• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون راجب لب تاب ها و کیس های استوک اروپایی چیه ؟

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
سلام دوستان
مدتی هست خیلی داره دستگاه های استوک اروپایی وارد بازار ایران میشه
میخواستم دوستانی که تجربه خرید و یا اطلاعاتی در این زمینه دارن در این تاپیک به اشتراک بزارن ما هم استفاده کنیم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راستش من تجربه مستقیم نداشتم . اما غیر مستقیمش رو تا حدی جویا بودم . برای حداقل هزینه مخصوصا برای کسانی که آشنایی با قطعات کامپیوتر ندارند و نخوان خودشون چیز دست دومی جمع و جور کنند خوبه اما اگر کسی بلد باشه قطعات رو کنار هم بچینه و اسمبل کنه خودش با نیاز خودش میتونه خیلی چیزهای بهتر و تعمیر پذیرتر و قابل ارتقا تری ببنده تا این سیستم های استوک

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
راستش من تجربه مستقیم نداشتم . اما غیر مستقیمش رو تا حدی جویا بودم . برای حداقل هزینه مخصوصا برای کسانی که آشنایی با قطعات کامپیوتر ندارند و نخوان خودشون چیز دست دومی جمع و جور کنند خوبه اما اگر کسی بلد باشه قطعات رو کنار هم بچینه و اسمبل کنه خودش با نیاز خودش میتونه خیلی چیزهای بهتر و تعمیر پذیرتر و قابل ارتقا تری ببنده تا این سیستم های استوک
درسته کیس های قوی نیستن آنچنان ، ولی من توی نمونه های لبتاب چند نمونه دیدم خیلی بصرفه بود ، قیمت همون دستگاه رو 3 میلیون بود ولی استوکش روی 1.700 حدودآ

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
درسته کیس های قوی نیستن آنچنان ، ولی من توی نمونه های لبتاب چند نمونه دیدم خیلی بصرفه بود ، قیمت همون دستگاه رو 3 میلیون بود ولی استوکش روی 1.700 حدودآ
قبوله . اما معمولا استوک تو ایران اگر قرار باشه قیمت گذاری بشه عمدتا بالای 30% ارزونتر در نمیاد مگر اینکه مورد از فقط استوک بودن فراتر بره.به خصوص وقتی از کانال فروشنده قراره این اقدام صورت بگیره. حالا من واقعا نمیدونم شرایط این موردی که شما میگی چی بوده . اما موارد لپتاپهایی که به تعمیری بودن و صرفا به اسم استوک به فروش رسیدن و از تعمیر شدندشون حرفی زده نشده سراغ دارم.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
جنس استوک, هر کارش کنی استوکه چه اروپایی باشه یا چینی

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
یه نمونه که من برداشتم خیلی راضیم ازش ، اینم بگم در حد اک بود خدایش دستم رسید
صنعتی Cpu core i7
رم 4 گیگ ارتقا تا16 گیگ
هارد 250 ارتقا تا 2 ترا
گرافیک 2 گیگ اینتل hd
قیمت 725 هزار تومان به همراه یک کیف هدیه
upload_2017-7-16_0-51-55.png

Last edited:

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
والا من خودمم شک داشتم رو کیفیتشون
ولی از سر ناچاری از بس دیدم این سری های جدید آن برد شده افتضاح و بی کیفیت و گرون درمیاد رفتم سراغ اینا
خوبی این سری هام اینه که اکثرا یا 2015 یا قبل تر تو بازار ایران

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
جنس استوک, هر کارش کنی استوکه چه اروپایی باشه یا چینی
اون که اره منم همینطوری چون معروفه به استوک اورپایی زدم به این اسم تو عنوان تاپیک زدم ، وگرنه اینا همه چین

بالا