• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون در مورد این کسب و کار

amani9957

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه کاربران محترم و گرامی پرشین تولز

دوستان عزیز من چند وقتیه دارم رو یک ایده برای یک کسب و کار اینترنتی فکر میکنم و تا حدودی که بررسی کردم و پرس جو های اولیه به نظرم میتونه ایده خوبی باشه البته درسته ایده تکراری هستش

ایده طراحی اپلیکیشن برای خرید و سفارش آنلاین نان فقط و فقط تو یه شهر خاص (جمعیت شهر حدودا 100 هزار نفر و حدود 40 هزار خانوار میشه گفتش)

ببینید دوستان ما میخوام فقط و فقط برای شهر خودمون این کار رو انجام بدیم با هزینه ارسال خیلی خیلی کم برای کاربر مثلا هر کرایه 1000 تومن چون شهر نسبتا کوچیک هستش

برای شروع قصد داریم از وسایل نقلیه ای که خودمون در اختیار داریم کار رو شروع کنیم و سفارش ها رو به مشتری برسونیم وسایل نقلیمون هم یک وانت بار و یک موتور سیکلت هستش

شاید بگید اپلیکیشن هایی مثل بقچه و تنور با اون پشتوانه مالی اومدن جلو و شکست خوردن اما اون ها محدوده کاری بزرگی رو مورد هدف قرار داده بودند ما محدوده کوچک و خاص

حالا میخام نظرتون رو در مورد این کار بدونم که ب نظرتون به چه مشکل هایی بر میخورم و میتونه باعث بشه این کار با شکست رو به رو بشه
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

(دوستانی هم که نظرشون مثبت هستش خوشحال میشم یک اسم برای این کسب و کار پیشنهاد بدن)

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
من دیدم اپلیکیشن سفارش غذا توی شهرستان کوچیک (جمعیت 100 هزار نفر) کارش گرفته و فروش خوبی داره. البته اون اپلیکیشن فقط سفارش نون نیست، ولی نون هم داره.

به نظرم شما هم بهتره یکم گسترش بدید بیزینس رو، غذا رسانی انجام بدین.

amani9957

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله این موضوع هم تو فکرمون بود ولی فعلا میخوایم فقط متمرکز بشیم رو نون و با قیمت کم خودمون رو بین مردم جا بندازیم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
چه برنامه ای دارید که افراد مجاب بشن برنامه شما رو نصب کنن ؟
مهمترین ایراد اپلیکشن به نظر من این هست که بر خلاف سایت براحتی در دسترس نیست و باید اول برنامه رو نصب کرد
نان هم چون کالای خاصی هست و معمولا تازه استفاده میشه و نان های سنگک و برربری و ... 2 ساعت بعد پخت بیات میشن و قابل استفاده نیست یه مقدار کارتون رو سخت میکنه
حالا اگر نان برای خوتون نباشه و از جای دیگه تهیه کنید دیگه سودی نمیمونه
در کل به نظر من این ایده خوب نیست و ارزش سرمایه گذاری ندارد (پیش خودتون یه محاسبه انجام بدید که مثلا در بهترین حالت روزی 500 عدد نان بفروشید , چقدر سود به شما خواهد داد )

amani9957

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه برنامه ای دارید که افراد مجاب بشن برنامه شما رو نصب کنن ؟
مهمترین ایراد اپلیکشن به نظر من این هست که بر خلاف سایت براحتی در دسترس نیست و باید اول برنامه رو نصب کرد
نان هم چون کالای خاصی هست و معمولا تازه استفاده میشه و نان های سنگک و برربری و ... 2 ساعت بعد پخت بیات میشن و قابل استفاده نیست یه مقدار کارتون رو سخت میکنه
حالا اگر نان برای خوتون نباشه و از جای دیگه تهیه کنید دیگه سودی نمیمونه
در کل به نظر من این ایده خوب نیست و ارزش سرمایه گذاری ندارد (پیش خودتون یه محاسبه انجام بدید که مثلا در بهترین حالت روزی 500 عدد نان بفروشید , چقدر سود به شما خواهد داد )
حرف های شما درست دوست عزیز
ما قیمت کم مد نظرمون هستش برای هزینه ارسال و فروش نان هیچ سودی برای ما نداره فقط برای نونوایی هستش پولش
ما با چند نونوایی که کیفیتشون تو سطح شهر نسبت به بقیه بهتر هستش صحبت کردیم و استقبال خوبی کردن چون برای نانوایی هر چی سرش خلوت تر باشه بهتره و حاضر بودن باهامون همکاری کنن برای پخت نان
و این که ارسال سفارشات رو خودمون انجام میدیم با وسایل نقلیه هایی که در اختیارمون هستش و این هزینه ای که میخوایم به یه نفر بدیم برای اینکه پیک ما باشه کم میشه(این کار رو خودمون در اوایل ک فروش پایین هستش انجام میدیم بعدا نیروی کار اضاف میشه)

