• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون راجع به گوشی htc one چیه؟

androidbazeherfeee

Registered User
لایک‌ها
10
برای خرید نگاه به مکان نکن خیالت راحت اعتماد سازی
هر نظری در رابطه با این گوشی قدرتمند دارید رو بگید تا دوستان در هنگام خرید بیایند و این تاپیک رو ببیند تا در هنگام خرید این گوشی اشتباه نکنن

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
به نظر من درکنار Z بهترین اندروید

اما بهترین گوشی 5

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود بر شما ، من چون فلگشیپهای نسل جدید رو شخصاً تست نکردم (چون کلاً با گوشیهای جدید ارتباط برقرار نکردم ، دیگه دارن از اصل گوشی بودنشون دور میشن و یه حالت فبلت مانند پیدا میکنند) ، نظری که میدم صرفاً بر پایه ی تحقیقاتی هست که راجع بهشون انجام دادم ، و مقالات و ویدیوهایی که راجع بهشون دیدم .

تو گوشیهای نسل جدید اندرویدی ، تنها گوشی که واقعاً به نظرم ارزش امتحان کردن داشت ، همین HTC ONE بود . حداقل ثابت کرد که با پایین اوردن کیفیت ساخت ، و استفاده کردن از متریال ارزان ، برای پایین اوردن قیمت کل محصول ، نمیشه بازار رو به این راحتی به دست گرفت ، و هنوز بسیاری هستند که ، کیفیت ساخت یک محصول ، به اندازه ی کارایی اون ، و چه بسا بیشتر ، اهمیت داره . یه بررسی کلی بخوایم بکنیم :

صفحه نمایش : صفحه نمایش گوشیهای نسل جدید اکثراً حرف چندانی واسه گفتن نمیزارن ، اما شما باید اول از همه مشخص کنید که از این صفحه نمایش بیشتر برای چه کارهایی استفاده خواهید کرد . به نظر من ، صفحه نمایش گوشیهای سونی ، گرچه معمولاً تو ضعیفترین های هر نسل قرار میگیرند ، اما از بهترین گزینه ها برای تماشای فیلم بر روی گوشی هستند . گوشیهای سامسونگ بدلیل استفاده از پنلهای Super Amoled جذابیت بیشتری رو برای نمایش رنگها فراهم میکنند ، اما این قضیه سلیقه ای هست ، و ممکنه در عین حال که بسیاری از کاربرها عاشق نحوه ی نمایش ، اشباعیت و عمق رنگها در پنلهای super Amoled باشند ، بسیاری دیگه رنگها رو اذیت کننده ، بیش از حد تند ، و ناخوشایند بدونند ، و بیشتر به پنلهای Super LCD و IPS LCD که رنگها رو طبیعی تر نشون میدن روی بیارن . htc one هم از پنل super lcd استفاده میکنه ، و به همین دلیل گرچه عمق Amoled رو در اون تجربه نخواهید کرد ، ولی رنگها به واقعیت نزدیکتر خواهند بود .

عملکرد سختافزاری : با اینکه بهترین نیست ، اما به قدری خوبه که فکر نمیکنم نیازی باشه نگران چیزی باشید . یک ویدیو از اجرای بازیهای گرافیک بالا روی گوشی htc one دیدم ، که براحتی تمامی بازیهایی که گرافیک فوقالعاده بالایی داشتند رو با جزییات کامل اجرا میکرد.

اسپیکر : شاید بشه گفت یکی از مهمترین نفاط تمییز این گوشی نسبت به سایر گوشیها هست ، بارها شنیدم بقدری از اسپیکر این گوشی تعریف کردند ، که واقعاً علاقه مند شدم حتماً یه بار خودم از نزدیک تجربه اش کنم.

