به نقل از hamids54 :
بله M55-S3512 درسته... چون به نوشته دوستم توجه کردم فکر کردم 53512 هست..
اگه بشه میخوام با بودجه 1 میلیون و 200 هزار بتونم بهترین نوت بوک موجود رو خرید .. خیلی خوب میشه.. چون هم میخوام برای مصرف خونه استفاده کنم.. هم برای محل کارم..این کامپیوتر فعلی رو که پنتیوم III 600 هست..رو میخوام بدم به یک نفر که برام اپراتوری کنه...عمده استفاده من برای مدیریت یک سایت بزرگ هست.. گاهی موسیقی گوش میدم.. فیلم میبینم و میخوام توی خونه از کارت DVB ازش استفاده کنم.. و مصارف متعارف دیگه..
اون طوری که دوستم میگفت.. اون دستگاه 140 گیگ فضا داره( کافیه .. اما اگه قابل افزایش بود بهتر بود...) نوع cpu اون ظاهراسونامو هست( مثل اینکه نوع dual coore چندان به درد من که کار گرافیکی ندارم نمیخوره... و سونامو باید کافی باشه...)512 تا رم داره.. امکان اینترنت wireless داره.. وزنش کم هست( 2.300)..عمر باطری اون مثل اینکه مثل همه هست( 3 ساعت)..dvd writer داره... 14 اینچ هست...
از توجهتون تشکر میکنم.
سلام . خوب كارهاي شما عادي هست بجز اون مدريت سايت بزرگ . اينطوري كه شما ميخواهيد زياد در روز ازش كار بكشيد . معمولا هارد ديسك نيز قابل ارتقا هست پس قابل افزايش فضا وجود داره . دوال كور هم براي كارهاي گرافيكي تنها نيست . من يك مثال ميزنم تا ببينيد دوال كور چه مزيتي داره .
خوب طبيعتا در پشت ويندوز چندين برنامه وچود داره .
خوب حالا اگه بگيم مجموع برنامه هاي اجرايي 32 تا باشه . سي پي يو دو هسته اي اين 32 برنامه را بين دو هسته اش تقسيم ميكنه و سرعت آن برابر است با اجراي 16 برنامه روي يك پردازنده سوناما معمولي . خوب اين بهتر نيست .
بازم اين مدل خوبه . يه سري به مدل dell inspiron 6400 بزنيد . ببينيد كدوم براي شما بهتره . اينم چند آدرس براي اين مدل :
www.zigorat.com
www.abzarpishro.com
www.irhardware.com