• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر خواهی:اختصاص فضا در مقابل درج بنر

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

برای یکی از دوستان من که مدیر سایت هست..این پیشنهاد شده. به این ترتیب که بهش گفتن که در مقابل اختصاص چند گیگ فضا , میخوان که بنر اونها در سایت مورد نظر درج بشه.میخواستم نظرتون رو بدونم.

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از hamids54 :
سلام

برای یکی از دوستان من که مدیر سایت هست..این پیشنهاد شده. به این ترتیب که بهش گفتن که در مقابل اختصاص چند گیگ فضا , میخوان که بنر اونها در سایت مورد نظر درج بشه.میخواستم نظرتون رو بدونم.
بازدیدهاش چند تاست؟
چند وقته کار میکنه؟!!

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
2 ساله فعالیت داره.1800 نفر روزانه بازدید داره...22 گیگ پهنای باند ماهیانه..

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از hamids54 :
فک کنم بصرفه براش در اضای هاست بنر بده

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
در چه موردی هست سایتش؟
اگه 1800 تا هست هیچ ارزشی نداره ! هیچی !

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از hamids54 :
22 گیگ ترانسفر کار هر سایتی نیست ! ولی از چند گیگ ! فضا هم به راحتی نمی شه گذشت .

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Shahed :
در چه موردی هست سایتش؟
اگه 1800 تا هست هیچ ارزشی نداره ! هیچی !

توضیح بیشتری میدی؟ اونا گفتن که 5 گیگ فضا میدن. سایت پزشکی هست... میشه گفت بهترین سایت پزشکی فارسی هست که در حال رشد هم هست و استقبال مردم هم ازش خوب بوده. توی این فکر هستیم که قبول کنیم یا نه..چون نمی دونیم منافع اونها بیشتره یا برای ما؟ اون ارقام درسته..

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از hamids54 :
توضیح بیشتری میدی؟ اونا گفتن که 5 گیگ فضا میدن. سایت پزشکی هست... میشه گفت بهترین سایت پزشکی فارسی هست که در حال رشد هم هست و استقبال مردم هم ازش خوب بوده. توی این فکر هستیم که قبول کنیم یا نه..چون نمی دونیم منافع اونها بیشتره یا برای ما؟ اون ارقام درسته..
خب میتونی تا هر وقت که فک کردی منافعت ایجاب میکنه باهاشون کار کنی بعد خداحافظ چون معمولا در این مورد قرار داد خاصی بسته نمیشه
ولی خب اونا 5 گیگ میدن 17 گیگ بقیش چی میشه؟!!باید ازشون بخری احتمالا به چند برابر قیمت

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سایت ما در حال گسترش هست.. و احتمالا ظرف یکی دو سال آینده به فضای زیادی احتیاج پیدا کنیم که شاید به چند گیگ هم برسه..چون قراره portal بزرگی بشه. به همین خاطر باید فکری برای تامین اون بشه..اما چیزی که مهم تر هست..حجم بالای ترانسفر هست که در حال حاضر بالا هست و داره بیشتر هم میشه و من توی این فکر هستم که اگه یک زمانی به 200 گیگ در ماه برسه..هزینه اش چطور باید پرداخت بشه..

با یکی دونفر دیگری که صحبت کردم.. متوجه شدم که بد نیست که برای تامین فضا و پهنای باند مورد نظر.. با میزبان
بطور ماهانه حساب بشه..که مثلا برای هر گیگ اضافه شدن دیتا ترانسفر و فضای مورد نیاز.. فلان مقدار هر ماهه به حسابشون ریخته بشه.مثلا یکی از دوستانی که خدمات میزبانی میده.. پیشنهاد داده که 1 گیگ فضا و 20 گیگ پهنای باند.. ماهیانه 6000 تومن..خوب پرداخت این 6000 تومن در حال حاضر ممکن هست.. و اگه کمی هم بیشتر بشه شاید بشه پرداخت کرد. البته منظورم مثال بود . فکر کنم اگه بخوام قیمتی در حد و حدود حجم دیتا تزانسفر خودم(20 گیگ) بپردازم.. در همین حدود باشه..

ولی خوب شاید اگه روزی حجم ترانسفر ما به 200 گیگ رسید که چندان هم دور نیست...اون موقع پرداخت هزینه ها, سنگین میشه و شاید باید فکر دیگه ای کرد...

