درود بر شما ، من چون فلگشیپهای نسل جدید رو شخصاً تست نکردم (چون کلاً با گوشیهای جدید ارتباط برقرار نکردم ، دیگه دارن از اصل گوشی بودنشون دور میشن و یه حالت فبلت مانند پیدا میکنند) ، نظری که میدم صرفاً بر پایه ی تحقیقاتی هست که راجع بهشون انجام دادم ، و مقالات و ویدیوهایی که راجع بهشون دیدم .
تو گوشیهای نسل جدید اندرویدی ، تنها گوشی که واقعاً به نظرم ارزش امتحان کردن داشت ، همین HTC ONE بود . حداقل ثابت کرد که با پایین اوردن کیفیت ساخت ، و استفاده کردن از متریال ارزان ، برای پایین اوردن قیمت کل محصول ، نمیشه بازار رو به این راحتی به دست گرفت ، و هنوز بسیاری هستند که ، کیفیت ساخت یک محصول ، به اندازه ی کارایی اون ، و چه بسا بیشتر ، اهمیت داره . یه بررسی کلی بخوایم بکنیم :
صفحه نمایش : صفحه نمایش گوشیهای نسل جدید اکثراً حرف چندانی واسه گفتن نمیزارن ، اما شما باید اول از همه مشخص کنید که از این صفحه نمایش بیشتر برای چه کارهایی استفاده خواهید کرد . به نظر من ، صفحه نمایش گوشیهای سونی ، گرچه معمولاً تو ضعیفترین های هر نسل قرار میگیرند ، اما از بهترین گزینه ها برای تماشای فیلم بر روی گوشی هستند . گوشیهای سامسونگ بدلیل استفاده از پنلهای Super Amoled جذابیت بیشتری رو برای نمایش رنگها فراهم میکنند ، اما این قضیه سلیقه ای هست ، و ممکنه در عین حال که بسیاری از کاربرها عاشق نحوه ی نمایش ، اشباعیت و عمق رنگها در پنلهای super Amoled باشند ، بسیاری دیگه رنگها رو اذیت کننده ، بیش از حد تند ، و ناخوشایند بدونند ، و بیشتر به پنلهای Super LCD و IPS LCD که رنگها رو طبیعی تر نشون میدن روی بیارن . htc one هم از پنل super lcd استفاده میکنه ، و به همین دلیل گرچه عمق Amoled رو در اون تجربه نخواهید کرد ، ولی رنگها به واقعیت نزدیکتر خواهند بود .
عملکرد سختافزاری : با اینکه بهترین نیست ، اما به قدری خوبه که فکر نمیکنم نیازی باشه نگران چیزی باشید . یک ویدیو از اجرای بازیهای گرافیک بالا روی گوشی htc one دیدم ، که براحتی تمامی بازیهایی که گرافیک فوقالعاده بالایی داشتند رو با جزییات کامل اجرا میکرد.
اسپیکر : شاید بشه گفت یکی از مهمترین نفاط تمییز این گوشی نسبت به سایر گوشیها هست ، بارها شنیدم بقدری از اسپیکر این گوشی تعریف کردند ، که واقعاً علاقه مند شدم حتماً یه بار خودم از نزدیک تجربه اش کنم.
دوربین : دوربین این گوشی 4UMp هست ، که نسل جدیدی از لنزها رو ارایه داده ، عملکرد دوربین گوشی ، در نور کم بسیار خوب هست ، طوری که رنگها با نویز کمتر و پخش شدگی کمتری ثبت میشوند ، رنگها در نور کم و شب ، بیشتر از بقیه ی دوربینها به واقعیت نزدیک هستند . همچنین برای عکسبرداری از اشیا در حالت ماکرو (وقتی میخواین جزییات یک شی رو نشون بدین) بسیار عالی عمل میکنه ، همچنین رنگها ی ثبت شده ، به طور کلی ، چه در نور خوب ، چه در نور بد ، به واقعیت بسیار نزدیک هستند . اما برای عکسبرداری از مناظر و فاصله های دور ، تا جایی که من دیدم گزینه ی مناسبی نیست . همچنین تو فیلمبرداری ، یکمی از galaxy s4 ضعیفتر هست ، بخصوص در زمینه ی ضبط صدا .
کیفیت ساخت و طراحی : اصلاً حرفی واسه گفتن نمیزاره!
رابط کاربری » بسیار جالب هست ، شاید اگه تجربه ی کار با اندروید و رابط کاربریهای اچ تی سی رو نداشته باشید ، یکمی گیج بشید ، ولی بغیر از اون به نظر من خیلی جالب بود .
در مورد باقی چیزها الان حضور ذهن ندارم ، ولی اگه چیزی از قلم افتاده بگید تا عنوان کنم.
بازم میگم، اینا چیزایی هست که طی مطالعاتی که داشتم یافتم ، و ممکنه 100% درست نباشه.
پیروز و سربلند باشید