• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در ساخت سایت حرفه ای دانلود

آیا سایت حرفه ای دانلود بزنم؟

• بله خوبه

Votes: 2 25.0%
  • خیر خوب نیست

Votes: 6 75.0%

• Total voters
    8

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان عزیز
میخوام همراه با دوستم یه سایت دانلود خیلی قوی بزنیم که مطمئنا قوی هست
میخوام نظر شما رو در این زمینه جویا بشم
از هر نظر میتونید بهم کمک کنید
منبع ارائه بدید قالب ارائه بدید یا هر چیز دیگه ای
پیشاپیش ممنون از نظرتون

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
کار خیلی سختی پیش رو داری ! مگه اینکه با سرمایه خیلی زیاد و چند تا نویسنده با تجربه وارد بشی که منظم پست بدن و ....

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
کار خیلی سختی پیش رو داری ! مگه اینکه با سرمایه خیلی زیاد و چند تا نویسنده با تجربه وارد بشی که منظم پست بدن و ....
کار اینطوریه که دوستم کاراش رو حرفه ای انجام میده و من هم که سابقه میهن دانلود رو هم دارم پست میدم و درامد هم شریکی

adabsara.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
معمولا زمانی که کار با ایده جدیدی همراه باشه خیلی زودتر میگیره
البته اگر ایده ناب باشه
خودتون هم مطلع هستین که سایت های دانلود زیادی در حال فعالیت هستن
و این کار شما رو سخت میکنه
حالا اگر بتونین با ایده های جذابتر و بهتر سایتتون رو بالا بیارین حتما موفق میشین
دامین هم شدیدا مهمه
امیدوارم که موفق باشید

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوست عزیز
معمولا زمانی که کار با ایده جدیدی همراه باشه خیلی زودتر میگیره
البته اگر ایده ناب باشه
خودتون هم مطلع هستین که سایت های دانلود زیادی در حال فعالیت هستن
و این کار شما رو سخت میکنه
حالا اگر بتونین با ایده های جذابتر و بهتر سایتتون رو بالا بیارین حتما موفق میشین
دامین هم شدیدا مهمه
امیدوارم که موفق باشید
ممنون از راهنمایی سازندت عزیزم
حتما به فکر ایده نو هستیم

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
دوستان ایده های نو بگید تا ازش استفاده کنیم
خوشحال میشیم از ایده هاتون

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
اکثر غول های اینترنت :happy: الان سایت دانلود دارند !
پس رقابت با این سایت ها کار خیلی سختی هست که فقط به پول و تجربه بسیار بالای نیازمند هست .
منبع ارائه بدید قالب ارائه بدید یا هر چیز دیگه ای
از این پستتون میشه نتیجه گرفت که قالب رایگان میخوایید , منبع برای پست دادن هم ندارید .

اگه هزینه و یا تجربه کافی ندارید بهتره اصلا سراغ سایت دانلود نرین چون بعد از چند مدت خودتون زده میشین از سایتتون .

adabsara.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه هزینه و یا تجربه کافی ندارید بهتره اصلا سراغ سایت دانلود نرین چون بعد از چند مدت خودتون زده میشین از سایتتون

تایید میشه
اما اگر فکر همه جارو کردین و احساس میکنین که میتونین رقابت کنین
و اگر ریسک کار براتون زیاد مشکل ایجاد نمیکنه پیشنهاد میشه ادامه بدین
هیچوقت از طرح هایی که بهشون علاقه دارین و براش برنامه ریختین نا امید نشین

Last edited:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
پس رقابت با این سایت ها کار خیلی سختی هست که فقط به پول و تجربه بسیار بالای نیازمند هست .

از این پستتون میشه نتیجه گرفت که قالب رایگان میخوایید , منبع برای پست دادن هم ندارید .

اگه هزینه و یا تجربه کافی ندارید بهتره اصلا سراغ سایت دانلود نرین چون بعد از چند مدت خودتون زده میشین از سایتتون .

خطاب به استارتر،حرفایه این سعید درسته :دی

بعدم سایت دانلود سخته،خیلی سخته مدیریتش،وقتی شما بزنی دانلود فایرفاکس تو گوگل هر 10 تا سایتی که صفحه اول میاد معتبر هستند جایی برای رقابت نمیذاره،مگه اینکه به همین سایت های دانلود پول بدین براتون تبلیغ کنن که هزینه به نسبت درآمدش اصلا صرفه نداره،ایده پردازی کنید در مورد همین دانلود یه چیزه جدیدتر بیارید،یه چیزی که کاربر های حرفه ای رو بکشه سمته شما!

