alireza3dshadow
Registered User
- نوشتهها
- 135
- لایکها
- 29
سلام
آقا ما چند وقته ذهنم مشغوله که چه کارتی خوبه یا بده
مثلا در خرید Radeon R9 390 یا GeForce GTX 980 تو بنچمارک ها amd خیلی قوی ظاهر شده 8 گیگ هست و directx 12
ساپورت
http://www.guru3d.com/articles_pages...review,26.html
ولی ولی
تو تست یوزرها از gtx 970 بیشتر راضی بودن تا این Radeon R9 390 حدود 300 برابر بیشتر feedback داره !!
تازه gtx 970 که کلی شاکین که 4گیگ واقعی نیست !!
نمیدونم دلیلش چیه فروش AMD کمه یا ....!!؟؟؟
و اینکه کلی گیم برتر امسال و پارسال Featured games nvidia بودن که دارندگان amd سر بعضی بازی ها ضرر کردن
من ولی نگاه می کنم خیلی از دوستان اکثرا پیشنهاد های AMD میدن العان r9 390 بیشتر از یک تومن ارزون تر هست ازونتر از gtx 980 ti که این کارت بی شک رقیبی نداره العان !
از اونور بنچمارک ها میگن که خرید r9 390 فوقش 10~15 اختلاف با قویترین کارت موجود داره که خریدش فوق العاده بصرفه تره
من سیستم هم برای 4 سال پیشه cup core i5 2500k البته مادر بورد سری z68 دارم پاورم هم گرین 885 هست
من اگر amd بگیرم 1تومن باقی میمونه که صرف خرید یک باندل Skylake کنم
از اونور اون سالی که داشتم گرافیک که العان دارم amd hd 6950 به یاد میارم که خریدم بنچمارک ها بودن و فاکتور اصلی قیمت !!! که بر این شد این کارت رو خریدم
ولی همین العان اظهار پشیمانی می کنم چون amd اعلام کرد hd 6000 hd7000 دیگه ساپورت نرم افزاری نمی کنه
از اینور nvidia اعلام آمادگی برای ساپورت
directx 12 از کارت های سری 400-500و600 و.... کرده یعنی 5 نسل قبل هنوز ساپورت میکنه اما amd !!!!! نگم بهتره
از اینور می ترسم دوباره این اتفاق بی افته چند سال دیگه
قطعا آینده nvidia تضمین شده
ولی amd نا معلوم !!
موندم چی کار کنم
حالا برای آینده نگری گیم ها amd یا nvidia ؟؟؟
آقا ما چند وقته ذهنم مشغوله که چه کارتی خوبه یا بده
مثلا در خرید Radeon R9 390 یا GeForce GTX 980 تو بنچمارک ها amd خیلی قوی ظاهر شده 8 گیگ هست و directx 12
ساپورت
http://www.guru3d.com/articles_pages...review,26.html
ولی ولی
تو تست یوزرها از gtx 970 بیشتر راضی بودن تا این Radeon R9 390 حدود 300 برابر بیشتر feedback داره !!
تازه gtx 970 که کلی شاکین که 4گیگ واقعی نیست !!
نمیدونم دلیلش چیه فروش AMD کمه یا ....!!؟؟؟
و اینکه کلی گیم برتر امسال و پارسال Featured games nvidia بودن که دارندگان amd سر بعضی بازی ها ضرر کردن
من ولی نگاه می کنم خیلی از دوستان اکثرا پیشنهاد های AMD میدن العان r9 390 بیشتر از یک تومن ارزون تر هست ازونتر از gtx 980 ti که این کارت بی شک رقیبی نداره العان !
از اونور بنچمارک ها میگن که خرید r9 390 فوقش 10~15 اختلاف با قویترین کارت موجود داره که خریدش فوق العاده بصرفه تره
من سیستم هم برای 4 سال پیشه cup core i5 2500k البته مادر بورد سری z68 دارم پاورم هم گرین 885 هست
من اگر amd بگیرم 1تومن باقی میمونه که صرف خرید یک باندل Skylake کنم
از اونور اون سالی که داشتم گرافیک که العان دارم amd hd 6950 به یاد میارم که خریدم بنچمارک ها بودن و فاکتور اصلی قیمت !!! که بر این شد این کارت رو خریدم
ولی همین العان اظهار پشیمانی می کنم چون amd اعلام کرد hd 6000 hd7000 دیگه ساپورت نرم افزاری نمی کنه
از اینور nvidia اعلام آمادگی برای ساپورت
directx 12 از کارت های سری 400-500و600 و.... کرده یعنی 5 نسل قبل هنوز ساپورت میکنه اما amd !!!!! نگم بهتره
از اینور می ترسم دوباره این اتفاق بی افته چند سال دیگه
قطعا آینده nvidia تضمین شده
ولی amd نا معلوم !!
موندم چی کار کنم
حالا برای آینده نگری گیم ها amd یا nvidia ؟؟؟