قیمت که نداشته باشید اگر ماهی یک دونه تبلت از سایتتون بتونید بفروشید شاهکار کردید!
دوست گرامی مگر تعداد محصولات و تنوع آنها چقدر است که آپدیت کردن روزانه آنها سخت بشود؟
نظر (توصیه) شخصی بنده این هست که:
1. حتما قمیت (حتی حدودی) داشته باشید. (البته بهتر است که قیمت دقیق داشته باشید و روزانه مثلا ساعت 4-5 آپدیت کنید)
2. سایت اصلا زیبا نیست و فونتها زیادی بزرگ هستند.
3. فکر نکنم اصلا لزومی داشته باشه که مشخصات تبلت رو هم به فارسی و هم به انگلیسی بنویسید. (راستش این یک مقداری مسخره هست)
مثلا برید به سایت gsmarena نگاه کنید و مشخصات رو اونطوری بنویسید و زیرش یا کنار اون ستون یک توضیحات مختصری به فارسی بدید.
4. حدس میزنم یکی از اولویتهای اصلی کاربر ایرانی گیمینگ باشد. احتمالا تبلتهایی که بازیهای HD را ساپورت کنند خیلی خوب به فروش خواهند رفت.
موفق باشید
سلام قبل از اینکه این تایپکو بزنی یا نمی دونم من ببینمش من این سایت شما رو دیده بودم ولی متاسفانه خوب روش کار نکردین چون نه قیمت دارن نه درستو حسابی تو نستین توش تبلتو معرفی کنین
پیشنهاد میکنم ابتدا سایتو اوکی کنین بعد به راحتی میتونین محصولتونو بازاریابی کنید
ویک پیشنهاد دیگه اگر بتونین تبلت های ویندوزی ارزون قیمتی پیدا کنین و وارد کنین خیلی خیلی بهتر فروش میرن البته میدونم اغلب گرون هستند ولی شما یه سرچی بکن شاید پیدا کردی
موفق باشی
با سلام و تشکر
لطفا بفرمائید چه مشخصاتی مد نظرتون هست که باید اضافه بشه تا بزاریم
توی همین تاپیک عکس اصلی تبلت ها رو با قیمت می گذاریم
توی سایت هم از 5 تیر قیمت ها زده می شه الان امکانش نیست
سایت برای رزولوشن 1280*1024 ست شده برا همین رزولوشن سیستم شما پایین باشه بزرگ میبینید. والا قبلا فونت کوچک بود همه می گفتن کوچیکه
راجب اطلاعات هم خداییش خیلی ها نمی دونن آندروئید چی هست که حالا مشخصات رو فارسی نذاریم یا فقط انگلیسی بزاریم
الان مشکل همه قیمت هاست و دوست عزیز فرمودن عکس اصلی از تبلت که راست می گه
از 5 تیر روزانه در سایت قیمت ها رو می بینید
بازیهای مورد نظر خود را بگید تا تست بشه روی تبلت ها
من بیشتر می خوام اینجا بگم تبلت هام فلان بازی رو ساپورت می کنه .......
اما درخواست از شما باید باشه.مسلما با لود کردن گیم های سنگین راحت به قدرت تبلت پی می برید.
تبلت های ویندوزی از 330 دلار شروع قیمت دارن (16گیگ 1 گیگ رم) البته دوال بوت هستند.تمام تبلت های ویندوزی در مورد گرافیک ضعیف تر از تبلت ها هستند .که به خاطر ساختار سی پی یو هستش.برا مثال 720p بیشتر ساپورت فیلم ندارند اما تبلت ها راحت 1080p نمایش می دهند.اما در مورد دیتا مسلما قوی ترند.
ولی من فکر می کنم لپتاپ 10 اینچی کارا تر از تبلت 10 اینچی هستش.در کل خداییش 10 اینچ بزرگه راحت جابجا نمیشه کرد یا همه جا دست گرفت.من خودم رفتم سراغ 7 اینچ واسه راحتی در حمل کردن یا همه جا کار کردن.
با سلام
دوستان جی پی یو یا همون گرافیک تبلت های ما mali400mp و PowerVR SGX540 هستش .راحت میشه فهمید چه گیم هایی را ساپورت میکنن
باز اگه گیم خاصی منظورتون هست بگید تا تست بشه.