $102.5 + 2.5% = $105.06
3st $105.06 + 2.5% = $107.68
4st $107.68 + 2.5% = $110.37
5st $110.37 + 2.5% = $113.13
6st $113.13 + 2.5% = $115.95 etc

کسانی که می خوان بیشتر سود کنن از طرف لینک قرمز عضو شوند تا از طرف من نصف کمسیون رو هدیه می گیرن لطفا پس از عضویت از طرف لینک من شماره ایگلدتون رو در قسمت نظر ها بزارید تا براتون واریز کنم

http://www.aurivelum.com/?ref=siavashrapper
می خواستم نظرتون راجب این سایت بدونم چون تازه باز شده و اسکریپ خوبی داره به نظرتون چقدر عمر می کنه؟

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حالا اگه موضوع تاپیک مثلا بود شورش یا انقاد یا چرا های ی ی هویی ی ی هواا ا ا همه یکی نه 10 تا پست می دادن .انجا شده سرگرمی یه عده که جز مسخره کردن و گیر دادن به هم (از جمله من) کاری ندارن .اگه دقت کنین اینجا حدود 10 نفر بیشتر نیستیم که خیلی فعالیم
یه تاپیک هم بود که حسین زده بود در مورد سالاید که هیچ کس نظر نداد!!! به جز من که نظرمو رو مسنجر بش گفتم.
کاشکه در ثبت نامو باز می کرین بلکه افرادی پیدا شن که گذری بیان جواب بدن

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
فیفتی جان من فکر کنم اگه اینو تو قسمت هایپ میگفتی بیشتر نتیجه می گرفتی;)
بریم راجع به سایت بحث کنیم :
ببینم چقدر گذاشتی توش ؟؟ چند وقته ؟؟ دریافتیات سر موقع بوده ؟؟
سایتش به نظر خوب میاد چون تو هایپ مونیتورهای معتبری چون hyipmonitor و goldpoll و hyipinvestment هست.
فقط میمونه ssl که اگه اونم داشت بهتر بود گرچه هیچ کدوم از اینا ملاک نیست ولی خوب میشه بیشتر اعتماد کرد.
سودشم تقریبا معقوله ولی بازم دلیل نمیشه !

سایت همچنین دارای سیستم compound بوده که شما می تونید با فعال کردن ان سود روزانتون را به مبلغ سرمایه اصلیتون اضافه کرده و این یکی از حسن های سایت به حساب می اید مثلا
خوب این که دیگه حسن به حساب نماد compound همینه دیگه !
100->102.5->105.6 الی اخر....
اینم بود نظرات من :D
دیگه نگی چرا کاربر فعالا پست نمیزنن:happy:

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تو قسمت هایپ خیلی خر تو خره ...گفتم اگه اونجا بنویسم دیگه یک نفر هم جواب نمی ده:hmm: حالا اگه بر خلاف قوانینه یکی تذکر بده من نمی دونم اگه اینجوره به جز تتاپیک هایپ بقیه تاپیک ها باید در مورد چی باشه؟ نظر سنجی زور یا شورش یا چرا تاپسکم بسته شد یا چرا فیلتر!!!!!
ممنون از نظری که دادی من هنوز نفهمیدم ssl چیه؟ https رو ssl می گن؟ و اینکه می گم compound یه حسن چون خیلی از سایتها coumpound شون را فعال نمی کنن. اسکریپشم که خوبه من تا به حال مثل اینو ندیدم

از یکی دیگه هم انلاین پرسیدم گفت بزار سایت اول یک دور پرداخت کنه بعد برو توش دیپوزیت کن!!!این سایت 2.5 درصد می ده یعنی بعد 40 روز یک دوره کاملش می شه ...به نظرتون سرمایه گزاری تو روزای اول بهتره یا وقتی یک دور پرداخت کرد

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نطر من تا حدود 60 روز ریسکش کمه و اگه خودم میخواستم سرمایه گذاری کنم حداکثر تا روز بیستم سرمایه گذاری می کردم

