• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجي مهم از فعالان وب ايران !!!

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
درود

راستش بنده خيلي وقت هست به فكر راه اندازي يك سرويس خريد بستي هستم ولي از نوع متفاوت!
با اينكه مجوز خيلي خيلي سخت هست ولي به هرحال يه جوري جور ميشه انشالله :D

ميخواستم قبل از اينكه واقعا تصميم به زدن اين سرويس بكنم يه نظر سنجي كامل انجام بدم!

2 تا دليل مهم براي عدم درامد زاييش مغزمو مشغول كرده!

1- اغلب درامد فروشكاه ها از سي دي هست كه شديدا گير ميدن به فروشكاه ها و اين باعث ميشه فروشكاه ها كم بشه

2- به احتمال زياد براي قانوني شدن فروشكاه هاي اينترنتي همه فروشكاه ها از وزارت بازركاني مجوز بكيرند كه خيلي سخت ميكنه كارو و سيل عظيمي فروشكاه از بين ميبره!

حالا ميخوام يه سرويس بستي مثل ايران ماركت بزنم ولي با امكاناتي بيشتر و كلا ايده اي تخصصي و ناب ! يه كار خيلي متفاوت كه بين 5-6 تا سرويس دهنده موجود در كشور بتونم حرفي براي كفتن داشته باشم براي جذب كاربر !

به نظر شما ارزش داره همجين سرويسي را تو اين شرايط اقتصادي فروشكاه هاي اينترنتي ايران راه اندازي كنم؟!

در صورت راه اندازي جه ايده تخصصي و امكانات يا هر جيزي كه بشه كاربر را جذب كرد ميتونيد بيشنهاد بديد ؟!
( به بهترين بيشنهاد كه واقعا سرويس مارو متفاوت كنه 1 سكه تقديم ميكنم )

هر بست و بحثي در اين تايبيك ازاده ! :D:D:D

ارادتمند

Last edited:

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
من فروشگاه ندارم اما این قوانینی که برای سایت های همچنینی می بینم
فکر کنم بهتره آدم بشینه یه وبلاگ بزنه توش شعر عاشفانه بنویسه :lol: بهتره

کلا غیر از فروشگاه الان طیف توی وب ایرانی خدمات برای سایت ها جواب میده و شامل این قانونا نیست

Last edited:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
سی دی فروش هارو بیخیال شو! برو سراغ فروشنده های دیگه ... یه سیستم واسه اونا لازمه.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
به نظر من تو این مملکت اصلا نمیشه حساب باز کرد که مثلا چی به چیه
شاید فردا آقایون اومدن و مثلا گفتن همه شاپها یا مجوز یا فیلتر
که در اینصورت خیلی از فروشگاها از کار میفتند و خیلی از سیستم های پستی هم تقریبا بدون کاربر میشن
یا مثلا اگه بخوان به فروش سی دی گیر بدن بیش از 50 درصد فروشگاهای اینترنتی باید بسته بشه که این تو درآمد سیستم های پستی فوق العاده تاثیر داره
سیستم پستی هم فکر کنم چون پست شاید ماهی یکی دو بار بیشتر بهشون پول نده برا اینکه جوابگوی یوزراش باشه تقریبا باید 10-20 ملیون سرمایه پشت دستش باشه
البته اگه بخواد در سطح ایران مارکت بشه
و در کل این طرح با توجه به آینده مبهم تجارت الکترونیک در ایران توجیحه اقتصادی نداره
حالا سکه منو بده :دی ترجیحا طرح قدیم :D

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
شمشاد جان آخرش میایی سر حرف خودم. راجی همون قضیه که الان داریم روش کار میکنیم ;)

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
اول این ک ها رو یکی بکنه گ...خیلی ضایعست:دی

seeker_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا دوستان همش منفی نگری میکنند
شما الان ببین سیستم رایرا هست چی هست ظرف 2 ماه مثل ایران مارکت افتاد رو زبون ها
کار جالبی هست ولی خب چون این شرکت ها زیاد هست باید اطمینان سازی کنید و تبلیغ گسترده
اونی هم که فروشگاه سی دی داره اگه آرشیو داره هیچ وقت استفاده از آرشیوش رو بیخیال نمیشه و اونی که بی خیال میشه اونی هست که کل آرشیوش 100 تا دیسک هم نمیشه