ممنون میشم اگه دوستان .. نظری دارن منو راهنمائی کنن.. چون می دونم خیلی از دوستانی که به این انجمن سر میزنن خودشون خدمات میزبانی میدن...

razavinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سايت Iran Safe Host http://www.iransafehost.com به روز شد واقعا باور نكردني است با امكاناتي كه اين سايت مي دهد مي توان يك
سايت كاملا تجاري راه انداخت اون هم با هزينه خيلي خيلي اندك اون هم در سال ( 15000 تومان در سال !!! ) حالا اين قيمت مربوط مي شه
به پلان فول ( FULL ) اين سايت و اگه شما ساير پلان هاي اون رو انتخاب كنيد مي تونيد حتي با 5000 تومان در سال صاحب سايت شويد !!!
اما مشخصات پلان جديد آن :

50MB Host Space!!!
Unlimited Monthly Traffic!!!
Unlimited MySQL DBs
Unlimited emails
Unlimited FTP accounts
Full Control Panel (cPanel)
50 MG كه به سختي مي تونيد اون رو پر كنيد
پهناي باند نامحدود كه ديگر بازديد كننده هاي سايت شما با اون پيغام كذايي كمبود پهناي باند روبرو نمي شوند.
ايميل نامحدود POP3 و IMAP و تحت وب - ساب دومين نامحدود - FTP نامحدود - MySQL نامحدود - پشتيباني از PHP و Prel و ... و
با بيش از 50 برنامه نصب شده روي آن و با كنترل پانل پيش رفته Cpanel كه مخصوص سرورهاي لينوكس است ( امنيت لينوكس بر
كسي پوشيده نيست ) مي تونيد اين كنترل پانل Cpanel را با كليك بر لينك مقابل چك كنيد با user name و پسورد demo
http://67.18.39.34/cpanel هر چي بخواهيد بدونيد در اين كنترل پانل پيا مي شه از نوع برنامه هاي نصب شده روي سرور گرفته
تا ... فكر كنم كافي باشه ... ديگه شما از يك هاستينگ چي مي خواهيد ... مي تونيد قيمتهاي اين سايت رو با بقيه هم مقايسه
كنيد مثل http://www.hostiran.com يا http://www.mizban.net يا http://www.tajanweb.com فقط نظر دادن يادتون نره با نظرات
شما من دلگرم مي شوم از اين سايت ها بيشتر براتون بنويسم يا حق

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از hamids54 :
سایت ما در حال گسترش هست.. و احتمالا ظرف یکی دو سال آینده به فضای زیادی احتیاج پیدا کنیم که شاید به چند گیگ هم برسه..چون قراره portal بزرگی بشه. به همین خاطر باید فکری برای تامین اون بشه..اما چیزی که مهم تر هست..حجم بالای ترانسفر هست که در حال حاضر بالا هست و داره بیشتر هم میشه و من توی این فکر هستم که اگه یک زمانی به 200 گیگ در ماه برسه..هزینه اش چطور باید پرداخت بشه..

با یکی دونفر دیگری که صحبت کردم.. متوجه شدم که بد نیست که برای تامین فضا و پهنای باند مورد نظر.. با میزبان
بطور ماهانه حساب بشه..که مثلا برای هر گیگ اضافه شدن دیتا ترانسفر و فضای مورد نیاز.. فلان مقدار هر ماهه به حسابشون ریخته بشه.مثلا یکی از دوستانی که خدمات میزبانی میده.. پیشنهاد داده که 1 گیگ فضا و 20 گیگ پهنای باند.. ماهیانه 6000 تومن..خوب پرداخت این 6000 تومن در حال حاضر ممکن هست.. و اگه کمی هم بیشتر بشه شاید بشه پرداخت کرد. البته منظورم مثال بود . فکر کنم اگه بخوام قیمتی در حد و حدود حجم دیتا تزانسفر خودم(20 گیگ) بپردازم.. در همین حدود باشه..

ولی خوب شاید اگه روزی حجم ترانسفر ما به 200 گیگ رسید که چندان هم دور نیست...اون موقع پرداخت هزینه ها, سنگین میشه و شاید باید فکر دیگه ای کرد...

