• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر خواهی در مورد محتوای این سایت

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به همه
دوستان این سایت منه www.parsisite.ir
6 ماهه دارم شبانه روز روش زحمت می کشم ، تمام مطالب اختصاصی هست، تمام مطالب ترجمه اختصاصی دارن کلا محتوا اختصاصی هست دوست دارم نظر شما رو در خصوص سایت و محتواش بدونم به چه صورت هست و هر چیزی که ممکنه به بهتر شدنش کمک کنه بگید خیلی میتونه کمک کنه ممنون
یه سوال دیگه الان سایت من تو سایت پیوند ها لینک شده همون سایتی که وقتی صفحه ای فیلتر باشه باز میشه ایا این خوبه و میتونه تاثیر گذار باشه؟

Last edited:

micropinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
بعد 6 ماه زحمت شبانه روزی بازدیدات خیلی کمه.
محتوات خوبه.
تو پیوندها چون لینک مستقیم نمیزاره فقط برای بازدید بیشتر خوبه.
تو گوگل تفاوت زیادی برای آدرس سایتت با www و بدون www گذاشته که باید ببینی چرا.

desiner8

Registered User
لایک‌ها
29
ببینم بعد از شیش ماه رنک پیدا نکردی؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
سایت خوبی است امیدوارم شانس پیشرفت مد نظر خودتون رو بدست بیارید
پیشنهاد می کنم سایت رو از پیوند ها حذف کنید
مطالب شما برای هر پست کم هست سعی کنید حداقل 1000 کلمه و حداکثر 3000 کلمه برای 20 پست منتخب و اول خودتون مطلب بنویسید
پیشنهاد می کنم با توجه به محتوی پویا حتما از "Supplementary Data" یا "محتوای حمایتی" برای هر پستتون استفاده کنید کلید طلایی موفقیت در نتایج جستجو این روزها در گوگل همین است محتوای حمایتی شامل مطالب اضافی یا مطالب مرتبط با زنجیره وابستگی کمتر به محتوای اصلی است یعنی در انتهای مطلب اصلی از محتوای دیگه نیز که ممکنه به فهم بهتر مطلب کم کنه بهره ببرید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سایت عالی هست با تشکر . با پشتکار ادامه بدید .

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
بعد 6 ماه زحمت شبانه روزی بازدیدات خیلی کمه.
محتوات خوبه.
تو پیوندها چون لینک مستقیم نمیزاره فقط برای بازدید بیشتر خوبه.
تو گوگل تفاوت زیادی برای آدرس سایتت با www و بدون www گذاشته که باید ببینی چرا.
همیشه مطالبی که عمومی نیست و برای هرکسی کاربردی نداره به همین صورت هست چون سایت تخصصی هست و به درد همه نمیخوره من تو این 6 ماه با توجه به رقیبای بزرگی که هرکدوم سابقشون بالای 6-7 سال هست تازه تو کلمات کلیدی مشترکمون رسیدم به رتبه 15 ولی تو خیلی از کلمات کلیدی دیگه رتبه 1 هستم
الان مشکلش کجاست چون من هم سایت رو با www و هم بدون www به گوگل معرفی کردم

ببینم بعد از شیش ماه رنک پیدا نکردی؟
من تقریبا 6-7 ماه هست سایت رو اوکی کردم و اپدیت رنک موقعی صورت گرفت که گوگل تقریبا بعد از 8-9 ماه اپدیت کرد و اون موقع تازه 2-3 ماه گذاشته بود و رنکم شد 1 ولی الان به خیلی از خیلی سایتای معروف لینک شدم که همه رنکشون روی 3 تا 5 هست، محتوای سایت رو الان حرفه ای تر منتشر میکنم ، سایت رو تفکیکش کردم نیمدونم تا اپریت بعدی رنکم چند میشه

