• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی عمومی وبلاگستان فارسی

3nobar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی‌وقت بود که در فکر درست‌کردن یک پرسشنامه آماری برای وبلاگ‌نویس‌های ایرانی بودم تا بدین طریق از عادات وبلاگ‌نویسی، افکار و عقاید و ویژگی‌های آن‌ها مطلع شوم و به یک نتیجه‌گیری کلی برسم و این نتایج را به صورت رسمی منتشر کنم. تا اینکه بالاخره این نظرسنجی را که حاوی ده سوال است آماده کردم. البته به طور دقیق آن چیزی که میخواستم نشد. چون تعداد سوالات بیشتری مد نظرم بود اما به دلیل اینکه از بخش آمارگیری Bravenet استفاده میکردم و این سایت اجازه طراحی بیش از ده سوال را نمیدهد نتوانستم از این مقدار فراتر روم. اما با این حال سعی کردم مهم‌ترین و تاثیرگذارترین سولات را انتخاب کنم. قبل از اینکه لطف کنید و در نظرسنجی شرکت کنید چند خواهش داشتم.

اولا با توجه به اینکه هر چه گستره جامعه آماری ما بیشتر باشد، نتایج قابل اعتمادتری به دست میاوریم، لذا خواهشمندم این نظرسنجی را در اختیار سایر وبلاگ‌نویسان نیز قرار دهید.

دوم اینکه این نظرسنجی روی‌هم‌رفته پنج دقیقه وقتتان را نمیگیرد، ممنون میشوم با دقت و حوصله کافی پاسخ دهید.

ضمنا قصد دارم نتایج ریز نظرسنجی را به دقت بررسی و به صورت عمومی منتشر کنم، احتمالا به یکسری پاسخ‌های جالب هم میرسیم که از همان‌ها استفاده‌های بسیار زیادی میشود کرد. از همکاری شما سپاسگزارم!

لینک نظرسنجی

بالا