• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجي در مورد ايجاد يك رفرنس براي اين بخش

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

به نظر بنده حقير اگه يه تا پيكي مثل اين در اين قسمت داشته باشيم كه تمام برنامه ها و مسائل اين تاپيك را به صورت مختصر داشته باشيم خيلي خوبه حالا هر كس هر نظري داره بياد بگه :)

هر كس هم نظر ديگه اي داره مطرح كنه شايد بهتر از نظر من باشه :D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پیشنهاد خیلی خوبیه، واقعن یه همچین چیزی نیاز داریم. مخصوصن در مورد بعضی موارد مثل معرفی گوشی ها و تاپیک Win CE. الان یه مدته پراکندگی مطالب زیاد شده و جمع و جور کردنش یاری تمام دوستان رو می طلبه.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم بايد نظرم رو بگم ؟؟؟؟؟ :D
بله من هم موافقم...اينجا چند تا sticky كم داره.... البته چون تنوع و تكثر زياده خيلي قر و قاطي ميشه... مثلا يك sticky هست كه عطا زده براي نرم افزار ..ولي خوب نميشه كه همه داخل اون رو بگردن.. مثلا اميد براي نرم افزار win ce تاپيك زد.. ديگه symbian ها اصلا توش نگشتند... ويندوزي ها هم ميدونستن كجا برن... البته بحث هاي متفرقه هم توش شد كه اصلا هيچ ربطي به نرم افزار نداشت... از طرفي بخش بخش كردن باعث عدم رونق فروم ميشه و هر كي ميره قسمت خودش و بقيه مطالب رو نميخونه... دليل اينكه قسمت موبايل اينقدر شلوغه هم همينه :D چون همه راجع به همه چيز حرف ميزنن.. در هر حال اگه شما از حرفهاي من نتيجه اي گرفتين بگين من خودم هم بدونم :wacko: :blink: !!!

:lol:

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بقيه هم بياييد نظر بديد تا به يك نتيجه اي برسيم

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من هم موافقم
ولي کار فوق العاده سختيه

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mori :
من هم موافقم
ولي کار فوق العاده سختيه
اگه يه كم سختيش را تحمل كنيم نتيجه خوبي مي گيريم

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بقيه هم اگه لطف بكنند يه نظري در اين مورد بفرمايند

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من به خاطر اميد يك بار ديگه نظر ميدم...

من ميگم يك post كه lock شده درست كنيم و ليست تمام نرم افزار هايي كه معرفي شده و تمام مباحث فني كه مطرح شده رو توش فهرست كنيم... من برگشتم به قديما ديدم چه مطالب آموزشي خوبي اونجا هست... و شايد برو بچ جديد اصلا اونها رو نديده باشن...

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
بسيار بسيار كار خوبي هستش بشرتي كه وقت خوبي براش گذاشته بشه تا كار كه انجام ميديم نتيجه خوبي بده

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
تاپیک مورد نظر توسط امید جان ایجاد شد و اولین قسمتش رو هم که مربوط به نرم افزار های WinCE بود خودشون زحمتش رو کشیدن.
چند تا قسمت دیگه ام هست که نیازه همچین کاری در موردش انجام بشه که اولیش تاپیک مشکلات و درخواست های نرم افزاری ـه و فکر می کنم مورد بعدیش هم می تونه دسته بندی اطلاعات مربوط به گوشی ها باشه.

هر نظر دیگه ای هم دارید بنویسید.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
اين كار رو مديران سخت افزار هم انجام دادن , كار بسيار بسيار خوبيه . همينطور كه مهدين جان فرمودند تاپيك بايد به صورت استيكي و قفل باشه .

بالا