• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی: کدام صندوق ETF را پیشنهاد میکنید؟

کدام صندوق قابل معامله در بورس را پیشنهاد میکنید؟

• آرمان سپهر آشنا (آسام)

Votes: 0 0.0%
  • تجارت شاخص کاردان (کاردان)

• آسمان آرمانی سهام (آساس)

• بذر امید آفرین (بذر)

• توسعه اندوخته آینده (اطلس)

• امین تدبیرگران فردا (الماس)

• Total voters
    13

Hakhaamanesh

Registered User
لایک‌ها
31
درود.
شخصا صندوق های مختلفی رو تست کردم.
اینجا میخوام اطلاعات و تجربیاتمون در مورد صندوق های سرمایه گذاری که در بورس معامله میشن(ETF) رو با هم به اشتراک بگذاریم.

نکته: در صورتی که صندوق مد نظر شما در لیست نظر سنجی ذکر نشده لطفا معرفیش کنید.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
قابل معامله (ETF):

سهامی: سرو، آگاس، آتیمس، ارزش.
مختلط: صنوین.
درآمد ثابت: تجربه‌اش رو ندارم.

غیر قابل معامله:

سهامی: حافظ، کاریزما، همیان سپهر.
مختلط: تجربه‌اش رو ندارم.
درآمد ثابت: صنعت و معدن، گسترش فردای ایرانیان، اندیشه فردا.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
یه نوسان خیل شیرین روی سرو گرفتم. یکی، دو روز قبل ری-استارت بازار nav سرو و قیمت تابلو اختلاف خنده داری پیدا کرده بود و تو مایه های منفی 6 و 7 رفته بود و نزدیک 10% پایینتر از ارزش ذاتی اش. منم گرفتم و خوشبختانه تو بازارهای صعودی مثل 2 روز کاری اخیر صندوق ها تا +10 درصد هم میدن (مثل دارا، سرو، ارزش، آگاس و...). البته دوشنبه ردش میکنم چون قصدم نوسان گیری بوده و نمیخوام نگهش دارم و اکثر صندوق ها هم به واسطه 2 روز مثبت اخیر رفتن بالای nav. نوسان گیری ریسکی هم هست. همین کار رو همزمان روی آتیمس هم انجام دادم ولی مثل سرو حال نداد. به هر حال از این بعد کمین میشینم تو بازارهای نزولی که روی صندوق ها نوسان بگیرم.

این رویه مجدد تکرار شد. در مجموع صندوق های ETF اخیرا خوراک نوسان گیری شدن. مثلا پریروز در منفی کامل هرکی سرو، آتیمس، دارا یکم و... رو ابتدای وقت میخرید تا پایان تایم کاری دیروز یعنی مجموعا ظرف 48 ساعت چیزی بیش از سود بانکی 1 ساله رو میتونست در بیاره. طبیعتا نوسان گیری ریسک معکوس هم داره و اینطور نیست که لزوما تو هر بازار منفی و هر وقت زیر NAV خریدیم، تضمینی و قطعی دو روز بعد بشه رو مثبت فروخت.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
علاوه بر صندوق‌های قابل معامله (ETF) بالا، 2 نوع دیگه هم داریم. مجموعا صندوق‌های ETF در بورس تهران 5 مدل هستند:

درآمد ثابت
مختلط
سهامی
طلا (نمادهای قابل خرید) [در 1 ماه اخیر که بورس ریزشی شده و طلا صعودی، این صندوق‌ها سود قابل توجهی دادند]
جسورانه

من قبلا etf از نوع جسورانه ندیده بودم نمیدونم قبلا هم داشتیم یا نه. این نوع صندوق ها واقعا مثل اسمشون جسورانه سود میدن و ابر-جسورانه رو هم سود رو پس میگیرن! البته منظورم جسورانه غیر قابل معامله است. از نوع etf اش رو تجربه نکردم.

اینو میگم:

نه میدونم دقیقا تو چی سرمایه‌گذاری کرده (میشه گوگل کرد)، نه از جزئیاتش خبری دارم. صرفا جهت اطلاع دوستانی که دنبال صندوق از نوع جسورانه میگردن این روزها تا چهارشنبه هفته آینده اسم نویسی صندوق جسورانه استارز برقراره که فکر کنم حداقل سرمایه‌گذاری 20 میلیون تومن باشه که بازم مطمئن نیستم میتونید تو پنل کارگزاری ببینید. هیچ نظری ندارم و صرفا اطلاع‌رسانی بود. صندوق جسورانه قبلی با نام ونچر بازدهی بیشتر از 100% داشته در ریزشی‌ترین دوران بورس.

