• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر خواهی برای راه اندازی سایت

Dr.Hamid

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان. بنده میخواستم سایتی با موضوع دانلود نرم افزار راه بندازم که البته یه کم با سایت های دانلود فعلی فرق داره !
میخواستم ببینم چه مدیریت محتوایی باید انتخاب کنم که مناسب همچین سایتی باشه ؟
ممنون

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
فرق نداره، فقط میگن wp روی سرور فشار میاره که البته با پلاگین حل میشه و mt هم اکثرا استفاده می کنن، اینا مهم نیست، مهم اینه که بتونید هزینه های اولیه رو بدید، زیر سه تومن برای شروع (سه ماه اول) به احتمال زیاد تبدیل به تاپیک فروش داخل بازارچه میشه، نویسنده منظم (پول پیش ندید فرار میکنه، بعد از ارسال پست هفته ای بدید)، پاپ آپ شدیدا توصیه میشه، از لحاظ محتوا هم هر محتوایی بگذارید، اگه پاک نشه بازدیدتون دائما سیر صعودی داره، ولی اگه مثل میهن دانلود و وطن دانلود و ... بعد از دو سه هفته پاک کنید، مثلا من بازدیدکننده که 38 گیگ از 40 گیگ فیلم رو دانلود کردم، کامنت هم میزنم کسی جواب نمیده که چرا فایل ها پاک شده، دیگه به همچین سایتی سر نمیزنم،

به نظر من مهمترین فاکتورهای سایت خصوصا سایت دانلود :

- پاک نشدن فایل ها

- پاسخ دادن به نظر کاربران

- آپدیت مرتب

- ارسال جدیدترین ها

- محدود نکردن سرعت دانلود

نظر و تجربه شخصی

Dr.Hamid

Registered User
لایک‌ها
73
خیلی ممنون. فعلا وردپرس رو نصب کردم ...

در مورد قیمت ها بگم که این یک سات دانلود جمع و جوره ! قرار نیست فایل های حد اکثر بیشتر از 50 مگ آپلود بشه ! از اصل ایده من همینه !
قالب رو هم خودم دارم آماده میکنم ولی اگه به نتیجه نرسیدم حتما یکی طراحی میکنم و میدم یه کد نویس حرفه ای کد نویسیش کنه !
نویسندگیش هم با خودمه :D

البته اول ولی اگه دیدم داره میگیره سعی میکنم همکار هم جذب کنم.
ممنون از راهنماییتون

Dr.Hamid

Registered User
لایک‌ها
73
سایت های بزرگ اصل کارشون نرم افزار های بزرگه. مثلا فوتوشاپ ، ویژوال استودیو و...
یا فایل های مستند Full HD

وجه تمایز اکثر سایت های بزرگ مثل میهن دانلود و پی سی دانلود و امثالش، نسبت به سایت های دیگه آپلود همین فایل های حجیمه

من هم با نظرت موافقم اما وقتی چنین سایت هایی هستند دیگه زیاد نمیشه خود نمایی کرد ! مگه اینکه یه تیم خیلی قوی تشکیل دادم و زیاد هزینه کرد که این از توان من خارجه :D

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
من هم با نظرت موافقم اما وقتی چنین سایت هایی هستند دیگه زیاد نمیشه خود نمایی کرد ! مگه اینکه یه تیم خیلی قوی تشکیل دادم و زیاد هزینه کرد که این از توان من خارجه :D

ببحشید من قصدم فقط اشتراک گذاری تجربه هست :

درمورد بخش آبی، با این طرز فکر به نتیجه ای نمی رسید، آیا وقتی یه رستوران وجود داره، رستوران با کیفیت بالاتر نمی تونه کاری انجام بده؟ آیا نباید رستوران دیگه ای بوجود بیاد؟ جوابش با خود شما، فقط یه چیز میگم : من بعنوان کسی که کلی دانلود دارم خصوصا فیلم های آموزشی که هر چی هم تو زمینه ای تخصص داشته باشم بازم تجربه دیگران رو هم میبینم، میگم که هیچ سایت خوبی تو ایران ندیدم، سه سوته پاک می کنن، بی احترامی خصوصا وطن دانلود به همین دلیل کلی از کاربراش رو از دست داد، گاهی تاپیک های انجمن رو میخوندم ولی عضو نبودم یه بار کلا همرو بن کرده بود، کلا غرور زیادی داشت، یا دانلود کردم یه مجموعه رو، 38 گیگ دانلود کردم، فایلها رو پاک کرد، منو چند نفر دیگه کامنت زدن که پاک شده نصفه دانلود کردیم ولی هیچ توجهی نبود.

در مورد بخش قرمز، با زیر سه تومن شروع نکنید، جز شکست نصیبتون نمیشه، بعدم یه تاپیک داخل بازارچه،برعکس شما فک میکنم نرم افزارهای زیر 50 مگ همه جا هست و اون فیلمه که نیست و البرز دانلود نشون داد که گرچه سایت های بزرگ هستند میشه سریع رشد کرد، بازی هم سرعت رشد بالایی داره اینو سیب دانلود ثابت کرد، بهتره نویسنده بیشتر باشه تا اگه نتونستید پست بدید، اونا ارسال کنن، هر کی تو بخشی که تخصص داره، ببینید یه توصیه میکنم بهتون اگه روزی 24 تا پست با فاصله 1 ساعت بزنید و پاک نشه و محتوای هر کدوم خیلی بالا باشه، قالب هم اگه خودتون طراح نیستید بدید یه نفر دیگه انجام بده، تبلیغ پاپ آپ هم بزارید تا جا بیفتید، بعد از سه چهار ماه صد در صد قول میدم پول پارو کنید و این پول رو اگه قرض هم گرفته باشید با درآمد ماه سوم - چهارم میشه اوکی کرد.

البته چیزهای دیگه ای هم هست که از حوصله شما خارجه، ببخشید طولانی شد، قصد توهین یا مسخره کردن نداشتم، هدف فقط اشتراک گذاری تجربه بود.

به هر حال موفق باشید.

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
، به ارائه خدمات طراحی سایت حرفه ای و بهینه سازی سایت (سئو) همراه با کارهای گرافیکی با بالاترین کیفیت ممکن به مشتریان خود، افتخار می کند. عطش ما برای طراحی وب سایت های مدرن، فوق العاده و متناسب با نیاز مشتری وصف ناپذیر است. تیم مجرب و حرفه ای دیاوب برای خدمات طراحی سایت و بهینه سازی وب سایت، کاملا آموزش دیده و متخصص می باشد.
در زمینه های:

1. مشاوره، طراحی و تولید انواع سایتهای اینترنتی بصورت کاملا داینامیک
2. مشاوره، طراحی و پیاده سازی پورتالهای درون سازمانی ( Intranet )
3. بالا بردن رتبه سایت در موتور جستجو های معروف از قبیل google و yahoo و …
4. ارائه راه حل های جامع شبکه شامل تحلیل نیازها و امکان سنجی پروژه، طراحی و پیاده سازی شبکه،
5. پشتیبانی و نگهداری
6. و خدمات تکمیلی دیگری نظیر فیلمبرداری صنعتی، عکاسی وکلیه امور طراحی گرافیک و چاپ …

دنیای اینترنت هر روز رو به رشد است ، ما برای کمک به شما به طور مداوم و پیوسته در حال یادگیری دانش به روز و جدید دنیا هستیم ، تا از طریق آن بتوانیم ابزار جدیدی برای رشد و پیشرفت کسب و کار شما در اختیارتان قرار دهیم.

09154041054

Last edited:
بالا