• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرخواهی در مورد مقالات سئو

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
با دروود:
اول از همه بگم اگر مکان تاپیک نامناسب هست دوستان مدیر لطف کنن منتقل کنند
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که نظر خواهی از دوستان بکنیم در مورد مقالات سئو در 2 مورد:
1. اون دسته از دوستانی که تا به حال سایت ما را دنبال کرده اند ممنون میشیم که نظراتشونو در مورد مقالات ارائه بدن مثبت یا منفی فرقی نداره مهم نظر دادنه که نظر بازدید کننده های سایت را بهتر بدونیم
2. شما به عنوان وبمستر به چه نوع مقالات سئو بیشتر نیاز دارید ما سعی کردیم که از اغاز تا به حال پایه سئو را اموزش بدیم و یک سری اساس سئو که باید در سایت رعایت بشه به طور کامل توضیح داده بشه و هر از چند گاهی هم مقالاتی در مضمون جمع بندی نوشتیم حالا به نظر شما چه جور مقاله ای بنویسیم قرار بدیم در مورد سئو نیاز شما چیه؟
اگر مکان تاپیک یا نوعش اشتباه هست پوزش میخوام از مدیران

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
به نظر من مقالات سایتتون رو کلا به 2 دسته تقسیم کنین !

دسته اول ترجمه خالص و بدون ویرایش از سایتای مطرح دنیا که حتما تاریخ اون مقاله جلوش با قرمز نوشته بشه که وقتی گوگل الگوریتم عوض میکنه ورژن جدیدشو بالاش بزنید ! نکته مهم توی این قسمت به روز بودنه ! یعنی باید 4 چشمی حواستون به بلاگ گوگل باشه که تا تکون خورد شمام آپدیت کنین !

دسته دوم مقالاتی که حاصل تجربه خودتون از کارکدن با کاراکتر های فارسیه ! مثلا میگن توی توضیحات سعی کنید یه بار کلمه کلیدی رو اول جمله به کار ببرین یه بار آخر !!!! خوب این بر میگرده به ساختار زبان فارسی چون انگلیسی جای فعل و صفت و اسم فرق میکنه ! طرف میره مقاله انگلیسی میخونه (که واسه کاراکترهای انگلیسی در سایت صادقتره!) بعد میاد روی زبان فارسی پیاده میکنه ! البته اینا نکات ریزه که برای حداکثر سئو استفاده میشه نه حتی سئوی خوب !!

یه بخشم اختصاص بدین به آنالیز آفزونه (-ها ی وردپرس !) ،طرف میاد فقط افزونه رو نصب میکنه اما چون درست تنظیمش نمیکنه ورودی رو خرابتر میکنه ! یا مثلا الان واسه 90% وردپرسیا all in seo pack جا افتاده در صورتی که در مقابل yoast با اون آپشنای خوفش حرفی برای گفتن نداره !(الان جان نثاراش میان دعوا !:D)

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
ما کلا از منابع فارسی زبان استفاده نمیکنیم برای هیچ مقاله ای دلیلشم فکر کنم واضح باشه و نیازی به توضیح نیست
اگر در مقاله ای ما بخوایم از منابع سایت های دیگر استفاده کنیم از سایت های انگلیسی زبان هست که معروف هستند در این ضمینه مثل خود سایت سئوموز یا سئو بوک و امثال این موارد برای همین میتونم از این جهت خیالتونو راحت کنم که هر مقاله ای که نوشته میشه و در انجمن و سایت توسط ما قرار میگیره مخلوطی هست از تجربیان خود ما همراه با بهترین بخش های مقالات انگبسی زبان استفاده از تجربیات شخصی هنوز در دستور کار ما زیاد نیست چون تجربه همیشه میتونه اشتباه باشه و هیچ حکم صد در صدی در مورد تجربه وجود نداره بهترین چیز منابع موثق هست برای همین هم برای هر مقاله ی حتی 10 خطی که کوتاه هست شاید خیلی راحت بتونم بگم ما بیش از 5 مقاله ی انگلیسی زبان را مطالعه میکنیم که در حرفی که زده میشه براساس سند موثق باشه تا اگر سوالی بود و درخواست منبع شد بتونیم به منابع قوی ارجاع بدیم هیچ وقت نمیشه کسیو به تجربه شخصی ارجاع داد یعنی اگر ارجاع داده بشه باید خیلی خطرها به جون خریده بشه که کار درستی نیست
اما در مورد بهینه سازی CMS ها از اول جزو برنامه ما نبود که سایتی راه بندازیم برای بهینه سازی سیستم های مدیریت محتوا بلکه هدف ما اون دسته از مقالات بود که در تمامی سیستم های مدیریت محتوا و اسکریپت های موجود قابل اجرا باشه فقط در یک مورد نادر به دلیل درخواست های زیاد و نیازی که حس میکردیم یک مقاله ی 2 بخشی در مورد بهینه سازی سرعت سایت های وردپرسی نوشته شد که استقبال هم شد کلا ما نه برنامه ای داریم در حال حاضر و در مدت های طولانی هم جزو برنامه های ما نیست که در صفحه اصلی سایت مقاله ای مخصوص یک سیستم قرار بدیم چون پشتیبانی هیچ سیستم مدیریت محتوایی ما نیستیم اما در انجمن در این موارد حتما بحث میشه و مقاله هم قرار میگیره برای جوملا و دیگر سیستم ها
کلا ALL IN One از نظر ما پلاگینی هست بسیار ضعیف که نیاز هیچ سئوکار به روزی را نمیتونه براورده کنه در مورد پلاگین Yoast هم کاملا حق با شماست در حال حاضر بهترین پلاگین موجود برای بهینه سازی سایت های وردپرسی همین هست که متاسفانه به 2 دلیل : 1. کپی برداری بیش از حد سایت های فارسی زبان که باعث میشه ما ایجاد مقاله ضعیفی داشته باشیم 2. نااشنا بودن بیشتر وبمسترها به سئو باعث شده که هیچ مقاله ای ارائه نشه کامل در مورد این پلاگین مفید ما خودمون هم به یکی از مراحع معروف وردپرس فارسی پیشنهاد دادیم که مقاله بنویسند که اطلاعی نداشتند که به زودی خود کا مقاله ای چند بخشی و کامل در مورد تک تک بخش های این پلاگین عالی مینویسیم در انجمن قرار میدیم
ممنون از تمامی نظرات

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
منابع فارسی واقعا برای سئو و سئو مارکتینگ خیلی کم هست

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
منابع فارسی واقعا برای سئو و سئو مارکتینگ خیلی کم هست
براساس برنامه های جدیدی که برای سئوموز داریم سعی میکنیم آموزش های مرتبط با بازاریابی را هم قرار بدهیم چون در حال حاضر سئو و بازاریابی اینترنتی کاملا با هم ادغام شدند.

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
من به شخصه خودم هرزگاهی سری به سایت شما می زنم و واقعا از مقالات خوب و نکالت مفیدی که گفتید استفاده می کنم.بعضی اوقات مث یه مرور کردن شب امتحان می مونه ممکنه خیلی نکات رو بدونم اما با سیات شما و مقالاتتون اون ها رو مرور می کنم. در کل باید بتون تبریک گفت

بالا