• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی در مورد چاپ لیبل روی DVD فیلم

نظر شما در مورد فروش فیلم DVD با پرینت تصویر روی DVD خام و به قیمت 1000 تومان چیست؟

• فرقی نمیکنه برام

Votes: 0 0.0%
  • کار به درد نخوریه

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    12

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
میخواستم ببینم نظر خریداران فیلم در مورد خرید فیلم به صورت چاپ لیبل روی DVD Printable چیه.
تنها تفاوتی که این روش با فیلم DVD اورجینال داره اینه که فیلم اورجینال روی DVD پشت نقره ای زده میشه و زیرنویس فارسی و یا دوبله هم نداره. اما با این روش شما میتونید تمامی فیلمهای من را چه زبان اصلی و چه زیرنویس دار و چه دوبله به صورتی شبیه فیلم اورجینال داشته باشین، تنها با این تفاوت که DVD پشت نقره ای نیست، وگرنه عکس یا همون لیبل روی DVD مثل نمونه اورجینال و با همون کیفیت خواهد بود. توجه داشته باشین که منظور من لیبل برچسبی نیست، بلکه چاپ روی خود DVD هست. من کاور یا همون پوستر فیلم را نمیتوتن تهیه کنم. فقط فیلم روی DVD که لیبل اون روی DVD خام چاپ شده. امیدوارم دوستان دیگه شک و شبهه ای نداشته باشن.

قیمتی را هم که براش در نظر دارم، 1000 تومان هست.

دوستان نظراتشون را بگن و اینکه آیا ترجیح میدند فیلم را به صورت معمولی به قیمت 650 تا 700 تومان خریداری کنن یا به این صورت به قیمت 1000 تومان؟

اگه دیدم تقاضا زیاد هست براش، از چند وقت دیگه آماده ارائه این سرویس میشم.

hkh2209

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواستم ببینم نظر خریداران فیلم در مورد خرید فیلم به صورت چاپ لیبل روی DVD Printable چیه.
تنها تفاوتی که این روش با فیلم DVD اورجینال داره اینه که فیلم اورجینال روی DVD پشت نقره ای زده میشه و زیرنویس فارسی و یا دوبله هم نداره. اما با این روش شما میتونید تمامی فیلمهای من را چه زبان اصلی و چه زیرنویس دار و چه دوبله به صورتی شبیه فیلم اورجینال داشته باشین، تنها با این تفاوت که DVD پشت نقره ای نیست، وگرنه عکس یا همون لیبل روی DVD مثل نمونه اورجینال و با همون کیفیت خواهد بود. توجه داشته باشین که منظور من لیبل برچسبی نیست، بلکه چاپ روی خود DVD هست. من کاور یا همون پوستر فیلم را نمیتوتن تهیه کنم. فقط فیلم روی DVD که لیبل اون روی DVD خام چاپ شده. امیدوارم دوستان دیگه شک و شبهه ای نداشته باشن.

قیمتی را هم که براش در نظر دارم، 1000 تومان هست.

دوستان نظراتشون را بگن و اینکه آیا ترجیح میدند فیلم را به صورت معمولی به قیمت 650 تا 700 تومان خریداری کنن یا به این صورت به قیمت 1000 تومان؟

اگه دیدم تقاضا زیاد هست براش، از چند وقت دیگه آماده ارائه این سرویس میشم.
اگر همچین کاری را برای کاور DVD انجام میدادی به نظرم بهتر جواب میداد.

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
اگر همچین کاری را برای کاور DVD انجام میدادی به نظرم بهتر جواب میداد.

