• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی در مورد خرید پخش یا اکوالایزر طح فدیمی جای دمو!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان دنبال پخشی هستم که دموش مثل دموی پخش های پایونییر نباشه یعنی میخوام از این اکوالایزرها که رو پخش طبقه ای قدیمی ها بود میله ای میخوام فقط اونو داشته باشه و جالبه که برای خرید هم اصلاًمد نظرم پخش های بی کیفیت پایونییر نیست.حالا از شما دوستانی که پخش های کنوود مدل 7016 و سونی مدل gt-710 داشتین میخواستم خواهش کنم ببینم که کدوم یکی از ایناکه شما ها دارین این رقص نور رو داره و آیا 7016 دمو داره اگه داره چه مدلی هست.ممنونم بچه ها بابت همکاریتون

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
جداً؟دوست عزیز شما که 7016 دارین میخوام بدون صفحه ال سی دیش از دور زیاد جالب به نظر نمیاد به لحاظ بقیه پخش ها میخوام بدونم روشن هم میشه کیفیتتش پایین هست یا اینطور به چشم میاد؟

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
کیفیت اگه منظورت تعداد پیکسل ها و رزولوشن باشه که کیفیتش مناسبه اما از نظر وظوح با بقیه پخش ها فرق داره
خصوصا که زیر آفتاب یه مقداری سخت میشه خوند صفحه رو
این حالتی هم که میگید یکی از چندتا حالتیه که برای صفحه اش میشه در نظر گرفت که کل صفحه رو میگیره
دمو ولی نداره
البته امکانات صداییش به همه اینا میارزه

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
7016 و 8016 و 8019 کارت رو راه میندازه. میخوای برات یه عکس بذارم؟

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
عزیز خیلی از مدلای پایونیر هم اون اکولایزر رو داره
علاوه بر اون میتونید خودتون اکولایزر بسازید یا بهش اضافه کنید.....
در ضمن سری های قدیمی پایونیر مثل 8850 و9850 وp80,p80rsII ,جدیداش مثل p99 پخشهای خیلی خوبی هستن و از لحاظ کیفیت با پخشای میلیونی برابری میکنن..همچین گفتین بیکیفیت فکر کردم درمورد مارشال و مکسیدر و .... صحبت میکنید;)

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان گلم که نظر دادن خیلی خیلی سپاسگذارم اما جواب دوستان گلم رو بدم:اول از همه اگه عکس یا فیلم ازش بذارین که خیلی خیلی ممنونتون میشم چون میخوام یه پخش خوب تا رنج 400 بگیرم خیلی هم واسم مهمه که پخش شیک و با کلاس باشه و مخصوصاً اون قابلیتی رو داشته باشه بعد هم در خصوص اون دوستمون که فرمودن همجین بی کیفیتن ظبطای پاییونیر که فرض کردن در باره پخش های مارشال صحبت میکنم باید به به عرضشون برسونم که واقعاً یک حقیقتی هست که پخش های سری جدید پاییونیر اصلا کیفیت ندارن مخصوصاًکه ساخت چین هستن اون سری اولاشم که سری ژاپن بودن منظورم 9450 هست واقعاً در مقابل پخش های آلپایم مثل 9887 و کنوود هیچ حرفی واسه گفتن ندارن چیزی نیست که من ادعا بکنم میتونید از ویدئوهای سایت یوتیوب هم این حرف بندرو ملاحظه بفرمایید.بعد یه خواهش دیگه از دوستمون که فرمودند 8016 و 8019 میشه بفرمایید که چه فرقی باهم دارن؟یعد اون دوستمون که 7016 داره میشه بگه رنگ پنلش چه رنگی هست یعنی منظورم این هست که رنگ پنلش مثل KIV-700 هست یا مثل KCD-972 هست فکر کنم دوست دارم بدونم بین این و سونی مدل gt-710 یا 790 کدوم را انتخاب باید بکنم و اینکه کیفیت صدای کنوود مثل پخش های پایونییر که فرکانس های بالا رو بیشتر بزنه در ضمن میدونم که صدای کنوود فلت هست.یا اینکه پخش های کنوود صدای ساب رو میتونه به خوب در بیاره؟ممنونم از همتون بابت همکاریتون

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
صدای ساب رو باید آمپلی در بیاره
تفاوت 8019 و 8016 هم کاملا واضحه، به مشخصاتشون مراجعه کنید، خرید 8019 منطقی تره
رنگ پنل هم اگه منظورتون دکمه ها و صفحه هست که باید بگم رنگش متغیره و هر رنگی بخواید میتونید در بیارید
البته هر پخشی رو هم برای کاری ساختن، اینطوری نیست که همه پخشهای پایونیر هم بیخودی باشن، مثلا این مدلهایی که دوستمون گفتن واقعا خوبن! اون پی 99 هم که سالار پخشهاست، 9887 در مقابلش عددی نیست!!