و اینکه برای ارسال سفارشات شما میگید
ببینید در خوشبینانه ترین حالت ممکن اگه یه کاربر مثلا از جنوب شهر سفارش داشته باشه از نانوایی در شمال شهر ما میتونیم در حد 15 دقیقه براشون نون رو ارسال کنیم
چون شهر کوچیک هستش
ولی ما قصد داریم ارسال نون رو طبق ساعت های مشخص داشته باشیم در هر روز

ما هزینه های پیکمون رو بسیار بسیار پایین میخوایم بزاریم تا داخل شهر شناخته بشیم و بعد از سیاست های دیگه به در آمد برسیم (مثلا فروش شیرینی خانگی )

amani9957

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از همه مهم تر هزینه ای برای کد نویسی اپلیکیشن و طراحی سایت قرار نیست پرداخت بشه چون خودمون از عهدش برمیایم

مهم ترین چیز بحث تبلیغاتع که چطور باید اپلیکیشن رو مانور بدیم جلوی مخاطب

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
پیشنهاد میکنم کتاب تست مامان رو بخونید. نسخه محدودش هم که رایگان میشه دانلود کرد کافیه

amani9957

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پیشنهاد میکنم کتاب تست مامان رو بخونید. نسخه محدودش هم که رایگان میشه دانلود کرد کافیه
تشکر از شما دوست عزیز توضیحاتی که از کتاب خوندم معلومه کتاب جالب و پر محتوایی هستش و حتما نسخه اصلیش رو خریداری میکنم و مطالعه میکنم
ممنون که این کتاب زیبا رو معرفی کردید

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
نون چنده؟ چقدرش سوده؟
مثلا یه مشتری 3 تا نون می خواد. باید ببری دم خونش. چقدر سود می کنی؟

amani9957

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نون چنده؟ چقدرش سوده؟
مثلا یه مشتری 3 تا نون می خواد. باید ببری دم خونش. چقدر سود می کنی؟
ببینید دوست عزیز ما از فروش نان هیچ سودی نداریم یه واسطه بین مشتری و نانوایی هستیم
ما از روی هزینه پیک در آمد خودمون رو میخوایم کسب کنیم
چون خودمون کار ارسال رو میخوایم بر عهده بگیریم چون وسیله نقلیه مناسب برای این کار رو داریم
چون مسافت ها کم هستش
و درسته شاید سود آنچنانی در مرحله اول کار نداشته باشه ولی ما سیاست های دیگرو برای کسب در آمد میخوایم پیش رو بگیریم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ایده جالبیه ولی ببینید کیا بیشتر نون میخرن توی خونه؟ والدین.
والدین = اطلاعات کم از اینترنت، اپ و پرداخت آنلاین
جوون ها هم که دنبال نون نیستن دنبال چیز دیگن
h01126.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
ببینید دوست عزیز ما از فروش نان هیچ سودی نداریم یه واسطه بین مشتری و نانوایی هستیم
پشنهاد میکنم همین حوزه رو تغییر بدید به سوپر مارکت , قطعا نتیجه بهتری میگیرید

amani9957

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله اکثرا والدین خرید نون رو انجام میدن اما تقریبا میشه گفت تو هر خونه ای یه جوون هستش که به گوشی کاملا مسلط باشه و اتفاقا ما هم هدفمون مجاب کردن اون شخص به استفاده از این اپ هستش برای راحت کردن کار والدینش
بعضی خانوار ها هم دقیقا مثل خود ما خرید نون بر عهده شخص بنده هستش که اتفاقا این فکر تو صف نیم ساعتی برای خرید دو عدد نان سنگگ به ذهنم اومد
یکی از اهداف ما طیف کارمند شهر هستش که وقتی برای خرید نان تازه نداره و اکثرا از نان های بسته بندی استفاده میکنند