شما درست میگی. اما زدن کاور، برای اینکه به صرفه باشه دستگاه چاپ میخواد یا پرینتر لیزری که حداقل باید 600 هزار تومان اول هزینه کرد. من هنوز نتونستم خرج هایی که برای خرید Duplicator و جمع آوری آرشیوم کردم را سر جاش برگردونم، دیگه چه برسه به این هزینه های سنگین!
اما وقتی پولش جور بشه حتماً همچین کاری را میکنم.
ممنون از نظرتون

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
آقا من 100% موافق اين کار هستم فکر خيلی خوبی

hkh2209

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما درست میگی. اما زدن کاور، برای اینکه به صرفه باشه دستگاه چاپ میخواد یا پرینتر لیزری که حداقل باید 600 هزار تومان اول هزینه کرد. من هنوز نتونستم خرج هایی که برای خرید Duplicator و جمع آوری آرشیوم کردم را سر جاش برگردونم، دیگه چه برسه به این هزینه های سنگین!
اما وقتی پولش جور بشه حتماً همچین کاری را میکنم.
ممنون از نظرتون
این DVD Printable که مصرف میکنید چه مارکیه؟ اگر نمونه کارتان را اینجا بگذارید تا بتونیم با DVD Orginal یک مقایسه ای داشته باشیم خیلی خوب میشه!

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
این DVD Printable که مصرف میکنید چه مارکیه؟ اگر نمونه کارتان را اینجا بگذارید تا بتونیم با DVD Orginal یک مقایسه ای داشته باشیم خیلی خوب میشه!

جناب من که هنوز دستگاهشو نخریدم. دارم نظر سنجی میکنم ببینم بازارش چطوریه.
اما یک نمونه دارم که Scan میکنم و میذارم اینجا به زودی.
قصد دارم روی DVD Printable Datawrite بزنم. چون من واقعاً از Datawrite معمولیش راضیم و آرشیو خودم هم فقط Datawrite هست.
البته میشه روی LG یا HP هم زد که قیمت 100 تومان گرونتر میشه و میشه 1100.

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
جهت بالا آمدن تاپیک

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
مثل اینکه نظر شما را جلب نکرده این پیشنهاد.چندین هزار کاربر داره PT ، اما تاحالا فقط 8 نفر توی نظرسنجی شرکت کردن و این خیلی نا امید کننده هست.

اگه به همین روال باشه نظرسنجی ، از خرید دستگاه برای چاپ روی DVD نا امید میشم.

باز منتظر نظرات دوستان هستم.

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من این قیمتی که داری ارائه می دی خیلی خوبه (650) به نظرم سعی کن رو همین قیمت نگهش داری :d
اما در مورد چاپ کار خیلی خوبیه ولی قیمت .... ;) چون اغلب ما دوست داریم ارزون تر بخریم :)

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من این قیمتی که داری ارائه می دی خیلی خوبه (650) به نظرم سعی کن رو همین قیمت نگهش داری :d
اما در مورد چاپ کار خیلی خوبیه ولی قیمت .... ;) چون اغلب ما دوست داریم ارزون تر بخریم :)

خوب جناب هزینه چاپ هست، هزینه DVD خام هم که از نوع معمولی بیشتره، هزینه اولیه برای خرید دستگاه پرینتر هم هست. همینا باعث میشه که قیمتش بره بالا!!

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
منم نمی گم که این کارا هزینه نداره
من می گم که هرچی ارزون تر مشتری بیشتر :)

tazmani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در صورت کیفیت عالی (واقعا عالی) و زیر نویس فارسی با کاور و پرینت تا 1500 هم خریدارم.
ضمنا لیست فیلمها دانلود نمیشه.

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
منم نمی گم که این کارا هزینه نداره
من می گم که هرچی ارزون تر مشتری بیشتر :)

خوب من دارم توی فروش فیلمای DVD همین قانون را رعایت میکنم با قیمت 650 تومان.
اما با این کارایی که روی DVD میشه نمیشه کمتر داد. آخه اون موقع صرف نمیکنه. حساب کنین همین چاپ روی DVD خودش کلی وقت میگیره. مگه نه ؟

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
من در صورت کیفیت عالی (واقعا عالی) و زیر نویس فارسی با کاور و پرینت تا 1500 هم خریدارم.
ضمنا لیست فیلمها دانلود نمیشه.

