• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی و فروش تبلت های آندروئیدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

irantablet.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان عزیز در سایت www.irantablet.net چندین مدل تبلت برای فروش وجود دارد.

با تجربه بیش از یک سال فروش تبلت اقدام به واردات تبلت با حجم زیاد کرده ایم

دوستان در صورت تمایل بازدید کنید و نظرات و سوالات خود را راخع به آنها بفرمائید.

با تشکر

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام
قیمت نزدید
عکس از تبلت ها بیشتر بزارید از زوایای مختلف و اگه شد از خود تبلت هم عکس بزارید ( منظورم اینه خودتون بگیرید )

irantablet.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت ها رو نمیشه ثابت گذاشت دلیلش نوسان دلار و مهم تر مشکلات واردات توی امسال .اما مدل ها رو با قیمت و همون عکس واقعی که فرمودین شنبه می گذارم.
توقغ داشتم استقبال خوبی باشه تو این فوروم.هدفم همکاری برای راه اندازی یک فروم قوی برای تست و بنچمارک چیپست تبلت هاست.توی کل دنیا چیپست هارو تست
می کنن مقایسه می کنن بنچمارک می گیرن و .......
اما هنوز یکی نیست ایجا یکم وقت بزاره برا این کار.برای اهل فن توی این کار راحته اما ظاهرن به نفعشون نیست و ترجیح میدن آشغال تبلتاشونو بفروشن.

راستش هیچ تبلتی رو نمیشه گفت آشغال و به درد نخور اگر به قیمت خریداری شده باشه.
کاری که چینی ها کردن اینه که یه چیپست که توی یه دستگاه mp4 player استفاده می شه را پرو بال دادن با رم و کش اضافه و با یک صفحه نمایش 7 ایچی تبلت ارزان
ساختن. حالا این تبلت 40 دلاری آیا بده؟
واقعیت اینه برا کسی که فقط هدفش نمایش 4 تا عکس محصولاتش به مشتری هست همینم راه اندازه و چیزی بیشتر نمیخواد که 1 میلیون پول به تبلت بده

درکل می خوام بگم هر چیز به قیمتش خوبه

برا خرید تبلت فقط به نوع چیپست دقت کنید و قدرت آن .توی گوگل سایت های خارجی نتایج بنچمارک چیپست هارو ببینید تا راحت انتخاب کنید .واحد قدرت چیپست ها دی میپس یا بوگو میپس می باشد

برای مثال قدرت سامسونگ گالکسی 2300 دی میپس می باشد اما تبلت چینی ها از 1000 دی میپس قدرت دارند.

hadi59b

Registered User
لایک‌ها
93
زوم 2 چند قیمته ؟ دارین ؟

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
قربونت برم تا قیمت نذاری نمیشه کاری کرد! تبلت ضعیف اگه قیمتش پایین باشه خب معقوله! با قیمت میشه سنجید...

irantablet.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام حتما شنبه تصاویر واقعی از تبلت ها و قیمت رو می گذارم تا ببینید.

واقعا زحمت کشیدین غلط املائی گرفتید. توی تایپ فارسی توی ساخت سایت پایه فلش مشکل تایپ وجود داره .ی ئ ء مشکل داره برا همون همون جور مونده از نظر من مهم نبوده چون بیشتر 10 دفعه کلمه آندروئید جاهای دیگه تایپ شده
ورژن آندروئید هم اگه 2.4 دیدی اگه حرفه ای هستید و دارید از من ایراد می گیرید باید بفهمید منظور ورژن 2.3.4 بوده .
در ضمن من تبلت دارم آی پد رو میخوره دوست دارید نرم افزار خاصی مورد نظرتون هست بگید روی تبلت بریزم و فیلم از اجراش بزارم.
واقعا فکر می کنید چین خودش تکنولوژی ساخت لوازم الکترونیکی بخصوص چیپست و سی پی یو داره که تبلت بسازه.نه همه قطعات رو مونتاژ می کنه .2 تا 3 چیپست هست(zt180-infortmx220-wia8650) که مشترک چینی ها با بعضی کمپانی ها دادن بیرون.که من بعد از 2 سال تجربه از این تبلت ها نمی یارم دیگه به همه هم راهنمایی میکنم نخرن مگر این که برای کارای معمولی اگر لازم دارن بخرن اون هم به قیمت.
من خودم جزئ اولین ها بودم آی پد 1 گرفتم .وقتی رفتم چین اونجا فهمیدم 1.400000 پولو ریختم دور فقط پول مارک دادم .9.7 اینچ تبلت با چیپست freescale imx515 ساخت کره فول تاچ تو چین گرفتم 260 دلار سیم کارت خورشم 340 دلار بود.اگه جای من بودید می فهمیدید چی میگم و چه زوری داره که این تبلت که می گیم چینی آی پد یک رو می خوره تو همه موارد و هنوزم دارم و استفاده می کنم.

