• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر خواهی در مورد خرید ایفون بدون جعبه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
با سلام خدمت همه ی دوستان

امروز یک ایفون مدل 4s .16Gدیدم که بسیار تمیز بود ولی جعبه نداشت . و صاحب گوشی می گفت از تهران اورده و 4ماه هستش که با خط ایرانسل استفاده می کنه و هیچ مشکلی نداشته .

قیمت هم می گفت 1 تومن . نمی دونم بخرمش بعدا واسم مشکلی پیش میاد یا نه .

در ضمن شارژر هم می گفت خراب هستش . کسی از قیمت شارژرش هم اطلاع داشت تو تاپیک اعلام کنه

و اینکه از کجا باید فهمید پارت نامبر کجاست و اصلی هستش یا نه . چون این اولین ایفونی هستش که می خوام بخرم اطلاع زیادی ندارم از ایفون

اگه دوستان با نظراتشون کمکم کنن ممنون میشم .

با تشکر

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
اگه کسیه که در دسترسته و بهش اطمینان داری ازش بگیر در غیر اینصورت اگه جنس دزدی از اب در اومد فردا واست دردسر خالیه

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوست عزیز واسه پارت نامبر از قسمت ستینگ ابوت میتونی پارت نامبرشو ببینی!شارژر اصلی هم اگر اشتباه نکنم ۷۰پولشه!اما مسئله مهم کارتن نداره!اگر طرفت مطمعنه و فاکتور خریدشو داره ازش بخر در غیر اینصورت ۱ریال هم ارزشی نداره!اساتید و استارتر محترم ببخشید جسارت کردم

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
ممنون از راهنمایی این طرف میگه ضمانته کتبی میده که هیچ مشکلی پیش نیاد . ولی الان نمیشه به چک ی روزه اعتماد کرد ... این که جای خود دارد
راهی نیست که فهمید گوشی دزدی هستش یا نه ؟

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
ممنون از راهنماییاین طرف میگه ضمانته کتبی میده که هیچ مشکلی پیش نیاد . ولی الان نمیشه به چک ی روزه اعتماد کرد ... این که جای خود دارد
راهی نیست که فهمید گوشی دزدی هستش یا نه ؟

برادر دنبال دردسر نرو ، ممکنه یه نفر دیگه گوشی مورد دار رو به ایشون فروخته باشه و خودش هم ندونه گوشی مشکل داره ، روی همین حساب خیلی راحت میگه بهت دست نوشته میدم ....

البته اینا همه حدس به حساب میاد ولی عقل حکم میکنه دنبال جنس بو دار نری ....

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
برادر دنبال دردسر نرو ، ممکنه یه نفر دیگه گوشی مورد دار رو به ایشون فروخته باشه و خودش هم ندونه گوشی مشکل داره ، روی همین حساب خیلی راحت میگه بهت دست نوشته میدم ....

البته اینا همه حدس به حساب میاد ولی عقل حکم میکنه دنبال جنس بو دار نری ....
ممنون داداش بابت راهنماییت . من با شما موافقم ولی قیمتش ادمو وسوسه می کنه :D

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
سلام

سریال نامبرش رو بنویسید و تو کلانتری جایی یه استعلام سرقت بگیرین. چون کسایی که گوشیشون دزدیده میشه سریال نامبرش رو میدن و در صورت اتصال به هر اپراتوری سریع مکان طرف لو میره و خراب میشن سرش. البته نمیدونم میشه استعلام گرفت یا نه. با آشنا که حتما میشه! دست نوشته ام به درد نمیخوره چون اگه خدایی نکرده سرقتی باشه و شما با هزار بدبختی هم ثابت کنید شما ندزدیدین و خریدینش گوشی و ازتون میگیرند و به صاحبش برمیگردونن و شما میمونین و دست نوشته و دنبال طرف دویدن!