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
از چه نظر میفرمایید دوست عزیز خوشحال میشم واضح تر توضیح بدید

یعنی بجای نان , سوپرمارکت باشه , خرید نان از نظر مبلغی برای شما آورده ای نداره با توجه به اینکه خودتون هم میگید منبع درآمدی شما فقط از بابت هزینه پیک هست

ولی اگر تغییر بدید به سوپرمارکت احتمال موفقیت و سودآوری بیشتری داره

یه مقایسه ساده کنید , یه خانواده چندتا نان خرید میکنه ؟ 3 تا سنگگ بخره میشه 3000 , آزاد باشه نهایت میشه 6000 که هیچ سودی هم برای شما نداره , ضمن اینکه بحث تازه بودن نان مهمترین فاکتور در این موضوع هست , خب یه خانواده میخواد 3 تومن نان بخره چرتکه میزنه باید 1000 تومن هم هزینه ارسال بده , خب چرا ؟ وقتی نانوایی دم در خانه هست ؟ ( به گفته خودتون شهر کوچیکه )

حالا خرید سوپرمارکت رو در نظر بگیرد , الان یه سوپرمارکت بری و ساده ترین اقلام رو خرید کنید 50-60 تومن رقمش میشه , و برای ارسال بقول خارجی ها هیچگونه ددلاینی یا همون الزام به ارسال در موعد مقرر ندارید و مهمتر اینکه 2-3 تومن هزینه پیک برای یه فاکتور 50-60 تومنی کمتر به چشم میاد تا فاکتور 3 هزارتومنی

برای کالاها هم میتونی یه مقدار سود علاوه بر هزینه ارسال در نظر بگیرید ,
مثلا جنس ها رو از کل فروش ها تهیه کنید و با قیمت روی جلد بفروشید البته مشروط بر اینکه یک کل فروش با شما همکاری کنه

برای تهیه اقلام هم میتونید با یه فروشگاه که در شهرتون از نظر تنوع جنسی تکمیل هست همکاری کنید

ضمنا فکر کنم تخمین 40 هزار خانوار برای جمعیت 100 هزار نفری درست نباشه , یعنی شما هر خانوار رو 2.5 نفر در نظر گرفتید که به نظرم درست نیست

اگر 100 هزار جمعیت باشه یحتمل 25 تا 30 هزار خانوار درست تر هست

Last edited:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
من به شخصه رغبت نمی کنم شخص دیگری به نانی که قراره مصرف کنم دست بزند. مخصوصا الان که کرونا همه گیر شده. حالا یک سری کالاهایی هست که بسته بندی هست ولی نان نه

amani9957

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من به شخصه رغبت نمی کنم شخص دیگری به نانی که قراره مصرف کنم دست بزند. مخصوصا الان که کرونا همه گیر شده. حالا یک سری کالاهایی هست که بسته بندی هست ولی نان نه
به این صورت شما باید نون مصرفیتونو تو خونه خودتون پخت کنید
چون بلاخره دست نانوا هم به اون نون خورده در همه مراحل پختش
ولی خوب این مساله رو میتونیم با رعایت کردن نکات بهداشتی کنترل کنیم

amani9957

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی بجای نان , سوپرمارکت باشه , خرید نان از نظر مبلغی برای شما آورده ای نداره با توجه به اینکه خودتون هم میگید منبع درآمدی شما فقط از بابت هزینه پیک هست

