• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در مورد تغییر رشته ارشد از عمران به نفت

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام دوستان
دیروز آزمون ارشدو حسابی خراب کردم
البته هیچیییی نخونده بودم
الان میخوام از حالا شروع کنم برای سال بعد
ولی شدیدا از عمران زده شدم
با اینکه از دوران دانشجویی کار پیدا کردم و الانم مشغولم ولی استرس و اعصاب خوردی بیش از حد در کار تو این رشته منو به فکر خارج شدن از این کار انداخته تا حدی که حاضرم برم بقالی بزنم وایسم توش
حالا میخواستم بدونم دوستانی که سر رشته دارن توصیه میکنن برای تغییر رشته از عمران به چه رشته ای برم ؟
من خودم نظرم روی نفته
مثل اینکه اگه دانشگاه خوب قبول بشی وزارت نفت هم استخدام میکنه و درآمد خوبی هم داره

رشته هسته مسته هم خوبه الان رو بورسه :دی

خلاصه یه مشاوره بدین دیگه از سردرگمی بیام بیرون

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
اون وقت مطمئنی بری یه رشته ی دیگه مثل نفت که کاملا متفاوته موفق میشی؟!!!!(اصلا مطمئنی تو همچین رشته ای قبول میشی؟!!!!)یا رشته خودتو ادامه بده یا اگه معماری دوست داری برو اون که البته احتمال قبول شدنت خیلی کمه چون امتحان عملی اسکیس داره .یا برو سمت مدیریت اجرایی یا mba

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون از جوابت

نه مدیریت اینا خوشم نمیاد

بحث این نیست که میتونم قبول شم یا نه بحث اینه که اصلا تغییر رشته از عمران به اینایی که گفتم خوبه یا نه
فرض رو بر این بزاریم که تو همش میتونم قبول بشم

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اگر میخوای کارمندی کنی برو رشته نفت ولی اگه میخوای تو اجرا باشی که همون عمران بهتره . من با رشته عمران تو یه شرکت نفتی کار میکنم و میبینم امید به کار عمرانیها از بقیه رشته ها بیشتره چون بازه کاریشون بیشتره .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون

کار عمرانو که دارم
از نظر کار و درآمد هیچ مشکلی ندارم ولی اعصابمو خورد کرده این کار از طرفی با گرفتن مدرک بالاتر هم موقعیتم بهتر از اینی که هست نمیشه و فقط اسمش اینه که فوق لیسانسم
گفتم یه مدرک دیگه بگیرم مثلا نفت
چون الان قطر داره با حقوقای خیلی بالا فارغ التحصیلای نفت ایرانیو میگیره
گفتم اگه جور شد چنین موقعیتی آدم میره اگرم نشد سر همین کارم هستم دیگه چیزیو از دست نمیدم
ولی اگه برم همین عمرانو ادامه بدم فقط اسمش اینه که فلانی فوق لیسانسه و هیچ فایده دیگه ای برام نداره

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوستان یه چیزی بگید دیگه
خیلی سردرگمم

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
به نظرم تا همینجا هم که خوندی زیاده کلن بی خیال شو 2 الی 3 سال دیگه عمرت رو تو این دانشگاه ها الکی هدر نده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
مرسی از پستت
رو چه حساب اینو میگی ؟
این حرف شما وقتی درسته که طرف نخواد تو رشته ای که خونده کار کنه و میخواد بره دنبال کار آزاد
وگرنه برای من با اینکه دوست ندارم کار عمرانو ادامه بدم ولی احتمالا مجبور میشم ادامه بدم
خب لیسانس باشم یا فوق لیسانس ؟ حداقلش کلاس کاریش خیلی فرق میکنه
وقتی تو یه جمعی میریم یا یه جلسه ای میریم همه مهندسن حالا اون وسط کسی که فوق یا دکترا داره کلا همه یه جور دیگه باهاش برخورد میکنن
بگذریم که اگه فوق داشته باشم میتونم تقاضای دستمزد بیشتری هم بکنم . همونطورکه بقیه اینکارو میکنن

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
نفت خيلي سخت تره قبول شدنش حالا كه داري در زمينه عمران كار ميكني همين رشته رو ادامه بده
شركت نفت هم كه گفتي مطمئن باش اگه استرسش بيشتر از عمران نباشه كمتر هم نيست در ضمن شركت نفت بيشتر فارغ التحصيلهاي دانشگاههاي برتر روزانه رو با معدل بالا استخدام ميكنه يا اينكه بايد پارتي قوي اي داشته باشي اينقدر هم راحت نيست
ولي اگه واقعا رشته نفت رو براي ادامه تحصيل ميخواي انتخاب كني احتمالش كمه كه بتوني توي يكسال با اين رقابت شديدي كه هست سراسري روزانه قبول بشي و ممكنه چند سال پشت كنكور بموني
معمولا بچه هاي فني مهندسي چون رياضي قوي تري دارن صنايع يا مديريت يا ام بي اي رو براي تغيير رشته انتخاب ميكنن

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
شروین جان تا جایی که من میدونم برای بچه های رشته شما بهترین انتخاب MBA هست هم در داخل و هم در خارج از کشور
درآمدش هم فوق العاده در خارج از کشور خوبه اینجور که من شنیدم و البته در داخل نمیدونم چجوریه
چون اینجاها کلا نیازی به تخصص نیست خودت در جریانی که
همه پیرو اما راحل : ما تعهد می خواهیم و نه تخصص داریم حالش میبریم
بنظرم اگر توانایی داری برو هند اونجا بخون هزینش بصرفه هست و بعد از کسب مدرک هم برو یه جای بهتر اگر هم نه
داخل از کشور بخون
هر چند اینجا خیلی من درآوردی هست نمیدونم معادل میزنن یا نه
چون باز تا اونجا که من میدونم این رشته توی ایران شده دو تا رشته
این هم از هنر های کشور ما هست