موفق باشید

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
از طرف یه ضمانت کتبی بگیر 2 تا شاهدم پای معامله امضا کنن... هیچ مشکلی پیش نمیاد. تو برگه هم بنویسین جعبه گوشی گم شده...

saasn

Registered User
لایک‌ها
216
اگه نمیشناسی

نخر دادا

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
سلام

سریال نامبرش رو بنویسید و تو کلانتری جایی یه استعلام سرقت بگیرین. چون کسایی که گوشیشون دزدیده میشه سریال نامبرش رو میدن و در صورت اتصال به هر اپراتوری سریع مکان طرف لو میره و خراب میشن سرش. البته نمیدونم میشه استعلام گرفت یا نه. با آشنا که حتما میشه! دست نوشته ام به درد نمیخوره چون اگه خدایی نکرده سرقتی باشه و شما با هزار بدبختی هم ثابت کنید شما ندزدیدین و خریدینش گوشی و ازتون میگیرند و به صاحبش برمیگردونن و شما میمونین و دست نوشته و دنبال طرف دویدن!

موفق باشید
ممنون داداش . این طرف که گوشی رو داشت . خودش نمی دونست دزدی هستش یا نه . ولی می گفت از کسی که خریدم گفته اگه با ایرانسل استفاده کنیش هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی همراه اول چرا:D دوستان اگر در این ضمینه اطلاعی دارن ممنون میشم راهنماییم کنن

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود دوست گرامی ، از قدیم گفتن ، سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن. توصیه ی منم به شما اینه که دنبال چیزی که حتی 0.1% هم احتمال داره دردسر داشته باشه نرو. ممکنه دزدی نباشه ، ولی اگه 0.1% احتمال داشته باشه که دزدی باشه ، جدای دردسر و مشکلاتی قانونیی که میتونه ایجاد کنه ، وجدانتون اجازه میده که گوشیی که برای یه بنده خدایی بوده ، و یه حرومزاده دزدیتش ، و به یه نحوی به کسایی که از این جریانات خبر ندارن و مشکلات گوشی بی جعبه رو نمیدونن انداخته رو دستتون بگیرین؟ خود من به شخصه ، قبل از اینکه به مشکلات قانونیش نگاه کنم ، به حال اون شخصی که احتمال داره گوشی ازش دزدیده شده باشه فکر میکنم ، و خودمو میزارم جای اون. پیروز و سربلند باشید ;)

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
برخورد عقل و وجدان :lol:

از طرف یه ضمانت کتبی بگیر 2 تا شاهدم پای معامله امضا کنن... هیچ مشکلی پیش نمیاد. تو برگه هم بنویسین جعبه گوشی گم شده...
درود دوست گرامی ، از قدیم گفتن ، سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن. توصیه ی منم به شما اینه که دنبال چیزی که حتی 0.1% هم احتمال داره دردسر داشته باشه نرو. ممکنه دزدی نباشه ، ولی اگه 0.1% احتمال داشته باشه که دزدی باشه ، جدای دردسر و مشکلاتی قانونیی که میتونه ایجاد کنه ، وجدانتون اجازه میده که گوشیی که برای یه بنده خدایی بوده ، و یه حرومزاده دزدیتش ، و به یه نحوی به کسایی که از این جریانات خبر ندارن و مشکلات گوشی بی جعبه رو نمیدونن انداخته رو دستتون بگیرین؟ خود من به شخصه ، قبل از اینکه به مشکلات قانونیش نگاه کنم ، به حال اون شخصی که احتمال داره گوشی ازش دزدیده شده باشه فکر میکنم ، و خودمو میزارم جای اون. پیروز و سربلند باشید ;)

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119
خوب خودش جواب سوالت رو داد دیگه با ایرانسل استفاده کنیش هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی همراه اول چرا این در مورد گوشی دزدی صدق میکنه :D

wizard_ltreye

Registered User
لایک‌ها
2
شما می دونی اصلا چیکار کن .یک فیلم بگیر وقتی داری معامله می کنی توش هم با طرف حرف بزن که اگر فردا دزدی بود من پول دادم ازت خریدم .اینجوری دیگه هر چی بشه حداقل می تونی ثابت کنی خریدی
از همه اینا به کنار اول بش بگو بیا بریم کلانتری ببینیم چی می گن امد که میری می گی می خوام اینو بخرم نمی دونم دزدی یا نه اگه نیومد بگو خداحافظ به پدر سلام برسون