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130

lنه ربطی نداره منظور از قالب اینه تقریبا مس اون طراحی بشه منبع زیاد دارم مترجم هم زیاد دارم از این بایت مشکلی ندارم
تجربه هم تا دلت بخواد دارم
فقط ایده نو میمونه که دوتا خودم دارم و منتظر نظر دوستان هستم

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
خطاب به استارتر،حرفایه این سعید درسته :دی

بعدم سایت دانلود سخته،خیلی سخته مدیریتش،وقتی شما بزنی دانلود فایرفاکس تو گوگل هر 10 تا سایتی که صفحه اول میاد معتبر هستند جایی برای رقابت نمیذاره،مگه اینکه به همین سایت های دانلود پول بدین براتون تبلیغ کنن که هزینه به نسبت درآمدش اصلا صرفه نداره،ایده پردازی کنید در مورد همین دانلود یه چیزه جدیدتر بیارید،یه چیزی که کاربر های حرفه ای رو بکشه سمته شما!
اول اینکه تعداد پست های من کمه دلیل بر استارتر بودنم نیست اگه معنی استارتر شما این باشه
گفتم حتی تو سایت میهن دانلود هم کار کردم مشکلی از این بابت نیست
دوباره میگم مشکل ایده های زیاد نو هست که دوتا بیشتر ندارم
ممنون میشم ایده هاتون رو بهم بگید
باید اضافه کنم که فکر اونجا ها شده از نظر تبلیغ و...
منتظر ایده هاتون هستم

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
اگه هزینه و یا تجربه کافی ندارید بهتره اصلا سراغ سایت دانلود نرین چون بعد از چند مدت خودتون زده میشین از سایتتون

تایید میشه
اما اگر فکر همه جارو کردین و احساس میکنین که میتونین رقابت کنین
و اگر ریسک کار براتون زیاد مشکل ایجاد نمیکنه پیشنهاد میشه ادامه بدین
هیچوقت از طرح هایی که بهشون علاقه دارین و براش برنامه ریختین نا امید نشین
ممنون داداش از قوت قلبی که دادی همین طوره که میگی
راستش یه سایت تفریحی باحال داشتم هک شد بعد از 3 ماه تلاش دوباره قیمتش به 2 ملیون رسیده مشتری داشته اما میخوام فعالیتمو گسترش بدم و
بازم از دلگرمی شما ممنونم

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
اول اینکه تعداد پست های من کمه دلیل بر استارتر بودنم نیست اگه معنی استارتر شما این باشه
گفتم حتی تو سایت میهن دانلود هم کار کردم مشکلی از این بابت نیست
دوباره میگم مشکل ایده های زیاد نو هست که دوتا بیشتر ندارم
ممنون میشم ایده هاتون رو بهم بگید
باید اضافه کنم که فکر اونجا ها شده از نظر تبلیغ و...
منتظر ایده هاتون هستم

اینقدر بدبین نباشید به اطرفتون :دی منظورم از استارتر شروع کننده ی تاپیک بود :دی

خیلیا واسه میهن دی ال نویسندگی کردن،جز ترجمه کاره مشکله دیگه ای نداره!

در ضمن کسی ایده داشته باشه نمیاد بگه :دی میره خودش سایت میزنه!