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
خودم که هرکی ازم میپرسه چی بخونم میگم هرچی دوست داری! ولی چون این مورد شما برای خودم اتفاق افتاده خواستم بگم که فکر نکنید فقط خودتون زده شدید. خیلی ها از عمران زده میشن، خودم هم یه زمانی اونقدر از عمران خسته شده بودم که تصمیم گرفتم فوق رو یه رشته دیگه بخونم. بنابراین در کنکور ارشد علاوه بر عمران (عمران رو همینطوری شرکت کردم، گفتم برم ببینم چه خبره!) برای MBA هم شرکت کردم و قصد هم داشتم MBA بخونم. ولی تا نتایج بیاد فکر کردم دیدم همون عمران رو بخونم بهتر هست. البته هرکس شرایط خودش رو داره فقط خواستم پیشنهاد کنم یه مقدار بیشتر جوانب کار رو در نظر بگیرید که بعدا پشیمون نشید.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خودم که هرکی ازم میپرسه چی بخونم میگم هرچی دوست داری! ولی چون این مورد شما برای خودم اتفاق افتاده خواستم بگم که فکر نکنید فقط خودتون زده شدید. خیلی ها از عمران زده میشن، خودم هم یه زمانی اونقدر از عمران خسته شده بودم که تصمیم گرفتم فوق رو یه رشته دیگه بخونم. بنابراین در کنکور ارشد علاوه بر عمران (عمران رو همینطوری شرکت کردم، گفتم برم ببینم چه خبره!) برای MBA هم شرکت کردم و قصد هم داشتم MBA بخونم. ولی تا نتایج بیاد فکر کردم دیدم همون عمران رو بخونم بهتر هست. البته هرکس شرایط خودش رو داره فقط خواستم پیشنهاد کنم یه مقدار بیشتر جوانب کار رو در نظر بگیرید که بعدا پشیمون نشید.
حرف شما کاملا صحیح هست
اما چیزی که هست اینه که تو مملکت ما هر طور حساب میکنی بعدا جور دیگه در میاد
یعنی اصلا شما نمیتونی حساب کنی که اگر الان عمران بخونی بعدا هم موقعیت های الان داشته باشی
اما کلا باهاتون موافقم اگر کاری کنی که بعد پشیمون بشی فرصت جبران که نداری هیچ
یک عمر هم افسوس میخوری

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
از همه دوستان ممنونم بابت نظارتشون
من تصمیم گرفتم همین عمرانو ادامه بدم
راستش فکر کردم دیدم 3-4 سال سابقه دارم . کلی کار یاد گرفتم .کلی پیشنهاد کار دارم . درامدم بد نیست . حالا برم سر یه رشته ای که هیچی ازش نمیدونم
فوقش 2-3 سال دیگه فوق لیسانسو اون رشته جدیدو بگیرم و بخوام سر 28-29 سالگی برم از صفر شروع کنم تازه کسب تجربه کنم
ولی تا اون موقع یه مهندس عمران 6-7 سال سابقه هستم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
از همه دوستان ممنونم بابت نظارتشون
من تصمیم گرفتم همین عمرانو ادامه بدم
راستش فکر کردم دیدم 3-4 سال سابقه دارم . کلی کار یاد گرفتم .کلی پیشنهاد کار دارم . درامدم بد نیست . حالا برم سر یه رشته ای که هیچی ازش نمیدونم
فوقش 2-3 سال دیگه فوق لیسانسو اون رشته جدیدو بگیرم و بخوام سر 28-29 سالگی برم از صفر شروع کنم تازه کسب تجربه کنم
ولی تا اون موقع یه مهندس عمران 6-7 سال سابقه هستم
ببین شروین جان
نمیخام نظرت عوض کنم چون من هم اطلاعاتم نسبی هست فقط جهت اینکه اشراف بیشتری داشته باشی نسبت به ام بی ای
باید بهت بگم که این رشته فقط در فوق تدریس میشه و مختص بچه های فنی مهندسی هست و دارای بیشترین هزینه تحصیلی و همینطور بیشترین درامد پس از کسب مدرک در کشورهای پیشرفته هست و تا اونجا که من میدونم (اطلاعات من یکم قدیمیه شاید شاید هم نه) فقط در هند و امریکا تدریس میشه
هم درامد و هم هزینه تحصیلش 7/8 برابر رشته های دیگه هست اونور اما اینجا زیاد فرقی نمیکنه حالا نمیدونم اون اعتبار داره یا نه
یه گوگل کنی توی سایت اصلیش اطلاعات جالبی هم درج شده

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اگر قصد کار تو کشورهای خارجی رو داری که اکثر دوستام الان رفتن دارن کار میکنن یکی هلنده یکی اماراته یکی انگلیسه رشته نفت یا خلاصه یه رشته ای که بتونه بیشتر به صنعت نفت ربطت بده ادامه بده و یکی هم اینکه فقط به فکر ودرک دانشگاهی نباش مسلط بودن به نرم افزارهای جانبی و برنامه نویسی و یا هر علمی که کنار درس بتونه تو رو از بقیه درس خونده ها جدا کنه خیلی تو کار کردن تو شرکتهای معتبر کمک میکنه.

بالا