با تشکر (راه انداختی هوای ما رو دشته باش :دی)

aminnobakht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ششمادخان نظر کلی من اینه که شما به جای اینکه دنبال فیلم فروش ها و اینجور چیزها برید بتونید با ایجاد شرایط بیمه ای و اینجور چیزها برای فروش وسائلی که نیاز به این قضیه دارند انرژی بگذارید!
اگر نتونستم خوب منظورم رو برسونم شرمنده میتونیم با هم در بارش بحث کنیم!!

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
به نظم منم سی دی فروشی رو دیگه باید جمع کرد!
کم کم شرکت های داخلی هم دارن به سمت فروش اینترنتی رو میارن، مثلا همین موسسه ای که تا چند وقت پیش کار میکردم، کلی هزینه کرد که وارد بازار اینترنت بشه و ...
این رو هم در نظر بگیر که همه قصد فروش فیزیکی ندارن. این مورد هم داره کم کم جا میفته که بعضی ها خدمات میفروشن یا محصولاتشون دیتا هست! یعنی نیازی به پست ندارن و میخوان فقط بحث فروش رو بدن دست یه شرکتی یا حتی از خدمات بازاریابی اون سیستم برای فروش بیشترشون استفاده کنن.

در ضمن دقت کن بحث برنامه نویسی سیستم رو هم با یه جایی طرف حساب بشی که آخر عاقبتش نشه نودکلیک!
دنبال کار ارزون نباش تو این مورد خاص. اگه جدی نگیری آخر عاقبتت میشه ایران مارکت که همین الآن هر موقع بخوای میشه داونش کرد یا یا یا یا ... (خودت در جریان این یا یا یا ها هستی)

سکه چی میدی رو نگفتیا! تمام، نیم، ربع، پارسیان !!!؟ :دی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوست عزیز
هر کاری رو میشه به سود دهی رسوند و در این شکی نیست، من که نمیدونم چقدر این کار سرمایه میخواد و این سرمایه چطور باید هزینه بشه و نمیتونم نظری بدم. ولی توی این شرایط باید احتیاط کنی دیگه.
موفق باشی

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
سلام به همه از جمله فرشاد و اقا مهدی گل.
با توجه به این که الآن چند تا شرکت قوی در این زمینه وجود داره بنابراین باید خدماتت بهتر از اون ها باشه تا بتونی باهاشون رقابت کنی یا شاید حتی بهشون امتیاز بدی.
خب اولا به نظر من خودت رو محدود به CD نکن همون طور که دوستان گفتند الآن روز به روز داره تقاضا برای انواع وسایل زیاد میشه خیلی سایت ها هستند که اجناس زیادی می فروشند از لوازم کوچک گرفته تا لوازم خانگی و .. باید بتونی به همه این ها سرویس مناسب بدی.
دوما برای این که اول بتونی مشتری جذب کنی مثلا اعلام کن به ۵ فروشگاه اول که با ما همکاری کنند ماه اول ازشون پورسانت بر نمی داری حتی می تونی خودت فروشگاه های بزرگ رو پیدا کنی و این پیشنهاد رو خودت بهشون بدی این طوری باعث میشه سریع تر شناخته بشی.
مرحله بعدی جذب سایر فروشگاه هاست.باید هزینه setup رو براشون کمتر از ایران مارکت و ... بذاری این خودش بهترین راه جذب هست.
و به نظر من برای حفظ مشتری هم می تونی به فروشگاه ها با توجه به تعداد فروش هاشون امتیاز بدی و ۳ تای اولی که آخر هر ماه امتیازشون بیشتر از همه بود جایزه بدی یا مثلا به جای ۵ درصد که قراره ماله شما بشه ۳ درصد برداری یا راه های دیگه که خودت استادی.
این ها همه روش هایی برای موفقیت....