ولی اگر تغییر بدید به سوپرمارکت احتمال موفقیت و سودآوری بیشتری داره

یه مقایسه ساده کنید , یه خانواده چندتا نان خرید میکنه ؟ 3 تا سنگگ بخره میشه 3000 , آزاد باشه نهایت میشه 6000 که هیچ سودی هم برای شما نداره , ضمن اینکه بحث تازه بودن نان مهمترین فاکتور در این موضوع هست , خب یه خانواده میخواد 3 تومن نان بخره چرتکه میزنه باید 1000 تومن هم هزینه ارسال بده , خب چرا ؟ وقتی نانوایی دم در خانه هست ؟ ( به گفته خودتون شهر کوچیکه )

حالا خرید سوپرمارکت رو در نظر بگیرد , الان یه سوپرمارکت بری و ساده ترین اقلام رو خرید کنید 50-60 تومن رقمش میشه , و برای ارسال بقول خارجی ها هیچگونه ددلاینی یا همون الزام به ارسال در موعد مقرر ندارید و مهمتر اینکه 2-3 تومن هزینه پیک برای یه فاکتور 50-60 تومنی کمتر به چشم میاد تا فاکتور 3 هزارتومنی

برای کالاها هم میتونی یه مقدار سود علاوه بر هزینه ارسال در نظر بگیرید ,
مثلا جنس ها رو از کل فروش ها تهیه کنید و با قیمت روی جلد بفروشید البته مشروط بر اینکه یک کل فروش با شما همکاری کنه

برای تهیه اقلام هم میتونید با یه فروشگاه که در شهرتون از نظر تنوع جنسی تکمیل هست همکاری کنید

ضمنا فکر کنم تخمین 40 هزار خانوار برای جمعیت 100 هزار نفری درست نباشه , یعنی شما هر خانوار رو 2.5 نفر در نظر گرفتید که به نظرم درست نیست

اگر 100 هزار جمعیت باشه یحتمل 25 تا 30 هزار خانوار درست تر هست
ممنون از همفکری خوبتون دوست عزیز

بله من دقیقا قبل این که بخوام به این موضوع فک کنم به سوپر مارکت آنلاین هم فک کردم

چون دقیقا یک آپ با این موضوع داخل شهر وجود داره و استقبال خوبی ازش نشده ( نمیدونم حالا مشکل نحوه مدیریت این اپلیکیشن هستش یا چیز دیگه)

اما ببینید تو بحث نون ما هیچ سودی نمیخوایم از نانوایی در مرحله اول بگیریم تا در بعدا که محصولات اون نونوایی رو به صورت اشتراکی داخل اپ بزاریم
ما قصد داریم با هزینه کم به صورت اهسته فرهنگ خرید به صورت انلاین رو داخل شهر جا بندازیم
تا بعد بتونیم به کسب در آمد با موضوع های دیگه برسیم
مثلا شیرینی خانگی که طرف دار بسیاری داره(که در آمد بسیار خوبی هم داره)
من قبلا خودم به یه بنده خدایی که تو پخت شیرینی مهارت خوبی داشت پیشنهاد زدن یه پیج اینستایی و تلگرامی دادم برای فروش شیرینی
و خدا رو شکر تونست به در آمد خیلی خوبی از این موضوع برسه تا حدی که الان کارگاه شیرینی پزی داره
خلاصه که ما قصد داریم اول حتی اگه شده با سود خیلی کم کار رو آغاز کنیم تا اپ به محبوبیت برسه
حتی اگه اپ به محبوبیت برسه اون قضیه سوپر مارکت رو به خوبی میتونی در کنارش مانور بدی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
برای دعوت به نصب,میتونید مثل بانک ها یه دستگاه بلوتوث تهیه کنید و با هماهنی نانوایی توی نانوایی بذارید.. هرکس اومد با روشن کردن بلوتوث میتونه برنامه رو دریافت کنه..
یه بنر تبلیغاتی به هماره توضیحات هم درج بشه بد نیست

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دقیقا منم کالاهایی که باز هست رو خوشم نمیاد کس دیگه ای دست بزنه یعنی تو نونوایی کسی جز شاطر به نونم دست میزد قبل کرونا هم اعتراض می کردم تو مغازه هم همین داستانه به نظر من محصولاتی که تولید کارخونه هست بهترین بازده رو می تونه داشته باشه

بالا