Last edited:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
تبلت ویندوزی قوی نمیارین?

irantablet.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبلت ویندوز دار داشتیم تموم شد.سری جدید هم فعلا نمیاریم چون قیمت دلاریش 380-440 دلاره که با دلار 1800 تومن 800-850 برا خودمون تموم میشه
که فکر نمیکنیم این قیمت فروش بره به راحتی .چون میرن لپتاپ میخرن 10 اینچی.اما بعضی شرکتها با دلار دولتی 1200 تومن وارد می کنن که شاید مناسب بدن
سی پی یو هم از اتم n455 بالاتر نداره.البته نسبت به اتم ها در لپتاپ ها قوی تره یه چیزایی اضافه کردن روی برد که آندروئید هم آنالیز کنه.

mjdkh

Registered User
لایک‌ها
8
سلام قبل از اینکه این تایپکو بزنی یا نمی دونم من ببینمش من این سایت شما رو دیده بودم ولی متاسفانه خوب روش کار نکردین چون نه قیمت دارن نه درستو حسابی تو نستین توش تبلتو معرفی کنین
پیشنهاد میکنم ابتدا سایتو اوکی کنین بعد به راحتی میتونین محصولتونو بازاریابی کنید

ویک پیشنهاد دیگه اگر بتونین تبلت های ویندوزی ارزون قیمتی پیدا کنین و وارد کنین خیلی خیلی بهتر فروش میرن البته میدونم اغلب گرون هستند ولی شما یه سرچی بکن شاید پیدا کردی
موفق باشی

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
قیمت که نداشته باشید اگر ماهی یک دونه تبلت از سایتتون بتونید بفروشید شاهکار کردید!
دوست گرامی مگر تعداد محصولات و تنوع آنها چقدر است که آپدیت کردن روزانه آنها سخت بشود؟
نظر (توصیه) شخصی بنده این هست که:
1. حتما قمیت (حتی حدودی) داشته باشید. (البته بهتر است که قیمت دقیق داشته باشید و روزانه مثلا ساعت 4-5 آپدیت کنید)
2. سایت اصلا زیبا نیست و فونتها زیادی بزرگ هستند.
3. فکر نکنم اصلا لزومی داشته باشه که مشخصات تبلت رو هم به فارسی و هم به انگلیسی بنویسید. (راستش این یک مقداری مسخره هست)
مثلا برید به سایت gsmarena نگاه کنید و مشخصات رو اونطوری بنویسید و زیرش یا کنار اون ستون یک توضیحات مختصری به فارسی بدید.
4. حدس میزنم یکی از اولویتهای اصلی کاربر ایرانی گیمینگ باشد. احتمالا تبلتهایی که بازیهای HD را ساپورت کنند خیلی خوب به فروش خواهند رفت.
موفق باشید

