• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجي درباره نوكيا 6260

yasmah2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من الآن گوشيم نوكيا ن گيج هست و مي خوام 6260 بگيرم لطفا كساني كه 6260 دارن بگن چه جور گوشي ؟ راضي ان ؟ كيفيت دوربينش چه جوريه ؟ و به غير از اين تا حدود 270-80 گوشي چي معرفي مي كنين ؟ :wacko:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من فقط يه نصيخت دوستانه بهت ميكنم كه سراغ اين 6260 نرو :happy: جان من اينهمه گوشي باحال :D

yasmah2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي تونم دليلتو بدونم ؟ به خاطر ظاهرش مي گي يا به خاطر كاركردش ؟؟؟؟؟ چه گوشي رو معرفي مي كني ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من به خاطر ظاهرش ميگم ولي شنيده ها ( فكر كنم xplod عزيز يه تاپيكي باز كرده بود كه توي اون به نقل از جائي گفته بود كه اين گوشي شكست تجاري داشته ) حاكي از آنست كه گوشي جالبي از كار درنيامده :rolleyes: پيشنهاد من به شما :

اگه پول زياد داري و مي خواي يه اسمارت فون داشته باشي : 6630

اگه پولت كمتره و مي خواي يه اسمارت فون داشته باشي ولي پخش استريو ... برات مهم نيست : 7610

اگه اسمارت فون بودن برات مهم نيست : 6230

اگه اسمارت فون برات مهمه ولي پولت زياد نيست : 6600

موفق باشي ;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
cesoot جان، مقایسه خیلی جالبی بود. :)

626007gn.jpg

در مورد 6260 هم با این که طراحی جالبی داره ولی فقط توی عکسا قشنگه. در واقع خیلی بزرگ تر از اون چیزیه که به نظر میاد. فضای خالی زیادی پایین صفحه کلیدشه. یه ایراد اساسی ای که میشه بهش گرفت نداشتن صفحه نمایش خارجیه که برای یه گوشی Clamshel واقعا حیاتیه. بدون اون شما مجبور گوشی رو اول باز کنی و بعد تصمیم بگیری که جواب بدی یا نه. البته میشه صفحه نمایش رو چرخوند و همیشه در حالت باز قرارش داد که مسلما کار منطقی ای نیست. از لحاظ سخت افزاری هم چیزی در حد 6600 ـه.
در مجموع زیاد گوشی موفقی نبوده و نخواهد بود.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
XPLOD عزيز من اين چيزا رو اينجا از خود شما ياد گرفتم مي تونم به جرات بگم 30 درصد مطالعه خودم 70 درصد از دانش شما عزيز و ساير دوستان :)

yasmah2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي ولي اين گوشيايي كه گفتي رو من خوشم نمياد متاسفانه درسته كه كارايي مهمه ولي قيافه گوشي رو من تاشو دوست دارم در زمينه تاشو 7200 چطوره ؟ چيز ديگه اي مي توني معرفي كني ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
7200 اصلا گوشي خوبي از كار درنيومده :wacko: در مورد تاشو بودن متاسفانه من چون اصلا از گوشيهاي تاشو خوشم نمياد تخصصي ندارم ;)

ولي خب بهترين روش اينه اول برو تو اين سايت حسابي تو ماركها ومدلها گشتي بزن و مشخصاتو بخون وهمچنين قيافه ظاهري بعدش چند تائي رو انتخاب كن بعد از اون برو پاساژ علا’الدين از نزديك هم گوشي ها رو ببين چون نزديك يه چيز ديگست بعدش باز بيا اينجا يه مشورتي بكن بعد برو بسلامت :lol:
اينم آدرس :
http://www.gsmarena.com/
موفق باشيد

hejazi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

بهترين گوشي كه واقعا بعنوان موبايل داشتم از لحاظ آنتن دهي و عمر باطري و ... 3100 نوكيا بوده كه هنوز هم دارم.
مدتي پيش بدون تحقيق كافي 6260 هم خريدم كمي بعد پشيمون شدم كه اي كاش 6630 و يا 3230 و يا 6670 ويا 7610ميخريدم دو سه روز تعطيلاتو كلي توي انجمن هاي مختلف گشتم و سايت هاي زيادي در مورد موبايل ديدم . ولي الان قانع شدم كه انصافا خريد خوبي بود به چند دليل :
قيمتش با 6600 كمي اختلاف دارد ولي خيلي بهتر است .
قيمتش با 3230 و يا 6630 خيلي اختلاف دارد .
موبايل هاي خيلي بهتر خواهند آمد و اينها ارزش پول زياد دادن ندارند.
هر آن چيزي كه در موبايل هاي گرانتر است كم و زياد در 6260 وجود دارد.
اگر بهش عادت كنيد از صفحه تاشو آن بسيار خوشتان خواهد آمد .
تا حالا يكبار هم هنگ نكرده و كلي برنامه بدون هيچ مشكلي نصب كردم.
گارانتي خوبي دارد روي كارت كه نوشته مادام العمر!
اينفرارد دارد كه روي 6630 و 3230 نيست كه انصافا قابليت خوبي است.

yasmah2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي , بعد توي 6260 اولا قيمتش توي رنگ مشكي با نقره اي فرق مي كنه يا نه ؟ چه قدر ؟ و براي فيلم گرفتن يا عكس بايد حتما مانيتورش رو چرخوند يا نه ؟

asg_mir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hejazi12 :
با سلام

بهترين گوشي كه واقعا بعنوان موبايل داشتم از لحاظ آنتن دهي و عمر باطري و ... 3100 نوكيا بوده كه هنوز هم دارم.
مدتي پيش بدون تحقيق كافي 6260 هم خريدم كمي بعد پشيمون شدم كه اي كاش 6630 و يا 3230 و يا 6670 ويا 7610ميخريدم دو سه روز تعطيلاتو كلي توي انجمن هاي مختلف گشتم و سايت هاي زيادي در مورد موبايل ديدم . ولي الان قانع شدم كه انصافا خريد خوبي بود به چند دليل :
قيمتش با 6600 كمي اختلاف دارد ولي خيلي بهتر است .
قيمتش با 3230 و يا 6630 خيلي اختلاف دارد .
موبايل هاي خيلي بهتر خواهند آمد و اينها ارزش پول زياد دادن ندارند.
هر آن چيزي كه در موبايل هاي گرانتر است كم و زياد در 6260 وجود دارد.
اگر بهش عادت كنيد از صفحه تاشو آن بسيار خوشتان خواهد آمد .
تا حالا يكبار هم هنگ نكرده و كلي برنامه بدون هيچ مشكلي نصب كردم.
گارانتي خوبي دارد روي كارت كه نوشته مادام العمر!
اينفرارد دارد كه روي 6630 و 3230 نيست كه انصافا قابليت خوبي است.

:( :( :( :( :( :( :(
سلام
يك سوال
چطور ميشود هنگام ضبط صدا يا فيلم برداري درب گوشي6260 رابست و به فيلمبرداري ادامه داد؟؟
ممنون
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

hejazi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از asg_mir :
:( :( :( :( :( :( :(
سلام
يك سوال
چطور ميشود هنگام ضبط صدا يا فيلم برداري درب گوشي6260 رابست و به فيلمبرداري ادامه داد؟؟
ممنون
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

با سلام

2 سوال فتیله پیچ کردی :)
راستشو بخوای از لحاظ مقایسه قیمتی با موارد مشابه خوبه البته این نوشته من مال وقتی بود که تازه 20 روز از خرید
این گوشی می گذشت و به ماه نکشید که ............واقعا که تحملش سخته و حالا من موندم و 3100 قدیمی خودم .
جدای از هم مزایا و معایب 2 مورد 6260 برایم سخت بود
1 - صفحه کلید
2 - موقع صحبت کدام قسمتشو باید گرفت

سوال دیگه ای نبود ؟

بالا