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Roby :
به نطر من تا حدود 60 روز ریسکش کمه و اگه خودم میخواستم سرمایه گذاری کنم حداکثر تا روز بیستم سرمایه گذاری می کردم
ممنون رابی جان حالا با خیال راحتتر توش دوباره دیپوزیت می کنم:rolleyes: شروین با پستت خیلی حال کردم:D

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
fifty جان از شما بعیده قوانین رو رعایت نکنی

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از fotocopy :
fifty جان از شما بعیده قوانین رو رعایت نکنی
اوه اوه ببین چی شد .امین جان به خدا نمی دونستم این بر خلاف قوانینه وگرنه می رفتم تو قسمت هایپ .تازه یک تاپیک زدم به این اسم نظرتون را راجب این 3 تا هایپ بدین اخه تو فروم های دیگه (منظورم فرومهای به جز پرشین تولز همه تاپیک ها مثل اینه مثلا یکی سولاید یکی مانی میکر ...........) من نمی دونستم قصدم این نبود که خلاف قوانین را رعایت کنم .
بابات اون تاپیک دیگه هم که نظر خواهی بود پوزش نمی دونستم.کافی بود:D :D بخشیده شدم امین جان؟:rolleyes:

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اصلا یادم رفت می خواستم چی بگم

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از navdl :
فیفتی جان من فکر کنم اگه اینو تو قسمت هایپ میگفتی بیشتر نتیجه می گرفتی;)
بریم راجع به سایت بحث کنیم :
ببینم چقدر گذاشتی توش ؟؟ چند وقته ؟؟ دریافتیات سر موقع بوده ؟؟
سایتش به نظر خوب میاد چون تو هایپ مونیتورهای معتبری چون hyipmonitor و goldpoll و hyipinvestment هست.
فقط میمونه ssl که اگه اونم داشت بهتر بود گرچه هیچ کدوم از اینا ملاک نیست ولی خوب میشه بیشتر اعتماد کرد.
سودشم تقریبا معقوله ولی بازم دلیل نمیشه !

خوب این که دیگه حسن به حساب نماد compound همینه دیگه !
100->102.5->105.6 الی اخر....
اینم بود نظرات من :D
دیگه نگی چرا کاربر فعالا پست نمیزنن:happy:
راستی جواب شما را فراموش کردم توش 30 دولار گذاشتم و همون روز اول که باز شد نه روز 3 .و دریافت سر موقع یعنی چی ؟ مثلا moneymaker که اخرشه یک بار ساعت 12 یک بار 4 یک بار 10 پرداخت می کنه اگه منظورتون اینه که نمی دونم دقت رو این چیزا مگه لازمه ولی خوب هر روز سود پولا می ده

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
اوه اوه ببین چی شد .امین جان به خدا نمی دونستم این بر خلاف قوانینه وگرنه می رفتم تو قسمت هایپ .تازه یک تاپیک زدم به این اسم نظرتون را راجب این 3 تا هایپ بدین اخه تو فروم های دیگه (منظورم فرومهای به جز پرشین تولز همه تاپیک ها مثل اینه مثلا یکی سولاید یکی مانی میکر ...........) من نمی دونستم قصدم این نبود که خلاف قوانین را رعایت کنم .
بابات اون تاپیک دیگه هم که نظر خواهی بود پوزش نمی دونستم.کافی بود:D :D بخشیده شدم امین جان؟:rolleyes:
فکر کنم منظورش لینک رفرال بود
73.gif

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از fifty_okay :
راستی جواب شما را فراموش کردم توش 30 دولار گذاشتم و همون روز اول که باز شد نه روز 3 .و دریافت سر موقع یعنی چی ؟
منظورم اینه که مثلا هر روز پرداخت هاش سر موقعه ؟؟
یا این که یک هفته پرداختش سر موقعه ولی یهو دو روز قطع میشه !! بعد یه دلایلی میارن از روز سوم دوباره پرداختش سر موقع میشه .(پرداختاش منظم نیست)

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sascovach :
فکر کنم منظورش لینک رفرال بود
73.gif
حتما:eek: حال ندارم برم صفحه 1 ادیت کنم من از این شانسا ندارم کمسیون رفرال بگیرم:D این مطلب وب لاگم بود )تازه این تابلو که من به خاطر رفرال نیومدم این تاپیک بزنم !!

