• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون راجع ب تاسیس سایت خدمات خودرو

yashargh

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان تو فکر اینم یه سایت خدمات خودرو راه اندازی کنم
البته کم کم بهش خدمات اضافه کنم اول میخوام فقط با کارشناسی رنگ و فنی شروع کنم البته خودم تخصصم کارشناسی رنگ و فنی هست
قصدم اینه ک تو گوکل رشدش بدم مثلا تو کیورد « کارشناسی خودرو » « کارشناسی خودرو در محل»

نظرتون چیه با وجود رقبایی مثل کارنامه ، همراه مکانیک ب نظرتون شدنیه ؟ از لحاظ هزینه و ریسک مالی چی ؟
سرمایه خیلی زیادی هم ندارم برای اینکار ناچیزه در حد ۵۰ میلیون
نظراتتونو میخونم مرسی .

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
سلام.
ببینید رقابت با بزرگان یه صنعت کار نشدنی ایی نیست.
ولی برای اینکه بتونید رقابت کنید باید یه ارزش افزوده ای ارایه بدین که اونا نمیدن.
به عنوان مثال شما این همه فروشگاه اینترنتی ریز و درشت رو در نظر بگیرید که دارن در برابر دیجیکالا رقابت میکنن.
ولی هر کدوم مزیتی دارن که دیجی کالا نداره و اینجوری تونستن زنده بمونن وگرنه از بین میرن.
حالا این مزیت میتونه تنوع بیشتر - قیمت - سرعت - نحوه ارایه و ... باشه.
اگه بنا به شروع فعالیت گذاشتین سعی کنید رقبا رو بررسی کنید و یک مزیت نسبت به اونا ایجاد کنین.
تو انگلیسی بهش میگن value proposition و تو بوم کسب و کار هم یکی از آیتم های اصلی ه.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شما یک صفحه اینستاگرام بزن مثل این:

با همون هشتگ ها...
کسی از داخل وب دنبال این خدمات نمیره در حال حاضر...

اگر مثل پیج بالا با مردم تعامل کنید عالیه.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
دوستان تو فکر اینم یه سایت خدمات خودرو راه اندازی کنم
البته کم کم بهش خدمات اضافه کنم اول میخوام فقط با کارشناسی رنگ و فنی شروع کنم البته خودم تخصصم کارشناسی رنگ و فنی هست
قصدم اینه ک تو گوکل رشدش بدم مثلا تو کیورد « کارشناسی خودرو » « کارشناسی خودرو در محل»

نظرتون چیه با وجود رقبایی مثل کارنامه ، همراه مکانیک ب نظرتون شدنیه ؟ از لحاظ هزینه و ریسک مالی چی ؟
سرمایه خیلی زیادی هم ندارم برای اینکار ناچیزه در حد ۵۰ میلیون
نظراتتونو میخونم مرسی .
وقتی رقیبی مثل کارنامه دارید از فکرش بیایید بیرون

بالا