دوربین : دوربین این گوشی 4UMp هست ، که نسل جدیدی از لنزها رو ارایه داده ، عملکرد دوربین گوشی ، در نور کم بسیار خوب هست ، طوری که رنگها با نویز کمتر و پخش شدگی کمتری ثبت میشوند ، رنگها در نور کم و شب ، بیشتر از بقیه ی دوربینها به واقعیت نزدیک هستند . همچنین برای عکسبرداری از اشیا در حالت ماکرو (وقتی میخواین جزییات یک شی رو نشون بدین) بسیار عالی عمل میکنه ، همچنین رنگها ی ثبت شده ، به طور کلی ، چه در نور خوب ، چه در نور بد ، به واقعیت بسیار نزدیک هستند . اما برای عکسبرداری از مناظر و فاصله های دور ، تا جایی که من دیدم گزینه ی مناسبی نیست . همچنین تو فیلمبرداری ، یکمی از galaxy s4 ضعیفتر هست ، بخصوص در زمینه ی ضبط صدا .

کیفیت ساخت و طراحی : اصلاً حرفی واسه گفتن نمیزاره!

رابط کاربری » بسیار جالب هست ، شاید اگه تجربه ی کار با اندروید و رابط کاربریهای اچ تی سی رو نداشته باشید ، یکمی گیج بشید ، ولی بغیر از اون به نظر من خیلی جالب بود .

در مورد باقی چیزها الان حضور ذهن ندارم ، ولی اگه چیزی از قلم افتاده بگید تا عنوان کنم.

بازم میگم، اینا چیزایی هست که طی مطالعاتی که داشتم یافتم ، و ممکنه 100% درست نباشه.

پیروز و سربلند باشید ;)

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
بهترین گوشی حال حاضره... و احتمالا بهتر از 5s

کی به شما گفته اسم آیفون بعدی 5اس ـه؟ :hmm:
اون 4s به خاطر استیو جابز بوده احتمالاً! چون دقیقا چند مدت بعد از مرک استیو به معرفی شد. (منظورم iPhone for Steve Jobs هست.)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان یعنی ایفون 5 بهتر از گالکسی اس 4 هست ؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من دومین گوشی بازاره
من اول اس4 مدل9505را ترجیح میدم چون برتریایی داره
ولی خوب جفتشون خیلی خوبند مخصوصا اگه صدا و کیفیت ساخت و دیزاین براتون مهم باشه وان بهتره
درکل اول اندروید بعد ios

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
کی به شما گفته اسم آیفون بعدی 5اس ـه؟ :hmm:
اون 4s به خاطر استیو جابز بوده احتمالاً! چون دقیقا چند مدت بعد از مرک استیو به معرفی شد. (منظورم iPhone for Steve Jobs هست.)

:D.......

alireza3165

Registered User
لایک‌ها
17
هر نظری در رابطه با این گوشی قدرتمند دارید رو بگید تا دوستان در هنگام خرید بیایند و این تاپیک رو ببیند تا در هنگام خرید این گوشی اشتباه نکنن

خیلی گرون هست ارزش خرید نداره کلا htc ارزش خرید نداره گوشی هاش باید 200 تومن حداقل از سامسونگ پایینتر باید باشه

بخاطر همین هم مشکل مالی داره شرکتش

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اس 4 کیفیت صفخه نمایش و سخت افزار خوبی داره اما از نظر جنس بدنه خیلی بد هست یکی از
دوستام که تعمیرات موبایل داره میگفت اگر اسیب ببینه قطعه هاش خیلی گرون هست مخصوصا ال سی دی اش
برعکس htc جنس پلاستیکش مرغوب هست هر چند از نظر سخت افزاری از اس 4 پایین تر هست

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
اگه کج بشینیم راست بگیم زد خیلی بهتره ارزون تره ( کلی )

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
گوشی فوق العاده هست ولی من از یک چیز اچ تی سی بدم میاد
لامصب بد تر از ساموسنگه هی گوشی روزشو عوض میکنه و نمیزاره یک مدت یک چی قشنگ رو بورس باشه
تا 2 ماه دیگه یک گوشی جدید میخواهد بده جای این بشه پرچم دار
اگه این چیزا برات مهم نی و با اندروید حال میکنی برو بخر ولی به نظر من هیچی 5 نمیشه اونم رنگ سفید ♥

بالا