• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجي:يك بار نظر دادن با IP نظردهنده

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همگي
يه سيستم نظرسنجي راه انداختم كه با استفاده از كوكي ها جلو نظرسنجي هاي چند باره رو ميگيره.
اين روش خيلي برا وقتي كه بخواهيم هر نفر فقط يه بار ( در فواصل زماني خاص) راي بدهد كارساز نيست.
روشي كه به ذهنم رسيده اينه كه از IP يوزر استفاده كنيم نه از كوكي.
اين نظرسنجي با ASP و Access پياده سازي شده .
با اين اوصاف كسي هست بدونه چه جوري ميشه از آي پي بجاي كوكي در برنامه استفاده كرد؟
ممنون از همه

mahdi3466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خوب روش رو بهت می گم ولی این کار درست نیست چون IP چیز ثابتی نیست , یعنی IP که الان من دارم ممکنه یک ساعت دیگه مال یه نفر دیگه باشه و اگه من نظر بدم دیگه اون شخص نمی تونه بده و من که حالا یه IP دیگه دارم دوباره نظر می دم

خوب IP طرف رو بدست می اری میندازی تو دیتا بیس
قبل از پذیرش فرم نظر سنجی تست می کنی که این IP ثبت نشده باشه
خیلی راحته
موفق باشی

صابر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من از ترکیب Cookie و Session استفاده کن. آخه IPهای اونایی که با خطوط dial up وصل میشن مرتب عوض می‌شه.
البته اگه اصرار داری از IP استفاده کنی، باز بهتره که از ترکیب کوکی و IP استفاده کنی (یعنی توی شرط، یک AND بذار)
برای اینکه IP کسی رو به دست بیاری توی گوگل راحت می‌تونی پیدا کنی.
برای این کار توی ASP.Net از Request.UserHostAddress می‌شه استفاده کرد.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
ببینید من کار به بحث فنی ندارم و از جنبه امار گیری میگم وقتی تعداد رای دهنده ها زیاد باشه عملا تاثیر یک چنین چیزهای خیلی کم میشه- عملا طراحی سوالات روی نتیجه بیشتر تاثیر میزاره و اونو از واقعیت دور میکنه و این به خاطر اینه که اکثرا از امار معمولا افراد فقط میانگین و حداکثر واریانسو میشناسن و هیچ وقت در طراحی خود سوالات و یا استفاده از اعداد به دست اومده برای یک نتیجه گیری درست با یک متخصص امار - و روانشناس+متخصص اون رشته که امار گیری برای اون انجام میشه- مشورت نمی کنن -
این عملا بزگترین مشکل در برنامه ریزی تو ایرانه!!!!!!!

mahdi3466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با حرف آقا صابر و آقا مهرداد 1000% موافقم کاملا منطقی بود
روش آقا صابر هم تجربه خیلی جالبی بود برام, خیلی حال کردم,, تا حالا به فکرم نرسیده بود ;) مرسی
موفق باشید.

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آيا برا بالا بردن دقت تو نظرسنجي ميشه از آدرس MAC استفاده كرد؟

بالا