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
شما می دونی اصلا چیکار کن .یک فیلم بگیر وقتی داری معامله می کنی توش هم با طرف حرف بزن که اگر فردا دزدی بود من پول دادم ازت خریدم .اینجوری دیگه هر چی بشه حداقل می تونی ثابت کنی خریدی
از همه اینا به کنار اول بش بگو بیا بریم کلانتری ببینیم چی می گن امد که میری می گی می خوام اینو بخرم نمی دونم دزدی یا نه اگه نیومد بگو خداحافظ به پدر سلام برسون

دادا قاضی این فیلم رو ببینه اول از همه خود خریدار رو خفت میکنه که چرا اصلاً گوشی بدون کارتن خریدی ! یه وقت دیدی اتهام مال خری هم زدن :lol:

ولی گذشته از شوخی ، وقتی خود فروشنده میگه مطمئن نیستم گوشی مورد داره یا نه دیگه ....

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دادا قاضی این فیلم رو ببینه اول از همه خود خریدار رو خفت میکنه که چرا اصلاً گوشی بدون کارتن خریدی ! یه وقت دیدی اتهام مال خری هم زدن :lol:

ولی گذشته از شوخی ، وقتی خود فروشنده میگه مطمئن نیستم گوشی مورد داره یا نه دیگه ....

دادا اگه دقیق میدونستم مورد نداره که یک راست می خریدمش. و چون دیدم ایفون بی کارتون زیاد معامله میشه تاپیک زدم. وگرنه اگه گوشی دیگه ای بود عمرا فکرشم نمیکردم
اخرین سوالم هم از بچه های گل پی تی اینه که . بلفرض که گوشی دزدی باشه با سیم ایرانسل براش مشکل پیش میاد یا نه ؟

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
دادا اگه دقیق میدونستم مورد نداره که یک راست می خریدمش

در هر حال پس فردا اگه موردی پیش بیاد قانون میگرده دنبال یه نفر که به عنوان مقصر معرفی کنه ، اولین کسی هم که پاش گیره خود شما هستید بعدش کسی که ازش خریدید ....

چیز دیگه ای هم که هست اینه که فروش این گوشی سخته ، شما خودتون بعداً واسه فروش به مشکل بر میخورید ....

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
برخورد عقل و وجدان :lol:
نه والا مهرداد شهریار درست میگه از نظر ه وجدانی درست نیست ولی خوب این دوستمون نخره یکی دیگه میخره از طرف... و اینم در نظر داشته باشین همیشه ماجرا اون جوری که ما فکر میکنیم نیست شاید بنده خدا جنسش واقعا" مشکلی نداره... و اصولا" اینکه من میگم همه خوب ان مگه اینکه بر خلافش ثابت بشه... :دی
اونم که من گفتم دو تا شاهد و دست خط و مشخصات ه کامل.. از نظر ه علم حقوق گفتم... که فردا روز تو هر دادگاهی پیش ه هر قاضی ای هم بری خدای ناکرده پای تو گیر نیست دیگه...

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
نه والا مهرداد شهریار درست میگه از نظر ه وجدانی درست نیست ولی خوب این دوستمون نخره یکی دیگه میخره از طرف... و اینم در نظر داشته باشین همیشه ماجرا اون جوری که ما فکر میکنیم نیست شاید بنده خدا جنسش واقعا" مشکلی نداره... و اصولا" اینکه من میگم همه خوب ان مگه اینکه بر خلافش ثابت بشه... :دی
اونم که من گفتم دو تا شاهد و دست خط و مشخصات ه کامل.. از نظر ه علم حقوق گفتم... که فردا روز تو هر دادگاهی پیش ه هر قاضی ای هم بری خدای ناکرده پای تو گیر نیست دیگه...
ممنون دادا . حالا که اسم دادگاه رو بردی ترس بر وسوسه غالب شد . :D 400 دیگه میزارم روش با جعبه میگیرم.
با تشکر از همه ی دوستان ختم تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا