• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر خواهي در مورد بهترين ويندوز در بازار

mohammad_h

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من خودم بيش از 5 يا 6 تا ويندوز ايكس پي خريدم . جديدا هم يه 7 خريدم . معلوم نيست بعضي شركتها چه دستكاري تو سورس ويندوز ميكنن كه ما اين همه مشكلات داريم ( مثل حرفو حديث ها در مورد ويندوز MRT) . اين تاپيكو زدم كه بهترين ويندوز بازار به همراه قيمت و شركتش رو بذاريد (با عكس پك كه باشه بهتره) كه بدونيم چي بخريم :)
اين نكته رو بگم كه اين تبليغ براي يك شركت و يا خراب كردن شركت ديگه نيست ولي اگه چيزه خوبي تو بازار مياد كه قابل اعتماد باشه و تجربه شده باشه ، بهتره كه از تجربه دوستان استفاده بشه و اون شركتي كه اينو عرضه ميكنه حقشه كه فروش بيشتري داشته باشه
اين نظر خواهي شامل ويندوز ايكس پي و سون ميشه ...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ویندوز XP اریجینال بخرید. الان دیگه قیمتی نداره. در عوض دیگه دست کاری نشده و از ساپورت مایکروسافت و آپدیت ها هم برخوارد خواهید شد.
دوست هم نداشتی اینو از تورنت دانلود کن ویندوز خوبیه. به قول خارجی ها works like a charm!

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
ویندوز XP اریجینال بخرید. الان دیگه قیمتی نداره. در عوض دیگه دست کاری نشده و از ساپورت مایکروسافت و آپدیت ها هم برخوارد خواهید شد.
دوست هم نداشتی اینو از تورنت دانلود کن ویندوز خوبیه. به قول خارجی ها works like a charm!
دمت گرم
حالا خودت از این ویندوز استفاده کردی یا نه ؟ چون بعضی از کامنت هایی که زیر لینک دانلودش نوشتن زیاد جالب نیست ، اگه توصیه میکنی من این دانلود کنم چون بهش نیاز دارم
.
یکی از دوستهای من ویندوز گروه یا شرکت امپرور (EMPEROR) برام توصیه کرد (امپراتور نه امپرور) اما من هر چی نت و بازار گشتم چیزی پیدا نکردم کسی اطلاعاتی از این مورد داره ؟

Last edited:

mohammad_h

Registered User
لایک‌ها
1

ايكس پي اورجينال فكر كنم 20 - 30 تومني باشه . درسته .
دانلودش ميكنم . مطمئني ويندوز خوبيه ....:rolleyes:

دمت گرم
حالا خودت از این ویندوز استفاده کردی یا نه ؟ چون بعضی از کامنت هایی که زیر لینک دانلودش نوشتن زیاد جالب نیست ، اگه توصیه میکنی من این دانلود کنم چون بهش نیاز دارم
.
یکی از دوستهای من ویندوز گروه یا شرکت امپرور (EMPEROR) برام توصیه کرد (امپراتور نه امپرور) اما من هر چی نت و بازار گشتم چیزی پیدا نکردم کسی اطلاعاتی از این مورد داره ؟

دوست عزيز امپرور اسمشو تغيير داده و به صنوبر معروفه . اگه تا حالا دوباره اسمشو عوض نكرده باشه
يه علاالدين هم جديد اومده . من اونو گرفتم البته هنوز نريختم روش نوشته بدون دستكاري و همراه با هسته اصلي
عكسو بعدا ميذارم ...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دمت گرم
.
خوندم اون زیر که بعضی ها نوشتن با شبکه مشکل دارن ولی برای من که با وایرلس کانکت میشم عالی کار می کنه و مشکلی باهاش نداشته ام. امتحانش ضرری نداره. ویندوز خوبیه.

kambiz18

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من خودم بيش از 5 يا 6 تا ويندوز ايكس پي خريدم . جديدا هم يه 7 خريدم . معلوم نيست بعضي شركتها چه دستكاري تو سورس ويندوز ميكنن كه ما اين همه مشكلات داريم ( مثل حرفو حديث ها در مورد ويندوز MRT) . اين تاپيكو زدم كه بهترين ويندوز بازار به همراه قيمت و شركتش رو بذاريد (با عكس پك كه باشه بهتره) كه بدونيم چي بخريم :)
اين نكته رو بگم كه اين تبليغ براي يك شركت و يا خراب كردن شركت ديگه نيست ولي اگه چيزه خوبي تو بازار مياد كه قابل اعتماد باشه و تجربه شده باشه ، بهتره كه از تجربه دوستان استفاده بشه و اون شركتي كه اينو عرضه ميكنه حقشه كه فروش بيشتري داشته باشه
اين نظر خواهي شامل ويندوز ايكس پي و سون ميشه ...
پ.خ بده کمکت کنم

Hmsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من به خاطر کارم با خیلی از ویندوزها کار کردم.

الان بهترین ویندوز از نظر من ویندوزهای شرکت امپرور است. به خاطر اینکه اولا هیچوقت ویندوزهاش رو تغییر نمی ده ثانیا به جز یک مورد من تا به حال کوچکترین مشکلی ازش ندیدم. اون یکبار هم به محض اینکه با شرکتشون تماس گرفتم گفتند کل سی دی ها ایراد داشته و به من گفتن سی دی رو پس بده به همون کسی که گرفتی یک سی دی دیگه بگیر.

تازگی هم یک ویندوز 7 خیلی عالی زده که از پاساژ ولی عصر خریدم و می گفت تنها ویندوزی هست که ایراد نداره

این هم تبلیغش است:
نسخه ویژه ویندوز 7 شرکت امپرور

win_7_red.jpg

Last edited:

FilmShahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ايكس پي اورجينال فكر كنم 20 - 30 تومني باشه . درسته .
دانلودش ميكنم . مطمئني ويندوز خوبيه ....:rolleyes:

xp اروجينال 10 فكر كنم (خريد از واسطه ها) باشه كه ميارزه واقعا با توجه به آپديت ودستكاري نشدن و....

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این که خوبه ...یه موقع هایی تاپیک 2 ساله رو زنده میکنن...این تازه 2-3 ماه شده...

راستی xp ارجینال جدا 10 تومنه؟ واقعا؟ کجا میفروشن؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
msmarket اینجا هم لایسنس 7 را به 20 تومن می فروخت ولی انگار تصمیم گرفته دیگه فعالیت نکنه. :( ما را بگو می خواستیم بخریم یکیشو!

Hmsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
msmarket اینجا هم لایسنس 7 را به 20 تومن می فروخت ولی انگار تصمیم گرفته دیگه فعالیت نکنه. :( ما را بگو می خواستیم بخریم یکیشو!
به نظر من ویندوز اورجینال خریدن تو ایران خیلی مسخره است. حتی اگر کسی کمی به کامپیوتر وارد باشه انتی ویروس اورجینال هم نباید بخرد.

البته بحث شرکتهای خاص فرق می کنه ولی من برای مصرف خانگی گفتم

Hmsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید اینجا تبلیغ ویندوزهای اورژیناله، من حواسم نبود!

بالا