بعد 6 ماه زحمت شبانه روزی بازدیدات خیلی کمه.
محتوات خوبه.
تو پیوندها چون لینک مستقیم نمیزاره فقط برای بازدید بیشتر خوبه.
تو گوگل تفاوت زیادی برای آدرس سایتت با www و بدون www گذاشته که باید ببینی چرا.
همیشه مطالبی که عمومی نیست و برای هرکسی کاربردی نداره به همین صورت هست چون سایت تخصصی هست و به درد همه نمیخوره من تو این 6 ماه با توجه به رقیبای بزرگی که هرکدوم سابقشون بالای 6-7 سال هست تازه تو کلمات کلیدی مشترکمون رسیدم به رتبه 15 ولی تو خیلی از کلمات کلیدی دیگه رتبه 1 هستم
الان مشکلش کجاست چون من هم سایت رو با www و هم بدون www به گوگل معرفی کردم
ببینم بعد از شیش ماه رنک پیدا نکردی؟
من تقریبا 6-7 ماه هست سایت رو اوکی کردم و اپدیت رنک موقعی صورت گرفت که گوگل تقریبا بعد از 8-9 ماه اپدیت کرد و اون موقع تازه 2-3 ماه گذاشته بود و رنکم شد 1 ولی الان به خیلی از خیلی سایتای معروف لینک شدم که همه رنکشون روی 3 تا 5 هست، محتوای سایت رو الان حرفه ای تر منتشر میکنم ، سایت رو تفکیکش کردم نیمدونم تا اپریت بعدی رنکم چند میشه
درود
سایت خوبی است امیدوارم شانس پیشرفت مد نظر خودتون رو بدست بیارید
پیشنهاد می کنم سایت رو از پیوند ها حذف کنید
مطالب شما برای هر پست کم هست سعی کنید حداقل 1000 کلمه و حداکثر 3000 کلمه برای 20 پست منتخب و اول خودتون مطلب بنویسید
پیشنهاد می کنم با توجه به محتوی پویا حتما از "Supplementary Data" یا "محتوای حمایتی" برای هر پستتون استفاده کنید کلید طلایی موفقیت در نتایج جستجو این روزها در گوگل همین است محتوای حمایتی شامل مطالب اضافی یا مطالب مرتبط با زنجیره وابستگی کمتر به محتوای اصلی است یعنی در انتهای مطلب اصلی از محتوای دیگه نیز که ممکنه به فهم بهتر مطلب کم کنه بهره ببرید
ممنون از توضیحاتتون سوال اول چرا از پیوندها حذفش کنم؟ چون ازش دارم ورودی میگیرم سایتش الکساش 9 هست و فکر کنم لینک شدن بهش سخت باشه
من برای مطالب نمیتونم این تعداد کلمات بزارم چون تمام مطالب اختصاصی و فقط میتونم تا همین حد توضیح بدم ولی الان کاری که اومدم کردم اینه من قبلا آموزشای ویدئویی میذاشتم ولی به تازگی اومدم از منابع حارجی اموزشاشو برمیدارم میدم مترجم و واسم ترجمه میکنه اون مطالب یالای چندین هزار کلمه هستن پیش خودم فکر کردم گفتم بهتره این محتوارو مستقیم بزارم روی سایت و در انتها هم لینک PDF مطلب رو هم بزارم اینجوری هم مطالب پر مغز تر نشون داده میشن ، هم تعداد کلمات استفاده شده در پست زیادن و هم کاربر رو برای مدت زیاد ، مدتی که صرف خودنه مقاله میشه تو سایت نگه میداره و نرخ بانس رو بهتر میکنه برام
اگر امکانش هست میشه در خصوص پستهای حمایتی بیشتر توضیح بدید که باید چیکار کنم؟
ممنون از دقت شما و همه دوستان