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
جسارتاً دوست عزيز من هم چند نكته رو عرض كنم خدمت شما:
1- مهمترين نكته اينه كه سايت دانلود كار يكي دو نفر نيست و حتي اگه شما مترجم هم استخدام كنيد، بازهم دردي از شما درمان نخواهد شد. پيشنهاد من اينه كه اسكريپتي كه براي سايتتون انتخاب مي‌كنيد قابليت وبلاگ دادن به ديگران باشه و پست‌هاي وبلاگ‌ها رو توي صفحه اصلي نمايش بديد. براي كساني كه وبلاگشون فعاله جايزه‌هاي نقدي و غيرنقدي در نظر بگيريد. از اين نوع سايت‌هاي دانلود هم فراوونه كه زيباترين مثالش softarchive[dot]net رو ميشه نام برد. قطعاً اساتيدي در اين انجمن تشريف دارن كه ميتونن شما رو بطور كامل در مورد اسكريپت‌ها راهنمايي كنن.
2- پيشنهاد ديگه من اينه كه شما سيستم سايت دانلودتون رو با سيستمي مثل رپيدباز تركيب كنيد و كنترل بيشتري به وبلاگ نويسا در مورد فايل‌هاي دانلود بديد. مثلاً من بعنوان نويسنده يك وبلاگ دانلود توي سايت شما، يه برنامه پيدا مي‌كنم كه 5 گيگ حجمشه. قطعاً ديگه نميتونم اينو دانلود كنم و دوباره آپلودش كنم. ولي اگه شما امكان دانلود از سرورهاي مختلف رو فراهم كنيد، با سرعت بالا فايل به هاست شما انتقال پيدا كنه و بعدش نويسنده وبلاگ بتونه مثلاً نام فايل رو عوض كنه، يا چيزايي رو پاك كنه و بهش اضافه كنه يا محتويات داخل فايل‌هاي زيپ رو عوض كنه و ...
3- پيشنهاد بعدي من براي شما اينه كه مثلاً كاربري بياد و اكانت VIP از سايت شما بخره. يكي از پست‌هاي دانلود شما به حجم 4 گيگابايت رو بپسنده. در اين صورت اين امكان رو براش قرار بديد كه ديتا رو از روي سرور خودتون براش رايت كنيد و بفرستيد و اينطوري طرف ديگه مشكل دانلود فايل‌هاي حجيم رو نخواهد داشت.

و من اولين مشتري پولي چنين سايتي خواهم بود...

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
جسارتاً دوست عزيز من هم چند نكته رو عرض كنم خدمت شما:
1- مهمترين نكته اينه كه سايت دانلود كار يكي دو نفر نيست و حتي اگه شما مترجم هم استخدام كنيد، بازهم دردي از شما درمان نخواهد شد. پيشنهاد من اينه كه اسكريپتي كه براي سايتتون انتخاب مي‌كنيد قابليت وبلاگ دادن به ديگران باشه و پست‌هاي وبلاگ‌ها رو توي صفحه اصلي نمايش بديد. براي كساني كه وبلاگشون فعاله جايزه‌هاي نقدي و غيرنقدي در نظر بگيريد. از اين نوع سايت‌هاي دانلود هم فراوونه كه زيباترين مثالش softarchive[dot]net رو ميشه نام برد. قطعاً اساتيدي در اين انجمن تشريف دارن كه ميتونن شما رو بطور كامل در مورد اسكريپت‌ها راهنمايي كنن.
2- پيشنهاد ديگه من اينه كه شما سيستم سايت دانلودتون رو با سيستمي مثل رپيدباز تركيب كنيد و كنترل بيشتري به وبلاگ نويسا در مورد فايل‌هاي دانلود بديد. مثلاً من بعنوان نويسنده يك وبلاگ دانلود توي سايت شما، يه برنامه پيدا مي‌كنم كه 5 گيگ حجمشه. قطعاً ديگه نميتونم اينو دانلود كنم و دوباره آپلودش كنم. ولي اگه شما امكان دانلود از سرورهاي مختلف رو فراهم كنيد، با سرعت بالا فايل به هاست شما انتقال پيدا كنه و بعدش نويسنده وبلاگ بتونه مثلاً نام فايل رو عوض كنه، يا چيزايي رو پاك كنه و بهش اضافه كنه يا محتويات داخل فايل‌هاي زيپ رو عوض كنه و ...
3- پيشنهاد بعدي من براي شما اينه كه مثلاً كاربري بياد و اكانت VIP از سايت شما بخره. يكي از پست‌هاي دانلود شما به حجم 4 گيگابايت رو بپسنده. در اين صورت اين امكان رو براش قرار بديد كه ديتا رو از روي سرور خودتون براش رايت كنيد و بفرستيد و اينطوري طرف ديگه مشكل دانلود فايل‌هاي حجيم رو نخواهد داشت.

و من اولين مشتري پولي چنين سايتي خواهم بود...
داداش خیلی خیلی ممنون از ایده هات واقعا خوشم اومد تو دستور کارم قرار میدم بازم ممنون

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
اینقدر بدبین نباشید به اطرفتون :دی منظورم از استارتر شروع کننده ی تاپیک بود :دی

خیلیا واسه میهن دی ال نویسندگی کردن،جز ترجمه کاره مشکله دیگه ای نداره!

در ضمن کسی ایده داشته باشه نمیاد بگه :دی میره خودش سایت میزنه!
داداش از طرز فکرم معذرت میخوام
در ضمن ایده شاهکار که نیست یه ایده واسه بهتر شدن سایت دانلود هست

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
بالا