• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی: چه سایتی با چه امکاناتی بزنم؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
با سلام خدمت دوستان گرامی
میخواستم نظرتون رو در مورد تاسیس سایتی مثل هایت یا سیستم های شبیه به هایپ بدونم که برای استفاده از سرمایه های دیگران و پرداخت سود به آنها باید چه سایتی با چه امکاناتی بزنم؟
پرداخت سود در روز تا یک و نیم درصد (به نسبت سرمایه و همچنین دوره سرمایه گذاری)
پلن های سرمایه گذاری حداقل 10 روز
حداقل مبلغ سرمایه گذاری 10 دلار
حداکثر زمان انجام پرداختها یا واریز سودها 48 ساعت
سرمایه گذاری در چندین جای مختلف جهت کاهش ریسک

ممنون میشم دوستان با توجه به موارد بالا نظریات خودشون رو بیان کنند
پ ن : در نظر داشته باشید بعلت اینکه این تاپیک برای نظر سنجی هست لطفا در مورد کلاهبرداری و فرار و ... بحث نکنید

Last edited:

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
همونطور که قبلا گفتم ، اگه موارد اطمینان ساز رو در سایتتون پیاده کنید ،" 100 در 100 موفق میشید" ولی اگه بخواید چیزی شبیه به هایپ درست کنید ، به هیچ وجه فایده نداره .
(موارد اطمینان ساز :
1 - تنظیم و ارائه قرارداد شفاف ، که چه کارهایی و در چه زمینه هایی و به چه صورتی انجام میدید .
2 - گرفتن حداکثر مجوزهای لازم از مراجع قانونی و استفتاء حلال بودن این کسب و کار از مراجع تقلید
3 - ثبت در ساماندهی و حتی الامکان اخذ نماد الکترونیکی
4 - ارائه مشخصات خودتون و یا شرکتی که قرار هست در اونجا این کارها رو مدیریت کنید . )

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
راستی اول کار سود کم بده که یهو مجبور نشی تعطیل کنی .
سود کم و ثابت بهتر از اینه که هر روز یه قانون برای برداشت سخت تر بذاری و بعدش خدایی نکرده ...
برای جذب مشتری هم تبلیغات خیلی بهتر از اینه که بگی سود زیاد میدم .
در مورد امکانات هم باید بگم که :همین پلن ها و ... هم که گفتی خوبه ;)

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
خب چجوری میخوای سود بدی ؟
از کدوم منبع میخوای روزی 1 درصد به پول اضاف کنی؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
باید نماد اعتماد بگیرین
درگاه پرداخت داشته باشین
و زمینه های فعالیتتون و محل سرمایه گذاری سرمایه کاربرا رو مشخص و واضح اعلام کنید

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
به نظرم مثلا پلن هارو اینطوری میتوتی تنظیم کنی :
10 دلار => 10 روزه => مجموع سود 3 درصد
10 دلار => 20 روزه => مجموع سود 4 درصد
10 دلار => 30 روزه => مجموع سود 5 درصد
3 - "میزان و مدت سرمایه گذاری" با توجه به تازه تاسیس بودن ، بیشتر از این جواب نمیده چون ملت برای اعتماد کردن ، پول و زمان کم رو بیشتر ترجیح میدن .
پ.ن :
( اگه از این راهنمایی ها استفاده کردی ، کمیسیون من یادت نره ;) )

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ایشون تا نوع فعالیتشون مشخص نباشه نمیتونه پلنی طراحی و تنظیم کنه
امکان داره نوع فعالیتشون جوری باشه که نیاز به سرمایه با ماندگاری حداقل یکماه داشته باشه
در اونصورت پلن ده روزه معنایی نداره
به نظر من اول از همه باید مشخص کنن میخوان با این پول چکار کنن
حتی سایتهای هایپ هم اینو مشخص میکنن و میگن که مثلا این سود رو از طریق فعالیت و سرمایه گذاری در فلان بخش بدست میاریم ( حتی اگه شده به دروغ) البته قصد جسارت ندارما منظورم هایپ ها بودن
بعد نسبت به دریافت نماد و درگاه اقدام بشه تا بشه اعتماد بازدید کننده و سرمایه گذار رو جلب کرد