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز منظورم از رنگ پنل دکمه هاش نیست منظورم قاب دور پنل هست مثل 7150 که مشکی براق هست میخوام بدونم این هم مشکی براق هست با خیر؟درمورد پخش پایونییر هم دوست من صدا سلیقه ای هست سلیقه ی شما هم برای ما قایل احترام هست ولی بنده طبق تجربیاتم عرض کردم حالا شما p99 رو مثال زدی یعنی ظبط رده بالای پاییونیر رو بنده سری f1 آلپایینرو براتون مثال میزنم حتماً صداشو گوش کنین.به هرجال ممنونم ازاینکه نظرتون رو اعلام میفرمایید

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
دوست من، منم عرض کردم که هر پخشی رو برای کاری ساختن

رنگش براق نیست و اگه استباه نکنم قهوه ای تیره باشه

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
بله درسته.راستی دوست من 8019 هم رنگش مثل این هست؟میخوام بدونم سرچ آهنگش چیجوریه راحت میشه آهنگ پیدا کرد باهاش یا نه.هنگ چی هنگ میکنه اصلاً یا نه؟سرچ آهنگش مثل پایوننیر ها هست یا فرق میکنه؟
دوستان ممنون میشم سریعتر جوابمو بدم چون میخوام سریعاًاقدام کنم برای خرید پخش

Last edited:

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
من فقط تو اين سايتا ميبينم پخش فلان خوبه اون خوبه.
و پايونير بدرد نخوره

هر سيستمي ديدم روش پايونير بود

اگه بده چرا رو همه سيستما هست اگه خوبه چرا ميگيد بده

من فقط تو اين سايتا ميبينم پخش فلان خوبه اون خوبه.
و پايونير بدرد نخوره

هر سيستمي ديدم روش پايونير بود

اگه بده چرا رو همه سيستما هست اگه خوبه چرا ميگيد بده

http://forum.persiantools.com/t445866.html

Last edited:

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
هنگ بستگی به فلش داره، به بعضی از فلش ها حساسه!
سرچش یه مقداری با پایونیر فرق داره ولی خیلی هم بد قلق نیست، یه خورده باهاش کار کنی عادت میکنی
در کل صداش اونقدری ارزش داره که بخاطر این چیزای جزئی آدم نره سراغ پایونیر ها هم رده

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم از راهنماییت.ببخشید سرچ موزیکش با کنترل چیجوریه؟مثل پایونییر هست که از ریموت کنترل بشه راحت آهنگو پیدا کرد؟یا مثل آلپاین هست فقط از رو پنل باید آهنگو پیدا کرد؟منظور تزک قبل یا بعد زدن با ریموت کنترل نیستا منظورم اینه که با کنترلش میشه موزیک رو تو مسیری که تو فلش ریختیم پیدا کنیم یا نه باید از پنل بگردیم پیداش کنیم؟بعد 7016 با 8016 و 8019 فرقش مگه فقط تو بلوتوثش نیست؟بغیر ازبلوتوث امکانات بیشتری دارن 8019.و8016 نسبت به 7016؟ بعد یه سوال دیگه دوست خویمون
amir3408 فرمودن برنامه music editor lite اگر استفاده کنیم سرعت خوندن فلش در پخش های کنوود بیشتر میشود.میخوام در باره این بدونم و بدونم چرا این پخش نسبت به بعضی یو ای بی ها حساس هست؟اصلاًمگه یو اس بی ها با هم هم فرق دارن؟از پخش های پایونییر که 100 درصد میدونم بهترن پخش های کنوود با اون صدای تیز مسخرشون که حال آدمو از موزیک بهم میزنن پایونییر یعنی این .بخشید دوستان سوالام زیاد هستش پیشاپیش از همتون معذرت خواهی میکنم