صندوق جسورانه چیست؟
صندوق جسورانه «استارز» به بازار معرفی شد

Last edited:

Hakhaamanesh

Registered User
لایک‌ها
31
علاوه بر صندوق‌های قابل معامله (ETF) بالا، 2 نوع دیگه هم داریم. مجموعا صندوق‌های ETF در بورس تهران 5 مدل هستند:

درآمد ثابت
مختلط
سهامی
طلا (نمادهای قابل خرید) [در 1 ماه اخیر که بورس ریزشی شده و طلا صعودی، این صندوق‌ها سود قابل توجهی دادند]
جسورانه

نه میدونم دقیقا تو چی سرمایه‌گذاری کرده (میشه گوگل کرد)، نه از جزئیاتش خبری دارم. صرفا جهت اطلاع دوستانی که دنبال صندوق از نوع جسورانه میگردن این روزها تا چهارشنبه هفته آینده اسم نویسی صندوق جسورانه استارز برقراره که فکر کنم حداقل سرمایه‌گذاری 20 میلیون تومن باشه که بازم مطمئن نیستم میتونید تو پنل کارگزاری ببینید. هیچ نظری ندارم و صرفا اطلاع‌رسانی بود. صندوق جسورانه قبلی با نام ونچر بازدهی بیشتر از 100% داشته در ریزشی‌ترین دوران بورس.

صندوق جسورانه چیست؟
صندوق جسورانه «استارز» به بازار معرفی شد
درود.
در خصوص استارز حداقل سرمایه گذاری 100 میلیون تومن هست که 20% رو باید در ابتدا پرداخت کرد یعنی همون 20 میلیون تومن رو.

Hakhaamanesh

Registered User
لایک‌ها
31
قابل معامله (ETF):

سهامی: سرو، آگاس، آتیمس، ارزش.
مختلط: صنوین.
درآمد ثابت: تجربه‌اش رو ندارم.

غیر قابل معامله:

سهامی: حافظ، کاریزما، همیان سپهر.
مختلط: تجربه‌اش رو ندارم.
درآمد ثابت: صنعت و معدن، گسترش فردای ایرانیان، اندیشه فردا.
آتیمس و آگاس و سرو رو دارم. هر سه عالی هستن.
صنوین رو هم دارم. اونم خوبه با توجه به مختلط بودنش.
کاریزما رو زیاد راضی نیستم ولی همیان رو چرا.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

یک پرسش: در مورد صندوقهایی که اینجا آورده شده آیا بازده آنها در سال گذشته هم در نظر گرفته شده یا تنها با توجه به عملکرد انها در این روزها بوده؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
درود

یک پرسش: در مورد صندوقهایی که اینجا آورده شده آیا بازده آنها در سال گذشته هم در نظر گرفته شده یا تنها با توجه به عملکرد انها در این روزها بوده؟

سلام. هر شخص به صندوق هایی که خودش داشته و ازش راضی بوده رای داده. ولی در مجموع از طریق سایت های iSignal و FIPIran میتونید بیشترین بازده 1 ساله رو چک کنید. تو این تاپیک توضیحات کاملی اومده ولی به طور خلاصه صندوق های سهامی (پُرریسک - به خصوص در وضعیت فعلی بازار) دو دسته قابل معامله (ETF) و غیر قابل معامله دارن. گروه اول رو مثل سهام عادی خودتون تو پنل کارگزاری میخرید و میفروشید و گروه دوم باید هر کدوم رو از طریق سایت خود صندوق ثبت نام کنید و واریز اینترنتی انجام بدید. در حالت اول سرمایه تقریبا نقدپذیری لحظه ای داره و در حالت دوم در صورت تمایل به ابطال بین 3 تا 7 روز طول میکشه پول رو پس بدن و بعضی هاشون جریمه ابطال زودهنگام (مثلا برداشت پول پیش از 1 یا 3 ماه یا حالت های دیگه) دارن.

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
هیچ صندوقی را پیشنهاد نمیدهم

بالا