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
نظرم اینکه بجای سیستم یک پست خصوصی راه بنداز که هرچی پول داریم این پست داره میخوری
از 5 ملیون سفارش 1.8 ملیون پول پستش هست
ولی در مورد سیستم ابان فروشگاه دار های نیاز به یک سیستم همکاری دارن اگه اینی که میگی خیلی طول نکشه و زود راه بندازی روی هر پنل یک سیستم همکاری خوب هم بزاری
قیمت پنل مناسب باشه % کمی هم بگیری شاید بشه بیایی بالا

irlogo

Registered User
لایک‌ها
1
یه چیز مس tnt.com راه بندازید

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
خب راستش منم قبلا به چنین سیستمی فکر کردم
ولی به این نتیجه رسیدم که با پست نمیشه کار کرد و کار خوبی ارائه داد
برای اینکه موفق بود باید یه شبکه گسترده ی توزیع درست کرد که علاوه بر سرمایه ای که میخواد نیاز به مشتری زیاد هم داره که برگرده سرمایش.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون از نظرات همه دوستان

كسي از دوستان راجب راه اندازي سيستم بستي خصوصي اطلاعاتي داره ؟! فكر كنم هزينه خيلي زيادي ميخواد !؟

اين تايبيك به عنوان مرجع نياز هاي شما از سيستم هاي بستي ميتونه باشه هرجيزي كه فروشكاه ها لازم داره ميتونيد اينجا اعلام كنيد كه اكه به سلامتي مجوز دادن بتونيم همه اينارو بياده كنيم

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
براي جذب فروشكاه و بستر اعتماد سازي براي فروشكاه دار ميشه يه كاري هم كرد :

به طور مثال 6 ماه قبل از راه اندازي سيستم بستي يك سايتي خدماتي جيزي براي فروشكاه ها بديم كه با تبليغ خوب اون سرويس شناخته بشه و فروشكاه ها جذب اون سرويس بشن بعد همون سرويس را ميشه تبديل به سرويس بستي كرد كه كاربر اعتماد كنه !

ايده من ناقص بود ! براي كامل شدن به كمك شما عزيزان نياز دارم

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یادمه اون اوایل یکی از پارس پیکی ها توی مجید آنلاین میومد و سوالات بچه ها رو جواب میداد فکر کنم کریمی بودش

توی یکی از پست هاش گفته بود ما فقط چند میلیارد سفته و ضمانت گذاشتیم
و البته منطقی هم هست الکی امتیاز پیمانکاری یه شرکت دولتی مثل پست رو به همه نمیدن
شرکت باید از همه لحاظ اوکی باشه
کارشناس های با تجربه
سرمایه فوق العاده زیاد
رتبه شرکت باید بالا باشه
تجربه در پست و...

فکر اینها رو کردید

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
یادمه اون اوایل یکی از پارس پیکی ها توی مجید آنلاین میومد و سوالات بچه ها رو جواب میداد فکر کنم کریمی بودش

توی یکی از پست هاش گفته بود ما فقط چند میلیارد سفته و ضمانت گذاشتیم
و البته منطقی هم هست الکی امتیاز پیمانکاری یه شرکت دولتی مثل پست رو به همه نمیدن
شرکت باید از همه لحاظ اوکی باشه
کارشناس های با تجربه
سرمایه فوق العاده زیاد
رتبه شرکت باید بالا باشه
تجربه در پست و...

فکر اینها رو کردید

يكي از دوستان احتمال زياد بتونه مجوز را برامون بكيره!

فعلا قبل از اقدام به مجوز بايد از همه لحاظ بروزه را اناليز كنم اكه صرفه اقتصادي داشته باشه و بشه با بقيه رقابت كرد يه سيستم خاص بتونم بدم بيرون دنبال مجوز ميرم:)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اگه واقعا مجوزش حله
مشکلی نداری
خود بچه های همین جا میشناسنت به چند تاشون پنل رایگان بده حله
کارمزدم کمتر بگیر از بقیه همه میان سراغت

سر 6 ماه کارت گرفته رقیب که زیاد تو این قضیه نداری
کلا سخت نگیر
فعلا با این وضعیت پست و ارسال هیچی جز سی دی نمیشه فروخت
پس ایده هم توی این زمینه نمیشه داد !!!