ممنون میشم اگه دوستان .. نظری دارن منو راهنمائی کنن.. چون می دونم خیلی از دوستانی که به این انجمن سر میزنن خودشون خدمات میزبانی میدن...
وقتی که مصرف پهنای باند بره بالا می شه گفت که بازدید کننده زیاد دارید. وقتی بازدید کننده زیاد دارید می تونید تبلیغات بگیرید و ادامه بدید. فکر کنم تنها راهش همین تبلیغات باشه.

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمائی

بله کار های اولیه و مقدماتی نصب برنامه مدیریت آگهی در حال انجام هست.برنامه های تجارتی دیگری هم مورد نظر هست که بتدریج اجرا میکنیم.. چون باید یک همچنین سایت هائی گردش مالی داشته باشن.. و گرنه نمی تونن سر پا باشن.. اما هنوز که داریم خرج میکنیم و فعلا باید مسئله پهنای دیتا ترانسفر حل بشه...

چیزی که امروز توجه منو جلب کرد اینکه.. با اینکه امروز 6 ام ماه میلادی هست.. 7 گیگ پهنای دیتا ترانسفر ما هست.. خودتون حساب کنید تا آخر برج چقدر میشه... این درحالی هست که سایت ما در حال گذر از مراحل آزمایشی هست و عمده بخش های فارسی ما فعال نشده.. و مخصوصا هنوز بخش انگلیسی اون راه اندازی نشده...

باید فکر اساسی برای مسئله پهنای باند دیتا ترانسفر بشه...برای اینکه ممکنه به صد ها گیگ در ماه برسه و تامین هزینه هاش کار ساده ای نیست... تا اونجائیکه من تحقیق کردم چند راه برای این مسئله وجود داره

1- می تونیم به همین ترتیب با هاست فعلیمون ادامه بدیم.. و پهنای باند مصرفی اضافه رو سر برج حساب کنیم
2- میشه کلا به میزبانهائی اسباب کشی کنیم که ادعا میکنند پهنای باند نامحدود میدن.. البته فکر کنم خالی می بندن..
3- پیشنهاد اون شرکت مبنی بر نصب بنر اونها در قبال ارائه خدمان رایگان میزبانی رو بپذیریم..
4- سرور بگیریم.. که تا اونجائیکه من میدونم هزینه هاش بالا هست و در شرایط کنونی عملی نیست...

اگه کسی راه حل دیگه ای به ذهنش میرسه ممنون میشم ببینم... شاید فعلا یک جوری .. این مسئله حل بشه..

ads

Registered User
لایک‌ها
6
حالا چرا اسم آدرس سایت رو نمی دی؟
اگه بتونی رو پا خودت وایسی خیلی بهتره.

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
میگفتی زودتر مینوشتم..
www.iransalamat.com
دو تا حمید توی این سایت کار میکنن...

اینکه خودمون , خودمونو اداره کنیم... هدف ما هم هست.. ولی فعلا باید مسئله دیتا ترانسفر حل بشه.. چون از نظر جا فعلا مشکل زیادی نیست..شاید باید یه پلان بالاتر بخرم.. هر تعدادگیگ اضافه ترانسفر شده بود.. پولشو بدم... البته یک هاست نسبتا شلوغ.. اما با شرایط مناسب پیدا کردم.. که شاید به اونجا منتقل کنیم..
http://www.enovin.net/hosting.php

برای اینکه 40 گیگ ترانسفر و 500 مگ فضا رو میده 45 تومن .بهش زنگ زدم.. گفت بابت هر گیگ اضافه 500 تومن بده.. ولی نمیشناسمشون...حدس میزنم شلوغ باشه..

ads

Registered User
لایک‌ها
6
867 سایت روی سرورش هستن

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من به راه حل های بلند مدت فکر کنی بهتره. در ضمن به فکر بهبود گرافیک سایتونم باش

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
1800 بازدید کننده رقم زیادی نیست . برای درج آگهی حداقل باید بازدید کننده ها رو برسونید به بالای 5000 تا اونوقت سایتتون ارزش درج آگهی رو پیدا کنه .

من چون کارم تبلیغات اینترنتیه دارم این حرفا رو می زنم یه وقت ناراحت نشی !!(تو امضام هم نوشتم )

برای بالا بردن بازدید کننده هم احتیاج به یه سری عوامل داری از جمله seo و بهبود گرافیک و تبلیغات و ...

خلاصه به مشاوره بیشتر احتیاج داشتی یه ایمیل به ما بزن ضرر نداره !!(نترس مشاوره رایگان هستش!!) [email protected]

بالا