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از navdl :
منظورم اینه که مثلا هر روز پرداخت هاش سر موقعه ؟؟
یا این که یک هفته پرداختش سر موقعه ولی یهو دو روز قطع میشه !! بعد یه دلایلی میارن از روز سوم دوباره پرداختش سر موقع میشه .(پرداختاش منظم نیست)
بحث منظم نا منظم شد یاد یه چیزی افتادم:D اره منظم کار می کنه:D :lol: ممنمون از توضیح

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اگه نظر من رو بخوايد اين سايت درسته بعضي نكان مثبتي داره ولي بازم هم يكم بيشتر در موردش تحقيق كرد:hmm: .

از نظر سود ، سود معقولي رو مي ده
از نظر اسكريپت ميشه گفت چون از اسكريپت هاي معمولي گلدكدرز استفاده نمي كنه نكته مثبتي داره
از نظر ساپورت بايد ديد كه شماره تلفن و آدرسي كه در سايت زده واقعي هست يا نه
اين سايت داراي فروم مي باشد ولي به نظر من اين فروم رو حذفش مي كرد بهتر بود (خودتون يه نگاه بياندازيد)
از نظر Rating هم در جايگاه خوبي در مونيتور ها هست :

14tvr5j.jpg

نتيجه كلي : داراي نكات خوب و قابل توجهي هست اما ضعف هاي هم داره و اگه ميزان اعضا و سرمايه ها و .. رو هم درون سايت قرار مي داد بد نبود ، در ضمن اگه كسي ازش پرداختي داشته لطفا فيش بزاره تا ببينيم پرداختيش چطور هست.:happy:

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
بحث منظم نا منظم شد یاد یه چیزی افتادم:D اره منظم کار می کنه:D :lol: ممنمون از توضیح
من چند بار بهت بگم که ادرس وبلاگت تو امضات اشتباه نوشته شده درستش کن
258.gif

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sascovach :
من چند بار بهت بگم که ادرس وبلاگت تو امضات اشتباه نوشته شده درستش کن
258.gif
:blink: چرا الان می گی من الان چند ماه یعنی ادرس غلط گذاشتم ؟؟؟؟؟؟!!!!:blink: ادرس وب لاگ تصیح شد
ادرس وب لاگ تصیح شد
ادرس وب لاگ تصیح شد
ادرس وب لاگ تصیح شد
ادرس وب لاگ تصیح شد

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mahyar2020 :
اگه نظر من رو بخوايد اين سايت درسته بعضي نكان مثبتي داره ولي بازم هم يكم بيشتر در موردش تحقيق كرد:hmm: .

از نظر سود ، سود معقولي رو مي ده
از نظر اسكريپت ميشه گفت چون از اسكريپت هاي معمولي گلدكدرز استفاده نمي كنه نكته مثبتي داره
از نظر ساپورت بايد ديد كه شماره تلفن و آدرسي كه در سايت زده واقعي هست يا نه
اين سايت داراي فروم مي باشد ولي به نظر من اين فروم رو حذفش مي كرد بهتر بود (خودتون يه نگاه بياندازيد)
از نظر Rating هم در جايگاه خوبي در مونيتور ها هست :

14tvr5j.jpg

نتيجه كلي : داراي نكات خوب و قابل توجهي هست اما ضعف هاي هم داره و اگه ميزان اعضا و سرمايه ها و .. رو هم درون سايت قرار مي داد بد نبود ، در ضمن اگه كسي ازش پرداختي داشته لطفا فيش بزاره تا ببينيم پرداختيش چطور هست.:happy:
من بلد نیستم فیش بزارم وگرنه می زاشتم بم یاد بده من 7 تا فیش دارم

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
اگه برنامه کپچر داری که با اون از فیشت عکس بگیر بزار اینجا اگرم نداری با دکمه print تو کیبورد از صفحه عکس بگیر بعد با paint یا هر برنامه دیگه اضافیاشو حذف کن و یه جا اپلود کن ما ببینیم.

بالا