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام خدمت استارتر عزیز چقدر میخواید هزینه کنید سایت هایپ کارش میدونی چیه که میتونه سود بده تو ایران شدنی نیست هایپ عمده فعالیتش کازینو هست قمار میکنه با پول شما و به شما سود میده و سرمایه گذاری همچون قاچاق کالا اسلحه و سایت های مستحجن هستش الکل هم هست بیشتر سرمایه گذاریش ورود پول به کازینو هست که ساعتی هم پول میدن قمار میکنن پولش حلال نیست و اگر هم باشه تو ایران شدنی نیست فهمیدی داداش ولی شما بگو چقدر میخوای سرمایه گذاری کنی بنده فکر دارم پلنم دارم واسه کارم فقط متاسفانه مالی بودجه ایی در کار نیست که بخوام عملیش کنم ولی اگه خواستید با بنده همکاری کنی در صورت همکاری واقعی ایمیل بزنید
[email protected]

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
با سلام خدمت استارتر عزیز چقدر میخواید هزینه کنید سایت هایپ کارش میدونی چیه که میتونه سود بده تو ایران شدنی نیست هایپ عمده فعالیتش کازینو هست قمار میکنه با پول شما و به شما سود میده و سرمایه گذاری همچون قاچاق کالا اسلحه و سایت های مستحجن هستش الکل هم هست بیشتر سرمایه گذاریش ورود پول به کازینو هست که ساعتی هم پول میدن قمار میکنن پولش حلال نیست و اگر هم باشه تو ایران شدنی نیست فهمیدی داداش ولی شما بگو چقدر میخوای سرمایه گذاری کنی بنده فکر دارم پلنم دارم واسه کارم فقط متاسفانه مالی بودجه ایی در کار نیست که بخوام عملیش کنم ولی اگه خواستید با بنده همکاری کنی در صورت همکاری واقعی ایمیل بزنید
[email protected]
هایپ با پول مردم قمار میکنه؟ یه چیزی گفتیا داداش
عزیز من
هایپ فقط یه مدت از این جیب به اون جیبه

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
درسته جیب به جیبه ولی اونایی که تا یک سال دوام دارن قمار میکنن با پول شما بیشتر تو کار کازینو شرطبندی روی مسابقات فوتبال بوکس پوکر و روی اسب شرط میبندن اونایی که ساعتی هستن صد در صد کازینو هستش ولی یه سایت هست ۲ روز به من پرداخت کرد ولی پول ترنسم به پرفکت یر به یر شد امتحان جالبی بود برام اسم سایتم
Hourafterhour.net

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
درسته جیب به جیبه ولی اونایی که تا یک سال دوام دارن قمار میکنن با پول شما بیشتر تو کار کازینو شرطبندی روی مسابقات فوتبال بوکس پوکر و روی اسب شرط میبندن اونایی که ساعتی هستن صد در صد کازینو هستش ولی یه سایت هست ۲ روز به من پرداخت کرد ولی پول ترنسم به پرفکت یر به یر شد امتحان جالبی بود برام اسم سایتم
Hourafterhour.net
شما کلا اهل هایپ نیستی ؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
[email protected]
من به چشم خودم حرفی که گفتینو دیدم .

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
نه داداش اهل هایپ نیستم کار شدنی هست برای سود کردن ولی ریسک بالا و اینکه وقت زیادی برای تحلیل پلن های هر سایت میخواد و گشت و گذار تو سایت های مانیتورینگ و فروم ها

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نه داداش اهل هایپ نیستم کار شدنی هست برای سود کردن ولی ریسک بالا و اینکه وقت زیادی برای تحلیل پلن های هر سایت میخواد و گشت و گذار تو سایت های مانیتورینگ و فروم ها
میدونم داداش
من دو سال کارم هایپ بوده و الان چندین ساله توی کار پیش بینی نتایج مسابقاتم

بالا