نظر سنجی: بهترین نسخه لینوکس چیه به نظر شما؟
ممنون.سلام
سن تو او اس 5.5 به بالا
اوبونتو و دبیان
ولی اوبونتو خیلی طرفدار داره توی ایرانمطمئنا اوبونتو نیست.
من شخصا Slitaz رو بیشتر میپسندم. لینوکس مینت و PCLinuxOS هم خوبن ولی حجمشون خیلی بیشتر از اسلیتازه.
اما لزوما به معنی این نیس که خوبه. تو ایران خیلی چیزا طرفدار داره البته!ولی اوبونتو خیلی طرفدار داره توی ایران
درسته داشتن طرفداری بیشتر به معنای بهتر بودن نیست ولی ناقض اون هم نیستاما لزوما به معنی این نیس که خوبه. تو ایران خیلی چیزا طرفدار داره البته!
دقیقا. اتفاقا این پاسخ شما مناسب ترین پاسخ به تاپیک هست. موافقم.بهترین لینوکس بستگی به کاربردش مشخص می شه، در هر نوع کاربرد تخصصی یک بهترین لینوکس وجود دارد.
البته بله، اینکه واضحه. کسی هم نگفت هست. ولی میدونید مشکل چیه؟ مشکل اینه که از میان چند صد توزیع گوناگون از لینوکس، به کاربر ایزانی تا گفته میشه چه لینوکسی خوبه یا بهتره یا...، از 100 نفر 95 نفرشون فوری میگن اوبونتو! من بر این باورم که این نه بخاطر اینکه اوبونتو واقعا برترین لینوکسه بلکه به خاطر این حقیقت ساده و تاسف آوره که ما ایرانی ها مثل همه موارد دیگه که زوم میکنیم روی یه نام یا مارک یا برند یا کالای بخصوص، از لینوکس هم فقط اوبونتو رو شناخته ایم. این بنظر من صد درصد ایراده و اصلا قابل دفاع نیست.درسته داشتن طرفداری بیشتر به معنای بهتر بودن نیست ولی ناقض اون هم نیست
هر توزیعی نیاز یک سری از کاربرا رو پاسخ میده