درود
سایت خوبی است امیدوارم شانس پیشرفت مد نظر خودتون رو بدست بیارید
پیشنهاد می کنم سایت رو از پیوند ها حذف کنید
مطالب شما برای هر پست کم هست سعی کنید حداقل 1000 کلمه و حداکثر 3000 کلمه برای 20 پست منتخب و اول خودتون مطلب بنویسید
پیشنهاد می کنم با توجه به محتوی پویا حتما از "Supplementary Data" یا "محتوای حمایتی" برای هر پستتون استفاده کنید کلید طلایی موفقیت در نتایج جستجو این روزها در گوگل همین است محتوای حمایتی شامل مطالب اضافی یا مطالب مرتبط با زنجیره وابستگی کمتر به محتوای اصلی است یعنی در انتهای مطلب اصلی از محتوای دیگه نیز که ممکنه به فهم بهتر مطلب کم کنه بهره ببرید
ممنون از توضیحاتتون سوال اول چرا از پیوندها حذفش کنم؟ چون ازش دارم ورودی میگیرم سایتش الکساش 9 هست و فکر کنم لینک شدن بهش سخت باشه
من برای مطالب نمیتونم این تعداد کلمات بزارم چون تمام مطالب اختصاصی و فقط میتونم تا همین حد توضیح بدم ولی الان کاری که اومدم کردم اینه من قبلا آموزشای ویدئویی میذاشتم ولی به تازگی اومدم از منابع حارجی اموزشاشو برمیدارم میدم مترجم و واسم ترجمه میکنه اون مطالب یالای چندین هزار کلمه هستن پیش خودم فکر کردم گفتم بهتره این محتوارو مستقیم بزارم روی سایت و در انتها هم لینک PDF مطلب رو هم بزارم اینجوری هم مطالب پر مغز تر نشون داده میشن ، هم تعداد کلمات استفاده شده در پست زیادن و هم کاربر رو برای مدت زیاد ، مدتی که صرف خودنه مقاله میشه تو سایت نگه میداره و نرخ بانس رو بهتر میکنه برام
اگر امکانش هست میشه در خصوص پستهای حمایتی بیشتر توضیح بدید که باید چیکار کنم؟
ممنون از دقت شما و همه دوستان

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
ایا بنظرتون اگه دانلود رو محدود کنم فقط به ای پی ایران خوبه؟ ایا تاثیری داره؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
گاهی در نوشته شما پاره ای از اصطلاحات و یا مفاهیم نیازهست بیشتر توضیح داده بشه و یا خواننده اشتیاق داره تا بیشتر در مورد قسمتی و یا کلید واره ای از نوشته اطلاعات مکملی بدست بیاره در اینصورت " پست حمایتی " می تونه به این امر کمک فراوانی بکنه و یا اطلاعات مختصر و مفیدی در این باره به خواننده مطلب بده این امر می تونه به خواننده مطلب یا پست شما در شناسایی و درک بهتر محتوا و یا گوشه ای از محتوا کمک کنه و این از چشم گوگل دور نمی مونه ! و امتیاز لازم رو به شما میده

micropinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
در مورد این قسمت توضیح میدید
توی گوگل باید یکیش رو تعریف می کردید نه هر دو ، و در فایل httaccess یا روش دیگری کاری می کردید که مثلا اگر بدون www آدرس شما رو زدن ریدایرکت می کرد روی با www یا برعکس ، باید یکی فقط براش تعریف می کردید و رو همون یکی هم ریدایرکت می کردید ، الان سایت شما توی گوگل بدون www حدود 3000 تا مطلب میاره ولی با www فقط 7 تا !

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون ولی من تقریبا یک سال با یه محتوای دیگه کارمیکردم که ربطی نداشت به محتوای الانم گفتم محتوایی رو کار کنم که توش تخصص دارم والانم خیلی راضی هستم و پشیمون گه چرا از همون اول روی این محتوا کار نکردم، من به دلیل اینکه اون محتوا اصلا به این محتوا ربط نداشت و در جستجوهایی که میشد که روزانه بالای 1000 ورودی از گوگل داشتم وقتی کاربر میومد به سایت و میدید اون مطلب وجود نداره و ریدایرکت میشه به صفحه اصلی خیلی بد بود پس مجبور شدم تمام ایندکسای مربوط به اون محتوارو پاک کنم تا دیگه در نتایج ظاهر نشن www برای اون محتوا بود واگر توجه میکردید میدید اون محتوایی که 7 تا بود الان شده 4 تا هیچ ربطی به موضوع سایت من نداره و دامینی که بدون www هست و نزدیک به 3000 تا ایندکس داره مرتب هست با سایت من

بالا