• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی در مورد باکس 24

ایا از فعالیت و سرمایه گذاری در باکس 24 پشیمان هستید؟؟

• به هیچ وجه پشیمان نیستم

Votes: 1 12.5%
  • بسیار پشیمان هستم

Votes: 7 87.5%

• Total voters
    8

ALVEZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
با توجه به اینکه اگه بیاین اینجا و مستقیما بگین باکس 24 حقتون رو خورده ادمین باکس 24 درجا حسابتون رو مسدود میکنه بهتره تو نظر سنجی شرکت کنید تا کاربرای تازه وارد متوجه شن این سایت تا چه مقدار حق کاربران رو پایمال کرده !
خوشبختانه کم کم همه دارن متوجه کلاهبرداری این اقا میشن و دیگه کسی تو سایتش سرمایه گذاری نمیکنه!
این نظر سنجی هم با مشاکرت شما عزیزان کمک زیادی برای جلوگیری از کلاهبرداری های بیشتر این سایت میکنه!

موضوع نظر سنجی

ایا شما از فعالیت و سرمایه گذاری در باکس 24 راضی هستید ؟؟

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
سلام دوستان
با توجه به اینکه اگه بیاین اینجا و مستقیما بگین باکس 24 حقتون رو خورده ادمین باکس 24 درجا حسابتون رو مسدود میکنه بهتره تو نظر سنجی شرکت کنید تا کاربرای تازه وارد متوجه شن این سایت تا چه مقدار حق کاربران رو پایمال کرده !
خوشبختانه کم کم همه دارن متوجه کلاهبرداری این اقا میشن و دیگه کسی تو سایتش سرمایه گذاری نمیکنه!
این نظر سنجی هم با مشاکرت شما عزیزان کمک زیادی برای جلوگیری از کلاهبرداری های بیشتر این سایت میکنه!

موضوع نظر سنجی

ایا شما از فعالیت و سرمایه گذاری در باکس 24 راضی هستید ؟؟

آخه سایت باکس اونم از نوع ایرانیش اصلا ارزش سرمایه گذاری داره که بخوای بخاطرش نظر سنجی هم بزاری ؟

ALVEZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آخه سایت باکس اونم از نوع ایرانیش اصلا ارزش سرمایه گذاری داره که بخوای بخاطرش نظر سنجی هم بزاری ؟
شما کاملا درست میفرمایید
منم این تاپیک رو ایجاد کردم تا کسی اشتباها تو این سایت عضو نشه !
وگرنه خودم حدود یک میلیون سرمایم رو تو این سایت از دست دادم

ALVEZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
up...........
خواهشا تو این رای گیری شرکت کنید

بالا