باشه جناب.
بررسی میشه.
اما من دارم به این نتیجه میرسم که خرید یک Duplicator دیگه بهتر از خرید دستگاه چاپ روی DVD هست.

ضمناً هاست مشکل داشت برای دانلود. الان درست شده.

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان دستگاه برای چاپ روی DVD فیلم و چاپ کاور را امروز خریدم.
ایشالا بعد از تست و تخمین قیمت در خدمتتون هستم. :lol:
ممنون

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
این تجربه شخصی من است :
کار چاپ " کاور " و " لیبل " در تعداد کم برای یک فروشنده به صرفه نیست !:eek:
بهتر است این کار در تعداد بالا به شرکتهای چاپ سپرده شود تا از نظر قیمت به صرفه تر باشد .

در ضمن چاپ لیبل به شکل مستقیم روی هر نوع DVD امکان پذیر نیست !:blink: بلکه DVD خاص خود را می خواهد ( البته در این مورد اطلاعات دقیقی ندارم و فقط در همین حد که نوشتم می دانم :blush:)

نکته ای دیگر که چاپ لیبل بر روی کاغذهای برچسبی معمولی در آینده مشکلاتی از جمله خرابی DVD به عمل می آورد:eek:
ولی
چاپ لیبل بر روی کاغذهای شیشه ای برچسبی ( همان مدل کاغذی که بیشتر شبیه به پلاستیک است تا کاغذ ! ) هیچ مشکلی به وجود نخواهد آورد .:cool:

موفق باشید .

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
این تجربه شخصی من است :
کار چاپ " کاور " و " لیبل " در تعداد کم برای یک فروشنده به صرفه نیست !:eek:
بهتر است این کار در تعداد بالا به شرکتهای چاپ سپرده شود تا از نظر قیمت به صرفه تر باشد .

در ضمن چاپ لیبل به شکل مستقیم روی هر نوع DVD امکان پذیر نیست !:blink: بلکه DVD خاص خود را می خواهد ( البته در این مورد اطلاعات دقیقی ندارم و فقط در همین حد که نوشتم می دانم :blush:)

نکته ای دیگر که چاپ لیبل بر روی کاغذهای برچسبی معمولی در آینده مشکلاتی از جمله خرابی DVD به عمل می آورد:eek:
ولی
چاپ لیبل بر روی کاغذهای شیشه ای برچسبی ( همان مدل کاغذی که بیشتر شبیه به پلاستیک است تا کاغذ ! ) هیچ مشکلی به وجود نخواهد آورد .:cool:

موفق باشید .

من خیلی دنبال این کار بودم که بدم به چاپخانه، آشنا هم داشتم که سر چاپ کاورها گیر نده و اذیت نکنه. اما مشکلی که هست، هزینه مزد این کاره. مثلاً طرف میگفت اگه از یه مدل کاور 10 تا بخواهی این قیمت، اما اگه 500 تا بخواهی قیمتش یک ششم میشه. من که 1000 تا فیلم دارم ، چقدر هزینه کنم تا از هر فیلم اینقدر چاپ کنه و آیا اصلاً این تعداد به فروش میره!!! چاپخانه به صرفه هست، اما برای کسی که خودش بره پای دستگاه یا اینکه دستگاه از خودش باشه.

درسته که چاپ روی هر نوع DVD یا CD امکان پذیر نیست، اما DVD یا CD مدل Printable را برای همین کار ساختن. اما قیمتش کمی گرونتر از معمولیا هست. من روی این نوع چاپ میکنم نه روی کاغذهای برچسبی یا کاغذهای شیشه ای. من روی خود DVD چاپ میکنم. نمونه کارش هم این فیلمای اورجینال هست. اما اونا فکر کنم با دستگاه چاپ روش میزنن.

ممنونم از نظرتون جناب توماس آنجلو

بالا