• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون در مورد سرمایه گزاری در سایتهای bet

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
می خواستم ببینم هنوز کسی تو کارش هست؟ قبلا که کلی طرفدار داشت مخصوصا sporting bet در هر حال, کلی خبره خوب دارم,اگه فعالیت داشتین مختصری از فعالیت و سایتهایی که باهاش کار کردین و برام بزارین ,به زودی با خبرای خوب بر میگردم.

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
:shades2: :devil: baba terekoondin ke:thumbsdow ,lol,,yani hichkodoom ahle shart bandi nistid???ajibe !!agha shart bandi naboood? BET SPORT SITE

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
hamedsulivan شرط بندي که نه ولي تو کار پيش بيني نتيجس جايزه هاي خوبي هم ميده. اون اينجا توي اينکاره البته فقط ورزشيه فکر کنم. توي انجمن ورزش ميتوني پيداش کني

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
خبر های خوبتون چی شد؟
شما تو کار شرط بندی هستید؟ بصورت حرفه ای یا همین طور تفننی؟

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
man be soorate jeddi,chand vaghte ke omadam too in kar,felan daram ettelaatamo bishtar mikonam va dar zamineye faaliate irania dar oon tahghigh mikonam,va khabare jaleb ine ke ye jaro baraye pishbini ba mojavveze vezarate ershad peida kardam,kamelan motabegh ba darsadhaye zekr shode dar sithaye morede nazar:cigar:

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از shervinrv :
hamedsulivan شرط بندي که نه ولي تو کار پيش بيني نتيجس جايزه هاي خوبي هم ميده. اون اينجا توي اينکاره البته فقط ورزشيه فکر کنم. توي انجمن ورزش ميتوني پيداش کني
az komaket mamnoon shervin,man alan 6 mahe ke daram posthato check mikonam!!!movafagh bashi dooste man

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بعید می دونم همچین حایی وجود داشته باشه تو ایران پیش بینی در حد یکسری جوائز وجود داره ولی بصورتی که در خارج هست فکر نمی کنم
ضمنا شما جرا فارسی تایپ نمی کنید خودندنش خیلی خیلی راحتتره

4_1_208.gif

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
من یک تاپیک به اسم شرط بندی دارم اون بخون اصلاعات خوبی داره توش

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از Roby :
بعید می دونم همچین حایی وجود داشته باشه تو ایران پیش بینی در حد یکسری جوائز وجود داره ولی بصورتی که در خارج هست فکر نمی کنم
ضمنا شما جرا فارسی تایپ نمی کنید خودندنش خیلی خیلی راحتتره

4_1_208.gif
na ,daghighan dar iran ye chenin sistemi ba mojavvez shoroo be kar karde,rstesh mikham beram donbale tablighatesh va javaze interneti kardanesh,kasi payeye inkar hast?dast tanha nemishe:wacko:
dar zemn ,man az dirooz 3vomin bare ke daram windwos avaz mikona,pcim yechizish shode,farsinevisamam ghat zade!!!be zoodi farsi type mikonam
bazam mazerat age aziat shodid

narek0211

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم تو سایت expekt.com یوزر دارم ولی برای اینکه شوع به کار کنی خیلی دنگ و فنگ داره .

بالا