irantablet.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت که نداشته باشید اگر ماهی یک دونه تبلت از سایتتون بتونید بفروشید شاهکار کردید!
دوست گرامی مگر تعداد محصولات و تنوع آنها چقدر است که آپدیت کردن روزانه آنها سخت بشود؟
نظر (توصیه) شخصی بنده این هست که:
1. حتما قمیت (حتی حدودی) داشته باشید. (البته بهتر است که قیمت دقیق داشته باشید و روزانه مثلا ساعت 4-5 آپدیت کنید)
2. سایت اصلا زیبا نیست و فونتها زیادی بزرگ هستند.
3. فکر نکنم اصلا لزومی داشته باشه که مشخصات تبلت رو هم به فارسی و هم به انگلیسی بنویسید. (راستش این یک مقداری مسخره هست)
مثلا برید به سایت gsmarena نگاه کنید و مشخصات رو اونطوری بنویسید و زیرش یا کنار اون ستون یک توضیحات مختصری به فارسی بدید.
4. حدس میزنم یکی از اولویتهای اصلی کاربر ایرانی گیمینگ باشد. احتمالا تبلتهایی که بازیهای HD را ساپورت کنند خیلی خوب به فروش خواهند رفت.
موفق باشید

سلام قبل از اینکه این تایپکو بزنی یا نمی دونم من ببینمش من این سایت شما رو دیده بودم ولی متاسفانه خوب روش کار نکردین چون نه قیمت دارن نه درستو حسابی تو نستین توش تبلتو معرفی کنین
پیشنهاد میکنم ابتدا سایتو اوکی کنین بعد به راحتی میتونین محصولتونو بازاریابی کنید

ویک پیشنهاد دیگه اگر بتونین تبلت های ویندوزی ارزون قیمتی پیدا کنین و وارد کنین خیلی خیلی بهتر فروش میرن البته میدونم اغلب گرون هستند ولی شما یه سرچی بکن شاید پیدا کردی
موفق باشی

با سلام و تشکر
لطفا بفرمائید چه مشخصاتی مد نظرتون هست که باید اضافه بشه تا بزاریم
توی همین تاپیک عکس اصلی تبلت ها رو با قیمت می گذاریم
توی سایت هم از 5 تیر قیمت ها زده می شه الان امکانش نیست

سایت برای رزولوشن 1280*1024 ست شده برا همین رزولوشن سیستم شما پایین باشه بزرگ میبینید. والا قبلا فونت کوچک بود همه می گفتن کوچیکه
راجب اطلاعات هم خداییش خیلی ها نمی دونن آندروئید چی هست که حالا مشخصات رو فارسی نذاریم یا فقط انگلیسی بزاریم
الان مشکل همه قیمت هاست و دوست عزیز فرمودن عکس اصلی از تبلت که راست می گه
از 5 تیر روزانه در سایت قیمت ها رو می بینید

بازیهای مورد نظر خود را بگید تا تست بشه روی تبلت ها
من بیشتر می خوام اینجا بگم تبلت هام فلان بازی رو ساپورت می کنه .......
اما درخواست از شما باید باشه.مسلما با لود کردن گیم های سنگین راحت به قدرت تبلت پی می برید.
تبلت های ویندوزی از 330 دلار شروع قیمت دارن (16گیگ 1 گیگ رم) البته دوال بوت هستند.تمام تبلت های ویندوزی در مورد گرافیک ضعیف تر از تبلت ها هستند .که به خاطر ساختار سی پی یو هستش.برا مثال 720p بیشتر ساپورت فیلم ندارند اما تبلت ها راحت 1080p نمایش می دهند.اما در مورد دیتا مسلما قوی ترند.
ولی من فکر می کنم لپتاپ 10 اینچی کارا تر از تبلت 10 اینچی هستش.در کل خداییش 10 اینچ بزرگه راحت جابجا نمیشه کرد یا همه جا دست گرفت.من خودم رفتم سراغ 7 اینچ واسه راحتی در حمل کردن یا همه جا کار کردن.

با سلام

دوستان جی پی یو یا همون گرافیک تبلت های ما mali400mp و PowerVR SGX540 هستش .راحت میشه فهمید چه گیم هایی را ساپورت میکنن
باز اگه گیم خاصی منظورتون هست بگید تا تست بشه.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا