• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی از بزرگان | ساب دامین .Ir برای زبان انگلیسی یا ثبت دامنه جدید .com ؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
من یک وبسایت دارم که تقریبا راه افتاده بازدید خودش رو داره توی سرچ یک سری کلمات توی صفحه دوم گوگله و تقریبا خوبه. حالا اومدم یک ساب دامین برای زدم و قسمت زبان انگلیسی سایت رو روی اون سوار کردم اما زیاد بازدید نمیگیره البته یک ماهی میشه درستش کردم.

یکی از دوستان گفتش که دامنه های .ir هیچ وقت بازدید خوبی نمیگیرن و همینطور توی نتایج گوگل هم بالا نمیان. از اون طرف توی چند تا مقاله خوندم که ساب دامین یک وبسایت اگر به زبان دیگه باشه برای اون وبسایت یک امتیاز مثبته توی گوگل.

لذا از دوستانی که اطلاع دارن در این مورد و یا تجربه دارن ممنون میشم بنده و آیندگان رو راهنمایی کنن که چه تصمیم بگیرم؟

برای قسمت انگلیسی یک وبسایت .com یا .org جدید ثبت کنم و یا نه همین روال رو ادامه بدم؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
همین روال رو ادامه بده

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
همین روال رو ادامه بده
پس فکر میکنید همین روال بهتره از خرید دامین جدید؟ موردی نداره چون IR هستش توی جسجتجوی گوگل توی کلامات انگلیسی مشکل دار بشم؟
میاد صفحه اول؟ آخه توی یک سری کلمه انگلیسی که سرچ کردمه همه دامین هایی که توی صفحات اول بودن .com بودن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
پس فکر میکنید همین روال بهتره از خرید دامین جدید؟ موردی نداره چون IR هستش توی جسجتجوی گوگل توی کلامات انگلیسی مشکل دار بشم؟
میاد صفحه اول؟ آخه توی یک سری کلمه انگلیسی که سرچ کردمه همه دامین هایی که توی صفحات اول بودن .com بودن

صفحه اول اومدن يه سري عوامل با هم دست در دست هم ميدن و اين اتفاق ميوفته
حالا پسوند دامنه هيچ موقع جلوي اين كار رو نميگيره يا يك مانع نيست ...
و اينكه شما روي ساب دومين هستيد كه يك سايت مجزا محسوب ميشه , هر كاري كه ميخواهيد روي دومين جديد بكنيد روي همين انجام بديد

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
نظر شخصی من اینه که به جای ساب دامین بزاری تو یه فولدر از روت اصلی تا سایتتون در حقیقت دوزبانه بشه و به رنکینگ سایت اصلی کمک کنه و از رنکینگ فعلی هم بهره ببره
ساب دامین در حقیقت یه سایت جدید هست و زمان میبره تا بخواد تو موتورهای جستجو امتیاز بگیره و بالا بیاد مخصوصا زبان انگلیسی که به دلیل وسعت سایتها کار مشکلتر میشه
اما از نظر اختلاف ساب دامین با سایت جدید مثلا میشه رو رنک الکسا گفت که رنک سایت اصلی رو به ساب دامین هم میده و شاید موتورهای جستجو هم تاحدی ساب دامین رو به سایت جدید ارجحتر بدونن (شاید، قطعی و تخصصی نمیدونم حدث شخصیه)
در مورد آی آر بودن هم نمیدونم مثلا وقتی کسی جستجوشو به زبان خاصی محدود میکنه این مورد از نظر موتورهای جستجو تاثیر داره یا نه ولی اون چه که مطرحه کام برای تجاری هست و جهانی ، ای آر محلی ، گوگل همیشه به ارجحیت بازدید کننده نسبت به موتورهای جستجو به مدیران سایتها تاکید میکنه پس وقتی کسی بازدید کننده محلی رو به جهانی ارجهیت میده ممکنه گوگل هم همینطور عمل کنه(اینم باز نظر شخصیه و تخصصی واصراری به درست بودنش نیست)

بالا