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
من موندم والا همه ميگن پايونير بده بده بد

رو همه ماشينا پايونيره همه سيستم بندا پايونيرو قبول دارن

همه ميگن بده اينجا
ما كه نفهميديم چجورياس

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز جسارت نباشه ها ولی احتمالن شما یا سیستم بازی انجام ندادین یا تجربتون محدود در یک پخش او هم فقط پایونییر بوده.ببین دوست من پخش های پایونییر صداشون فلت نیست های پس و لو پس رو خوب میزنن اما مید رو خیلی کم دارن بله درسته همه سیستم باز ها پایونییر میندازن چون صدای تیس تیس و بوم بوم دوست دارن چون از موزیک لذت نمیبرن البته توهین نباشه به همه سیستم باز ها ولی اکثراً این نوع صدارو دوست دارن پایونییر یعنی این.ولی کنوود صدای شفاف و فلتی داره که آدم لذت میبره از شنیدن صدای موسیقی.این خیلی خیلی کلی بود.اگه بخووایین ریز بشین تو این مورد پیشنهاد میکنم تو انجمن های تخصصی سایت تیونینگ تالک این موضوع رو پیگیری کنید که کانل همه چی دسااون بیاد. ببخشید بابت پرحرفی

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
8019 بخر که نسبت به قیمت ناموس پخش هست.واقعا لذت میبرم از داشتنش.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
دوست عزیز جسارت نباشه ها ولی احتمالن شما یا سیستم بازی انجام ندادین یا تجربتون محدود در یک پخش او هم فقط پایونییر بوده.ببین دوست من پخش های پایونییر صداشون فلت نیست های پس و لو پس رو خوب میزنن اما مید رو خیلی کم دارن بله درسته همه سیستم باز ها پایونییر میندازن چون صدای تیس تیس و بوم بوم دوست دارن چون از موزیک لذت نمیبرن البته توهین نباشه به همه سیستم باز ها ولی اکثراً این نوع صدارو دوست دارن پایونییر یعنی این.ولی کنوود صدای شفاف و فلتی داره که آدم لذت میبره از شنیدن صدای موسیقی.این خیلی خیلی کلی بود.اگه بخووایین ریز بشین تو این مورد پیشنهاد میکنم تو انجمن های تخصصی سایت تیونینگ تالک این موضوع رو پیگیری کنید که کانل همه چی دسااون بیاد. ببخشید بابت پرحرفی
پول دستم بياد ميزنم كم كم تو كنوود تو صفحه قبل سيستممو ببين پست گذاشتم اگه زحمتي نيست نظرتو بگو
منم صدا با كيفيت دوس دارم ولي بودجم همون بود
ممنون

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها واقعاًممنونم از همتون بابت نظراتون.بله دوست من باعث خوشحالی بندس که روز به روز یه تعداد اونایی که واقعاً میدونن صدا یعنی چی داره زیاد میشه بخدا پایونییر رو تو هیج جای دنیا اندازه ایران استفاده نمیکنن.همینم با عث شده از داشتن مارک های خوب و با کیفیت محروم بشیم.یه زمانی یادمه پخش های ناکامیچپی میومد ایران.کلاریونو...کجا هستن این برندها خدا میدونه.واقعاً حیف پول نیست میدیم پایونییر هی هم باهاش مدارا کن بعدش نویز بیوفته تو صداش بعدشم اعصاب خوردی که همه چیتو عوض کنی ببینی نویزت از کجات اخرش میبینی از ظبطته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این یکی از مشکلاشه.یکی هم اون جیغی صداش هست که هر طور تنظیمش میکنی صداش جیغ میشه و بعد یه مدتم تیوتر باندارو میسوزونه. بخدا باندای دیگه ضعف تیوتر ندارن این ضعف برا پایونییره.واقعاًحیف پخش های برند دیگه نیست که الان پخشی مثل 7150و6050و....یسری پخش های تو این رده اومدن جاشونو گرفتن؟الیه منظورم پخش های مدلقدیمیش هستا.پخش های سری جدیدش که اصلاً در اون حدی نیست که آدم بخواد در موردش حرف بزنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا